myHuittinen logo

Opi ensiaputaidot tositilanteiden varalle!


Hätäensiapu 8h 8.10.2019   
EA1 -kurssi (16h) 8.10. - 9.10.2019

Yrittäjälantti (Lauttakylänkatu 15) klo 8.30 - 16.00

Kenelle?

Jos epäilet, että omat ensiaputaitosi eivät riitä tositilanteessa tai kaipaat taitojesi päivitystä, kurssit sopivat sinulle. 

Hyödyt kurssista myös silloin, jos harrastuksiisi tai työhösi liittyy tapaturmariski, tai vietät paljon aikaasi lasten kanssa. Jos esimerkiksi ohjaat lasten tai nuorten harrasteryhmiä, ensiaputaidot ja ensiaputilanteisiin varatuminen ovat tärkeässä roolissa.

Voit tulla kurssille yksin, tai ottaa kaverin mukaan. Ilmoittaudu täältä, mukaan mahtuu 15 henkilöä ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyödynnä EARLY BIRD -etu ja ilmoittaudu 31.8.2019 mennessä, saat -10% alennuksen kurssihinnasta!

Päiviin sisältyy paljon käytännön harjoituksia, joten et ehdi pitkästymään kalvosulksisissa:

"Asiantuntevan kouluttajan opastuksessa, rennossa ilmapiirissä harjoittelu antoi valmiuksia tosielämän tilanteisiin". Näin totesi eräs kurssin suorittanut palautteessaan.

VR Safe Car Crash 

Molemmissa koulutuksissa pääset pukemaan virtuaalilasit silmille ja niiden välityksellä kokemaan, miltä tuntuu saapua ensimmäisenä auttajana liikenneonnettomuuspaikalle. 

Kokemuksen myötä voit jättää osan jännityksestä koulutustilaan ja saat varmuutta toimia todellisessa auttamistilanteessa.

Hätäensiapukurssi on riittävä pitämään ensiapuvalmiuden yllä vähäisen tapaturmariskin työpaikolla. Sillä voit myös päivittää voimassa olevan EA1 tai EA2 -korttisi ja saat todistuksen voimassalolle kolme vuotta lisäaikaa. 

Kaksipäiväisellä EA1-kurssilla opit hätätilanteiden ja sairaskohtausten lisäksi ensiavun tavallisimmissa tapaturmatilanteissa. Lisäksi saat valmiuksia tapaturmien ennaltaehkäisyyn sekä vinkkejä niihin varautumiseen. 

Lue lisätietoa ja ilmoittaudu!

Koulutuksen järjestää: Auts-Tuote Oy