myHuittinen logo

Huittisten Näkökeskus täyttää pyöreitä

Huittisten Näkökeskus viettää kuluvana vuonna juhlaa, kun se on on palvellut asiakkaitaan jo neljän vuosikymmenen ajan. Tänä aikana palveluja on määrätietoisesti kehitetty ja uusia tutkimusmenetelmiä ja laitteita on otettu käyttöön jatkuvasti.

Myös asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet paljon matkan varrella, mutta toiminnan perustana on ollut aina tarjota mahdollisimman hyvää ja monipuolista palvelua.

- Toiminta on nyt hyvällä mallilla, mutta tulevaisuudessakin haasteita riittää. Muun muassa tietojärjestelmien vaatimukset sekä verkkokaupan lisääntyminen haastavat perinteistä kivijalkaliikettä, mutta haluamme kuitenkin edelleen palvella asiakkaita henkilökohtaisesti monipuolisesti.

Palvelutarjontaa Näkökeskuksessa riittääkin, sillä normaalien näöntutkimuksien lisäksi tehdään muun muassa laajennettuja silmäpohjien tarkastuksia, värinäkötutkimuksia, työnäön tutkimuksia ja koululaisten näöntutkimuksia, kuivasilmätutkimuksia, piilolinssien sovituksia ja kontrolleja.

Lisäksi Huittisten Näkökeskuksessa on optikkoliikkeissä harvinaisemmat silmänpohjan kerroskuvauslaite sekä jälkikaihin poistoon tarkoitettu laser.

Laseria käyttää erikoislääkäri joka on paikalla useana päivänä kuukaudessa.

- Haluamme että mahdollisimman monenlaiset näköön liittyvät asiat ja toimenpiteet voidaan hoitaa omalla paikkakunnalla, ilman että pitää lähteä kauemmaksi apua saamaan, Pauli Kurunmäki sanoo.

Juhlavuonna muistetaan asiakkaita


Asiakkaiden tarvitsemissa palveluissa kuivasilmäisyyden hoito on noussut isoksi, lähes päivittäiseksi asiaksi. Kurunmäki uskoo tämän lisääntyvän edelleen.

- Tälle on sekä enemmän kysyntää että myös apukeinoja tarjolla, usko kuivasilmäisyyden hoidon olevan kuluvanakin vuonna voimakkaasti esiin nouseva asia.

Alkaneena vuonna Näkökeskuksessa kuitenkin on pinnalla myös 40-vuotisajuhlat. Juhlaan on aihetta jopa tuplasti, kun yrityksen nelikymppisten lisäksi yrittäjä Pauli Kurunmäki täyttää 60 vuotta.

Näkökeskuksen juhlavuoteen mahtuu tapahtumia alkuvuodesta alkaen.

- Juhlistamme tasakymmeniä maaliskuussa ja uutuuksia sekä tarjouksia on tulossa kevään mittaan. Haluamme muistaa nimenomaan asiakkaitamme, joita on kiittäminen kuluneista vuosikymmenistä.

Pauli Kurunmäki viettää omaa merkkipäiväänsä työn merkeissä.