myHuittinen logo

Huittisten Hullu Yö 24.9.2021

Tervetuloa jälleen Huittisiin viettämään Hullu Yötä! Kaupat ovat auki klo 22 asti ja katujen varsilla ja aukioilla on touhua ja tohinaa! Kahvilat, ravintolat ja katukeittiöt pitävät nälän loitolla. Seuraa näitä kotisivujamme sekä somekanaviamme (Fb ja IG), jotka päivittyvät tapahtuman lähetessä. Facebook-kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan! Muistetaan myös pitää huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta - maski on loistojuttu!

Tuttuun tapaan kävijän ehdoton apuri eli Hullu Yö -liite ilmestyy jälleen tapahtumaviikolla! Siitä pongaat tarjouksia ja tapahtumia!

Tapahtuman järjestää Huittisten kauppiasverkosto ja Huittisten kaupunki. Hullu Yö tuo esille paikallisia palveluita. Tästä syystä myyjiksi ei oteta kaupungin ulkopuolisia toimijoita. Poikkeuksena yritysten yhteistyökumppanit.


Huittisten Hullu Mies 2021

"Hullu mies Huittisista syö enemmän kuin tienaa" -sanonta on maankuulu ja Huittisissa onkin valittu Hullu Mies joka toinen vuosi, vuodesta 1977 alkaen. 

Tällä kertaa julkistaminen tapahtuukin Huittisten Hullu Yössä, Osuuspankin edessä, aivan Miljoonaympyrän kupeessa klo 18.00. 

Huittisten soittokunta ja Virkamiesorkesteri esiintyvät klo 17.00 alkaen ja jatkaen klo 19 saakka.

Kiinnostaako Hullun Miehen tarina? Katso täältä lisää! 

Tervetuloa viihtymään!

Taito Satakunnan uusien tilojen avajaiset!

”Saa kurkata”, lukee Risto Rytin katu 25:n ikkunassa.

Avajaiset perjantaina 24.9.2021 klo 10 alkaen eli sopivasti Hullun Yön aikaan. 

Myymälässä on entuudestaan tuttu valikoima neulelangoista mm. islantilais-langoista ja Roosa nauha -langoista ja kuvastoista. Roosa nauha -kampanja aukeaa 23.9. valtakunnallisesti. Kahden satakuntalaisen suunnittelijan mallit kuvastossa. 

Neulepuikkojen ”Ferrareita” ChiaoGoo-puikkoja löytyy myös lankojen neulomiseen. Lisäksi on Taito Shop Porin pop up. Avajaispäivänä tarjouksessa (-20%) ovat Puolukka- ja Sieni-aiheiset kasvitalutuotteet. 

VARAA OMA PAIKKASI! 

Maksetut Viulut konsertoi Huittisten kirkossa klo 19 

Viisihenkinen folk pop -yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia.

Maksetut Viulut Huittisten kirkossa 24.9.2021 klo 19. Vapaa pääsy.

 Maksettujen Viulujen uusin albumi "Pyhä" julkaistiin loppuvuodesta 2020.

Maksetut Viulut: Henna-Maria Harju, Neea Lamminmäki, Sirpa Luoma, Tuuli Malve, Ossi Mäki-Reini