myHuittinen logo

Keväisiä uutisia Suontaustasta

Kevät keikkuen tulevi...

Sallila on kovasti tehnyt kaapelin kaivuita ja pian he tulevat myös pihoihin siirtämään kaapelit maan alle. Kunhan vähän vielä maa sulaa. Metsiä on kaadettu sieltä sun täältä ja maisema muuttunut monin paikoin kovasti.

”Pii paa puu, terve maaliskuu!
Räystähältä vesi pirskuu, iloisena tintti tirskuu.
Kissat innostuu, onhan maaliskuu.”

Suontaustan diakoniapiiri pidetään pe 25.3. klo 18.30 seurakuntakeskuksen Helena-salissa.

Mukaan kutsutaan myös Sammun ja Nanhian alueen entisiä diakoniapiiriläisiä. Yritetään sitkeästi aloittaa yhteistyö ja toiminta. Tarvitsemme kaikki yhdessäoloa, turvaa ja rukouksen voimaa näinä raskaina aikoina. Mukaan saamme seurakunnan puolesta Jyrki Smolanderin; hän kun ei olekaan ollut pitkään aikaan meidän tilaisuudessa.

Maaliskuussa 30.3. pidetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous klo 19.00.

 Paikka on kaupungin yhdistyksille tarjoama järjestötila. Osoite on Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskus, Sahakatu 2, kulku samasta ovesta kuin Kinoset-elokuvateatteriin. Huone 141, oikealla.
Virallinen kokouskutsu on Lauttakylä-lehdessä viikolla 11. Kokouksessa päätetään sääntöjen määräämät asiat, kuten esim. toimintakertomus 2021 ja tilinpäätös. Tietysti meillä on myös hyvät ”pullakaffeet”…katsotaan mitä herkkuja keksitään tarjottavaksi?! Lisäksi läsnä olevien kesken on arpajaiset. 

Pääsiäinen on huhtikuussa ja pääsiäiskokon poltto
lauantaina 16.4. klo 18.00.

Perinteinen tapa meillä jatkuu ja odotetaan hyvää säätä ja runsasta osallistujajoukkoa.

Todella nopealla aikataululla järjestimme myös huhtikuulle 23.-24.4. miniristeilyn uudella Viking Line Glorylla.

Varasimme vapaana olevat paikat eli 12 paikkaa, (saimme vielä lisäselvityksellä yhden paikan lisää). Matkasta ilmoitimme yhdistyksen facebook- sivulla ja paikat varattiin heti. Menekki yllätti ja mahdollisesti tehdään myöhemmin uusi matka, jos kiinnostusta vielä on myöhemmin. Laiva on ollut jo pitkää loppuun myyty; kaikilla tuntuu olevan tarve päästä johonkin…edes johonkin yhdessä.


Tässä lähitulevaisuuden suunnitelmat. Kesää ja syksyä on johtokunnan määrä suunnitella yhdessä tämän kevään aikana.
Johtokunta pyrkii järjestämään suunnittelupäivän, jolloin voimme keskittyä tulevaan ajan kanssa; kesäretki kohteita, laavun tai kodan rakentamista ja muita ideoita pohditaan rauhassa.

Uusia ideoita, matkakohteita ja vinkkejä voi antaa johtokunnan jäsenille, niin saadaan mahdollisimman monen mieleistä toimintaa. Olkaa rohkeita ja kertokaa toiveenne! 

Terveisin  johtokunta:

pj Helena Manninen puh. 050 550 2806
vpj. Sampo Peltomäki
siht. Merja Evala 050 400 3570
rh Marko Pohjolainen
Markku Evala
Sami Manninen.