myHuittinen logo

Kokeillaan! Pukeudu syksyisesti Satulinnassa

Aukioloaikamme ovat herättäneet paljon keskustelua. Hyvä niin, kaikki palaute on tällä hetkellä arvokkaampaa kuin koskaan ennen. Olen kiitollinen halustanne tukea paikallista!

Nyt syksyllä toteutan kokeilun.
Myymälä on avoinna lauantaisin klo 15 asti. 
Viikolla myymälä on avoinna klo 17.30 asti.

Jo ennen koronaa on ollut vahvana trendinä aamuaikojen hiljentyminen. Kun pitkään nukkuminen, rauhassa herääminen on meille mahdollista, liikkeelle lähdetään monesti puolen päivän aikaan. Samalla illemmalla haluttaisiin päästä kaupoille työpäivän jälkeen.

Aukioloajat ovat näin ollen kompromissi, jolloin jokainen voi itse valita, koska parhaiten on aikaa perehtyä pukeutumisen maailmaan.

Kokeilu mielessä aukioloaikamme ovat tämän vuoden 2020 loppuun asti seuraavat:

MA, TI klo 10-17.30

KE, TO, PE klo 12-17.30

LA klo 11-15

Poikkeuksista ilmoitan reilusti ajoissa, mikäli sellaisia tulee. Seuraa ilmoittelua somessa.Mitkä ovat lempifarkkusi? Heidi-malli on suorempi 69,90 ja Zazza kapeampi 79,90. Mukavat farkut ovat vaatekaapin yksi perusvaate.
Kaffen puseroilla ilostutat arkea. Kukkapuserot 39,95 ja ylle vaikka lämmin neuletakki. 

Syksystä 2020 on tulossa mielenkiintoinen ja se on täynnä pukeutumisen riemua. 

Satulinna on ainut ja uniikki, perinteisesti toimiva kivijalkakauppa, jossa käyminen on jo itsessään elämys. Sami Sykkö totesi muotimessuilla ”Mikään ei korvaa palvelevaa kivijalkakauppaa”. Mielettömän innostava ja hieno persoona, jota saamme seurata syksyn Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa.

Ole rohkea, kokeile, sovittele ja ylläty. Yhdistele rohkeasti klassista ja rokahtavampaa, ole oma hyvä itsesi ja nauti pukeutumisesta. Mukavuus on vaatteissa nouseva trendi. Syksyn valikoimassa näkyy poltetun oranssin-ruosteenpunaista sekä ruskean eri sävyt. Musta on myös noussut takaisin, vaikka sinistäkin löytyy.

Farkkuja, housuja ja leggingsejä!

Mingelin mukavien farkkujen lisäksi valikoimamme täydentyi myös Marc Laugen farkuilla. Kapea vai suora lahje? Myös bootcutia löytyy pitkästä aikaa. 

Marc Laugen jeggingsit ovat hyvin mukavat, farkkuna tai menevämmin coutattuna.

Tervetuloa kokeilemaan! Oikein iloista, rentoa ja hauskaa syksyä 2020!

Tavataan Satulinnassa!Hyggeily on mukavaa. Raitapusero 39,95, mukavat jersey-housut alkaen 49,95.