myHuittinen logo

Ruskaretki Satulinnaan ja Torin Kenkään

Maiharifiilis! Villaneule ja maastokuvioiset puuvillahousut maihareilla. Kuinka klassista. =)
Maiharitakin tyylitelty maastokuvio on iloinen. Sopii niin metsään kuin kaupunkiin. Tällä takilla kulkiessa, ei haittaa sade eikä räntä! Alahelmassa joustonyöri, jolla voit säätää takista oman näköiseksi.
Maiharitakki mustana, ohuella vuorella, Sinulle, joka haluat helpon takin. Pusero ohutta neuletta, pyöristetty alahelma ja mukavuutta koko päiväksi. Löytyy kolmessa eri värissä: punainen, oranssi ja vihreä.
Maiharitakki vihreänä on se kaikista etsityin takki! Hieman pidempi malli on lämpöisempi ja sopii pyöristetyn helman ansiosta mainiosti myös mekkojen kanssa.  Ohut neulepusero on mukava, joka paikkaa sopiva.
Klassikko! Pitsireunainen pusero pukeutumiseen, pidemmällä gollegetakilla liikut reippaasti ulkona ja sisällä. Nahkalaukku Okey's on aina toimiva. Mohairpipo lämmitää ja pipot ovat tulevana talvena varmasti POP.
Gollegehuppari, alla neuleinen pusero savupiippukauluksella. Jalassa kapeat farkut (jeggingsit) ja jalassa nahkamaiharit.
Maiharit sopivat myös juhlaan, kun kaipaat reipasta asenttetta. Täyspitkä, musta frillamekko on helppo. Korista magealla korulla tai pue päälle liivi tai neule ja jälleen mennään! Villahuivi sopii vaikka hiuskoristeeksi.
Tyylikkäästi mukavaa. Okran värinen gollegetunika on siisti, lämpöisempi vaihtoehto toimitoon tai mukavaan oleiluun. Coutatuilla nahkahousuilla saat asusta kuin asusta menevämmän. Housut joita on kiva käyttää ja sopivat melko moneen menoon. Pitkä maihari tekee kokonaisuudesta selkeästi rokimman.
Muista myös huoltaa vaatteitasi. Pyykietikka auttaa raikastaen, kirkastaen ja puhdistaen myös pyykkikonetta. Kotimainen Aurora-tuoksu tuo Suomen kesän muistot mieleen. Kokeile!
Iloa syksyyn!