myHuittinen logo

Satasauma ja Satulinna yhteistyöhön


Satasauman lastenvaatteet saatavilla Satulinnasta. Tavoitteena rakentaa oma mallisto.

Satasauma on huittislainen ompelimo, jossa on valmistettu jo monet sarjat vaateita aikuisille ja lapsille. Halu luoda oma mallisto yhdessä on suuri ja sitä lähdemme nyt luomaan. Tuotteet ovat suunniteltu ja taidokkaasti valmistettu Huittisissa laadukkaista materiaaleista.

Satulinna on mukana tuomassa kaupallista näkemystä malliston kehittämiseen ja haluaa tarjota asiakkaille ihania uutuuksia, jotka kestävät arjen temmellyksessä. Tavoite on kasvattaa kotimaisen vaatteen osuutta myymälässä skandinaavisten merkkien tueksi.Satasauman mallistot ovat vaihtelevia ja kankaiden mukaan kehittyviä. Sarjat pieniä, jotta uniikki ajatus säilyy. 

Valmistuksen laatu ylittää monet standardit ja tekijät seuraavat vahvasti trendejä.

Ensimmäinen asukokonaisuus on pienille prinsessoille. Taidolla ja tunteella valmistetut perhostunika yhdessä legginsien kanssa on päiväkodissa mukava ja helppo, sekä käytännöllinen. Printti saa hyvälle tuulelle ja sopii myös kotioloissa touhuiluun. Kangas on orgaanista puuvillaa ja olkapäästä löytyy Satasauman bravuuri, Frilla-koriste. 

Tällä asulla pyydystetään perhosia ja käydään sukuloimassa mummolassa.

- On monia asioita, joita isot valmistettavat eivät tee ja itse odotan, että saisimme tarjottua näihin ratkaisuja. Asiakas on kuitenkin aina ykkönen ja heille näitä tehdään. (Heidi)

Iloisella asenteella, kotoisasti Huittisista.

Tervetuloa tutustumaan!


Frilla mekko/tunika löytyy usealla kankaalla (koot 74-104 )  28,-  ( koot 110-140)  32,-
Leggingsit ovat mukavat, arkeen ja juhlaan sopivat (koot 62-104)  19,-   (koot 110-140)  21€
Perhoskuvioisien legginsien kanssa perhosia pyydystämään.
Miisa mekko puffihihoilla 28€/32€
Laadukkuus näkyy siistinä jälkenä, jolloin vaate on pitkäikäinen.
Pojille autopaita (koot 74-146) 24,-