myHuittinen logo

Toimistohotelli Huittisiin?

Kiinnostaako etätyö? Puuduttaako työmatka? Oletko kyllästynyt kotitoimistoosi ja haluaisit tavata samanhenkisiä henkilöitä?

Jos vastasit kyllä jokaiseen kysymykseen, tai edes yhteen, toimistohotelli voi olla juuri se mitä kaipaisit.


Mikä ihmeen toimistohotelli?

Toimistohotellit ovat yksityisten yrittäjien tarjoamia vuokrattavia työtiloja, joissa voi mm. etätyöskennellä, opiskella tai vaikkapa tavata asiakkaita, ja sieltä löytyy monelle omaan työhön sopiva työtila.

Tarjolla toimistohotelleissa on mm. työpiste (pöytä avoimessa tilassa), oma työhuone ja myös jaettu työhuone toisen henkilön tai henkilöiden kanssa. Eri työtiloja voi vuokrata päiväksi, viikoksi tai jopa kuukaudeksi. Toimistohotelli voi tarjota asiakkailleen myös omia palveluita, kuten esim. nettiyhteydet ja IT-ylläpidon.

Vuokrattavien työtilojen lisäksi toimistohotelleissa on yhteisinä tiloina mm. kokous- ja neuvottelutilat, kahvi- ja taukohuone. Toimistohotelli tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tavata ja työskennellä samassa hengessä olevien henkilöiden kanssa, jotka ovat halunneet irtautua vaatekomerokotitoimistostaan tai simppelisti vähentää bensakuluja.

Tiesitkö?

Työn tekemisen murros ja teknologian kehittyminen ovat mahdollistaneet, että etätyöläisten määrä on 2000-luvulla jopa nelinkertaistunut aiemmista vuosista. Vuonna 2018 etätöitä teki säännöllisesti joka viides palkansaaja!


TEKSTI: Janette Tynkkynen

Päivitetty: 28.2.2020