myHuittinen logo

Ideavalo

Ideavalo on asiantuntijayritys, joka tarjoaa valaistussuunnittelupalveluja ja esteettömyyskartoituspalvelua kotitalouksille.

Jos olet uudisrakentaja tai remontoija, saat kauttamme mm. kaikki tarvitsemasi valaistussuunnitelmat ja toteutuksen laadunvarmistuspalvelut, sekä apua valaisinhankintojen kilpailutukseen. Uudis- ja remonttikohteiden valaistussuunnitteluun panostaminen kannattaa. Saat itsellesi ja perheellesi viihtyisän, toimivan ja kestävää kehitystä kunnioittavan valaistuksen.

Valaistuskonsultaatio soveltuu kodin pienimuotoisempien valaistusongelmien ratkaisemiseen, esimerkiksi tehtävien tai ikänäön vaatimaan valon riittävyyden lisäämiseen. Valaistus-stailaus vastaavasti on omiaan silloin kun halutaan kokonaisvaltaisempaa muutosta kodin valaistukseen, jossa huomiota halutaan kiinnittää valon riittävyyden lisäksi viihtyisyyteen ja näyttävyyteen, mutta halutaan kuitenkin välttyä enimmiltä sähköasennustöiltä.

Kannattaa myös muistaa, että valaistuskonsultaatio ja valaistus-stailaus soveltuvat hyvin myös vuokra-asunnon valaistuksen parantamiseen ja viihtyisyyden lisäämiseen.

Esteettömästä kodista on iloa meille kaikille. Remontoitavan kohteen esteettömyyttä voidaan arvioida, suorittamalla paikanpäällä kohteessa esteettömyyskartoitus/katselmus. Uudiskohteen esteettömyyttä voidaan arvioida mm. kohteen piirustuksista.

Ideavalo suorittaa myös kotien esteettömyyskartoituksia. Esteettömyyskaroituksesta on runsaasti hyötyä silloin kun kohteeseen on suunnitteilla esimerkiksi remontti jossa halutaan parantaa eläkekodin ominaisuuksia siten että omassa kodissa voidaan asua mahdollisimman omatoimisesti mahdollisimman pitkään. Kartoitus kannattaa teettää hyvissä ajoin ennen remontin alkua, jolloin esteettömyyden parantamisehdotukset saadaan riittävän ajoissa mukaan kohteen remonttisuunnitteluun.

Verkostostamme saat apua valaistussuunnittelun yhteydessä halutessasi myös kodin sähkösuunnitteluun, sisustussuunnitteluun ja piha- ja puutarhasuunnitteluun.

Ota yhteyttä! Laitetaan yhdessä kotisi valaistus kuntoon, tai tehdään kodistasi turvallinen ja esteetön.

Tutustu Ideavalon kotisivuihin ja blogiin www.ideavalo.fi/blogi.

 

 

Loimijoentie 245
Huittinen

040 566 5448

Avoinna
Valaistussuunnittelija tavoitettavissa puhelimitse ma - pe klo 9:00 - 16:00. Sähköpostitse anne.rantala@ideavalo.fi 24h. Tapaamiset sopimuksen mukaan. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa