myHuittinen logo

AgriHuittinen kokoaa maatalousalan ammattilaiset yhteen

AgriHuittinen on maatalousalan kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Huittisissa perjantaina 29. - lauantai 30. maaliskuuta 2019. Tapahtuman käyntikohteet ovat yritysten omissa toimipisteissä ja heidän piha-alueillaan.

Huittisissa on lähes kaikkien suurten maatalouskoneiden maahantuojien edustukset ja huoltopalvelut. Niiden lisäksi paikkakunnalta löytyy kattava palveluverkosto aina LVI-alalta pankkipalveluihin, varaosista maatalousrakentamiseen ja hevostalleihin. 

Ohjelma tarkentuu maaliskuussa. 

Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja näillä sivuilla. 

Mukana tapahtumassa

Kiviniitty, Hankkija, Suomen Konehuolto, Suomen Traktorimyynti, Pelttari, Laatuauto, Agripolku, K-Rauta

ProAgria Länsi-Suomi on apunasi maatilojen ja maaseutuyritysten toiminnan kehittämisessä. Asiantuntijat auttavat sekä maatalouden tuotannon että talouden suunnittelussa. Päätoimistot ovat Porissa ja Turussa. Lisäksi palvelua sopimuksen mukaan kuudella aluetoimistolla, joista yksi sijaitsee Huittisissa.

Tule osastollemme AgriHuittisiin perjantaina 29.3. Esakonille osoitteeseen Linnanherrankatu 11, Jokilevo, HuittinenKiinnostaisiko tiedonvaihto muiden viljelijöiden kanssa pienryhmissä? Aikaa On -hankkeemme tarjoaa innostavaa toimintaa eri tuotantosuunnille. Tiedätkö mihin kaikkeen miten voisit hyödyntää Neuvo 2020 -palveluja? Energiankäytössä liikkuu isot rahat. Tule juttelemaan energiaratkaisuista asiantuntijan kanssa.

www.proagria.fi/lansi