myHuittinen logo

AgriHuittinen kokoaa maatalousalan ammattilaiset yhteen!

AgriHuittinen 2022 on takana ja nyt on aika kiittää kaikki tapahtumassa käyneitä ja sen toteuttamiseen osallistuneita! Toivottavasti tapaamme taas 2024!


AgriHuittinen on maatalousalan kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Huittisissa perjantaina 25. - lauantai 26. maaliskuuta 2022. Tapahtuman käyntikohteet ovat yritysten omissa toimipisteissä ja heidän piha-alueillaan.

Huittisissa on lähes kaikkien suurten maatalouskoneiden maahantuojien edustukset ja huoltopalvelut. Niiden lisäksi paikkakunnalta löytyy kattava palveluverkosto aina LVI-alalta pankkipalveluihin, varaosista maatalousrakentamiseen ja hevostalleihin. 

Kymmeniä kohteita ja monipuolista ohjelmaa tiedossa!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja näillä sivuilla. Lisätietoja tulossa tapahtuman lähestyessä ja

 AgriHuittinen-liite on ilmestynyt! 

Käy lukemassa diginä vaikka heti TÄÄLLÄ

Liite on täynnä tarjouksia ja vinkkejä koko kahden päivän tapahtumaan! Luettavaakin löytyy ja tietysti keskiaukeamalta AgriHuittinen-tapahtumakartta, jonka avulla voi suunnitella oman reitin. 

Liitteen paperiversio kolahtaa Lauttakylä-lehden välissä keskiviikkona 23.3. 

Yhteyshenkilö: Huittisten kaupungin elinvoimapalvelut, Helena Kaitanen, helena.kaitanen@huittinen.fi

AGCO Suomi

Tervetuloa tutustumaan AgriHuittinen –tapahtumassa Valtran viidennen sukupolven traktoriin! Esittelyssä Valtra T145 Versu SmartTouch. Tule toteamaan itse uudet, käyttöä helpottavat ominaisuudet, kuten uusi A-pilarinäyttö ja täsmäviljelyn ominaisuudet. Lisäksi esittelyssä Suomen suosituin Fendt-mallisarjan uutuus Fendt 724 Gen6.

AGCO Suomi myy Valtra- ja Fendt-traktorit, Fendt- ja Sampo Rosenlew –leikkuupuimurit sekä Fendt-heinätyölaitteet. Lisäksi edustuksessamme on kattava lisävarustetoimittajien joukko, kuten Keslan ja FMG:n traktorivarusteet metsä- ja tieurakoihin. Laajan tuoteperheen tukemana pystymme rakentamaan juuri sinulle sopivan kokonaisratkaisun viljely- tai urakointitarpeisiin.

Ota yhteyttä! Mikko Harakka 0400 235 174, mikko.harakka@agcocorp.com, Metsälinnankatu 37, 32700 HUITTINEN

Atula Huoltopalvelut Oy

on valtuutettu merkkikorjaamo ja varaosamyymälä Huittisten Jokilevolla mm. seuraavissa konemerkeissä: Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Kesla, Japa, Komatsu maanrakennuskoneet.

Myös lisälaitemyynti/ asennus: Tyri työvalot, Webasto, Engcon, Hydroscand letkupalvelu, Aku perävaunut, Uddeholm tieterät, Varta akut. Tule palveltavaksi osaavaan huoltoon!

Metsälinnankatu 37, 32700 Huittinen

Aito Säästöpankki

Maa- tai metsätalousyrittäjä – tahdotko apua yrityksesi talousasioiden kuntoon laittamisessa tai vaikkapa sukupolvenvaihdoksessa? Meiltä saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, kattavat maa- ja metsätalousasiakkaan palvelut ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut.

Aito Säästöpankki Oy:n AgriHuittinen-osastolla katsaus pankkimme maa- ja metsätalouden asiantuntijapalveluihin sekä muuhun pankin palvelutarjontaan.

AgriHuittinen-tapahtumassa löydät meidät Hankkijalta, Lauttakylänkatu 4. 

Autotalo Pelttari 

Autotalo Pelttari – luotettavaa autokauppaa vuodesta 1958

Olemme täyden palvelun autotalo ja merkkiliike Huittisissa. Palveluihimme kuuluvat uusien ja käytettyjen autojen myynti, huolto, korikorjaus ja varaosapalvelut, sijaisautojen vuokraus sekä kattavat rahoitus- ja vakuutuspalvelut. Merkkiedustuksiamme ovat Toyota, Hyundai, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, Fiat, Jeep, Suzuki ja Isuzu.”

Toimipisteemme löydät osoitteesta Loimijoentie 55.

Esakon Oy

Tarjoamme ammattitaidolla mm. seuraavia töitä: Lattia- ja seinäpinnoitukset, kipsilattiat, timanttiporaus ja sahaus, asvalttijyrsintä ja sahaus, hiekkapuhallus liikuteltavalla kalustolla, pintakäsittelyä maalaamossa tai kohteessanne, piikkaukset koneella sekä kaikenlaiset kaivuu- ja nosturityöt. Meiltä saat myös kuljetuspalvelua.

Tervetuloa toimipisteellemme Linnaherrankadulle, Jokilevon yrtitysalueelle. Menossa mukana myös Wikli Group, Nordica Oils ja Takalan Mylly, MTK Satakunta, Satafoodin Broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon -hanke. Lisäksi Huittisten kaupungin EkoHuittinen-hanke sekä yritystontit- ja palvelut. 

Kahvitarjoilu! Myynnissä muurinpohjalettuja! Huittisten Maamiesseura tarjoilee makkaraa nopeimmille.


Far-Tec Oy

Yrityksemme myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille sekä tarjoamme sähköalan palvelua.

Menossa mukana Satafood ja Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoima - hanke.

Löydät meidät tapahtumapäivinä omasta toimipisteestämme, Autokatu 5. Kahvitarjoilu!

Huittisten Hankkija 

on täydenpalvelun maatalouskauppa viljelijöille ja maaseudun asukkaille. AgriHuittinen tapahtumassa meillä on laajalti esillä edustamamme maatalouskonemerkit, kuten Claas, Amazone ja Väderstad. Tuotantopanos puolelta paikalla on kaikki isoimmat edustajat mm. Syngentalta, Yaralta ja Cortevalta. Esittelyssä myös viimeisintä teknologiaa olevat Hankkijan täsmäviljelypalvelut. Konetarvikepuolelta paikalla on Teboilin voiteluaine-edustaja hyvien tarjouksien kanssa esim. Farmoil universal 10W30 64,90e/ 20l kannu! Alueella on myös makkaramyyntiä ja lakukauppias. Ohjelmaa myös perheen pienimmille.

Menossa mukana Sasky , Aito Säästöpankki ja perjantaian myös Satafood!

Pisteemme on osoitteessa Lauttakylänkatu 4

K Auto -merkkejä tulevaisuudesta!

Uskomme, että autoilun tulevaisuus näyttää todella valoisalta. Näemme merkkejä paremmasta tulevaisuudesta. Yhdessä voimme muuttaa autoilua yhä ympäristöystävällisemmäksi.

K Auton tulevaisuuden automerkit Suomessa: Audi, Bentley, Cubra, MAN, Porsche, Seat, Volkswagen ja Volkswagen Hyötyautot.

K Autolla 15 toimipaikkaa ja Huittisten toimipisteessä Seat, Volkswagen ja Volkswagen Hyötyautot, sekä mahdollisuus tehdä kaupat 1 500 kpl:een vaihtoautovalikoimasta. 

Tule koeajamaan erikoisvarusteltu  uutuus Volkswagen Seikel Offroad! Lisäksi on esillä ja koeajettavissa laaja Volkswagen hyötyautomallisto.

Henkilöautojen viimeisimpänä uutuutena  esillä ja koeajettavissa on Volkswagen T-Roc!

Täyssähköisistä henkilöautoissa laaja Volkswagen ID -mallisto!

Tervetuloa osoitteeseen Korkeakoskentie 75

Kiviniitty

Maatalouden vahva ja luotettava kumppani jo yli 40 vuotta! Palvelemme monipuolisesti koneiden ja laitteiden, hydrauliikan, kemikaalien, koneiden ja laitteiden saralla sekä kokonaisvaltaisella työvaatevalikoimalla. Kivenkova ammattitaito kattaa lisäksi varaosat ja maalit henkilöautoihin, raskaskalustoon sekä maatalouden työkoneisiin, lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä kuljetusjärjestelmät.

Olet lämpimästi tervetullut koko perheen voimin Ostoskadulle maatalous-humuun nauttimaan lukuisten esittelijöiden kovimmista tarjouksista, monipuolisesta ohjelmasta sekä lämpimästä välipalasta! Tapahtumatorilla arvonnassa Beetle 12V sähköauto!

Tervetuloa meille, Ostoskatu 2.

K-Rauta

auttaa onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Tarjoamme rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla.

K-Rauta PRO:sta löydät palvelumme ja valikoimamme, jotka on rakennettu palvelemaan yritysasiakkaitamme. Teemme töitä sujuvampien työmaiden puolesta. 

Perjantaina Makitan edustaja paikalla ja soppatykki kuumana!

Tule tapahtumapäivinä meille, Kauppiaskatu 1. 

Lantmännen Agro

Me Lantmännen Agrossa haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. 

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat. 

Tapahtumapäivänä Multivan edustaja . Tuotteita pihalla kattavasti mm. Domental, Mepu, Biofarm ja Hortilab. Mukana Trimble tuotteet Dataväxt Johan Staffaksen opastamana. Alan johtavat tuotteet automaatti ohjaukseen, opastukseen ym. nykyaiseen täsmäviljelyyn.

Löydät meidän osoitteesta Kauppiaskatu 1

MTK-Satakunta

on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien alueellinen etujärjestö. Toimialueemme kattaa Satakunnan ja osittain myös Pirkanmaan. Tehtäväkenttämme on monipuolinen, sillä tuotantosuuntien kirjo on alueellamme laaja. Valvomme jäsenyrittäjien etuja, pidämme maaseudun asioita esillä julkisessa keskustelussa sekä otamme kantaa maa- ja metsätalouden kysymyksiin niin kansallisesti kuin EU-tasollakin. 

Tavoitteemme on lisätä maaseudun, maaseutuyrittäjyyden, kotimaisen ruoantuotannon ja metsänomistuksen arvostusta. Pyrimme vaikuttamaan myös maaseudun elinvoimaisuuteen, jotta hyvän elämän ja kannattavan yrittäjyyden edellytykset säilyisivät maaseudulla tulevaisuudessakin.

AgriHuittisissa ovat mukana myös hankkeemme 'Ilmastotekoja ruohonjuuritasolla' sekä 'Varavoimaa farmarille muutoksiin'.

Löydät meidät Esakonilta, Linnanherrankatu 11

Sasky koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto 

tarjoaa ammatillista koulutusta Huittisissa ja Kokemäellä. Opiskelijoita on yhteensä noin 900. 

Kokemäen yksikössä voi opiskella maatalous- ja puutarha-alaa sekä tekniikan ja liikenteen alalta talotekniikkaa. Huittisissa voi opiskella tietojenkäsittely- ja tietoliikennealaa sekä kaupan ja hallinnon alaa. 

Löydät meidät tapahtumapäivinä Hankkijan pihamaalta, Lauttakylänkatu 4. Tervetuloa!

Satafood Kehittämisyhdistys ry

on vahva ruoka- ja elintarvikeketjun toimija, jolla on asiantuntemusta myös biomateriaalien ja sivuvirtojen osa-alueilta. AgriHuittinen tapahtumassa perjantaina on esillä hankkeemme:

 • Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoima - Far-Tecin  toimipisteellä
 • Broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon - Esakonin toimipisteellä
 • Luomuisa Satakunta – luomutuotannolla lisäarvoa ruokaketjuun - ProAgrian toimipisteellä
 • RypsiRapsi 2025 – uuden vuosikymmenen viljelystrategia öljykasveille  -ProAgrian toimipaikka
 • Satakunta lautasella - Sikses parhaat maut - Pro Agrian toimipisteellä
 • Älykkäät ratkaisut maatalousmuovien kierrätykseen – ÄLYMUOVI. Valitettavasti jää pois tapahtumasta

OP Satakunta ja OP Sastamala

tarjoaa monipuoliset pankkipalvelut maatalouden tarpeisiin.

Tapahtumapäivinä löydät meidät Kiviniityn tiloista, Ostoskatu 2.

Suomen Konehuolto Oy

Tervetuloa Kaharilaan Korkeakoskentie 93. Samassa pihassa Loimitraktori esittelemässä maatalouskoneita!

Pihassamme IDG-Tools työkaluauto!  Esittelyssä mm. IDG-Tools käsityökaluja, IDG-Tools ja Cebora plasmaleikkurit 

Sucros Oy esittelemässä toimintaansa ja tapaamassa viljelijöitä.

Loimitraktori Oy

Edustamme Loimaan, Huittisten ja Forssan talousalueilla Case IH ja New Holland maatalouskoneita.

Myyntivalikoimiimme kuuluvat Case IH ja New Holland traktorit, puimurit ja työkoneet, Kverneland ja Potila työkoneet,  Joskin lanta, maansiirto ja viljaperävaunut ym., Trima etukuormaimet, Oxsa lumilingot, Kire perävaunut ja Farmi metsäkoneet

Löydät maidät Suomen Konehuolto Oy:n toimipisteeltä, Korkeakoskentie 93

Nordica Oils

Euroopassa tuotettuja huippulaadukkaita voiteluaineita kaikkiin ajoneuvoihin!

North Sea Lubricants B.V. on merkittävä yksityinen voiteluaineiden tuotemerkki ja maailmanlaajuinen toimija, joka on lähtöisin Hollannista. North Sea Lubricants -yrityksen ovat muodostaneet voiteluaineteollisuuden keskeiset toimijat, ja yritys tarjoaa kattavan valikoiman Euroopassa valmistettuja korkealuokkaisia voiteluaineita nykypäivän alati kehittyville markkinoille.

Löydät meidät tapahtumapäivinä Linnainherrankadulta, Esakon Oy:n toimipisteeltä Jokilevolta

ProAgria Länsi-Suomi

Tarjoamme palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme jäsenillemme ja asiakkaillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Toimintatapamme on kumppanuus yhtymän jäsenten ja niiden asiakkaiden kanssa.

Toimistomme löydät osoitteesta Torkintaku 14 sekä Hankkijalta, Lauttakylänkatu 4, Huittinen

SAMK - Satakunnan ammttikorkeakoulu 

Satakunnan ammattikorkeakoulu on alueen osaajien kouluttaja, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä, vireä teollisuuskorkeakoulu. 

Kohti osaavaa Satakuntaa -hanke kehittää yritysten osaamista tarveperusteisesti. Koulutuksia järjestetään esim. digitaalisuuden ja robotiikan teemoista. Koulutukset rakennetaan yritysten tarpeiden mukaan ja ne ovat asiasta kiinnostuneiden, mm. työnhakijoiden, käytettävissä digitaalisella oppimisalustalla vapaasti aikaan ja paikkaan sitomattomana.

Tervetuloa keskustelemaan koulutuksista ja osaamisen kehittämisestä kanssamme Esaconille, Linnanherrankatu 11. 

SASKY koulutuskuntayhtymä

tarjoaa ammatillista ja yleissivistävää koulutusta niin nuorille, aikuisille kuin yrityksillekin.

Tule tutustumaan meihin ja  koulutustarjontaamme ! 

Löydät Saskyn Hankkijan pihamaalta Huittisten keskustasta Lauttakylänkatu 4. 

Sucros Oy

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Suomalainen sokeriteollisuus tarjoaa työtä noin 250 ammattilaiselle. 

Löydät meidät tapahtumapäivinä Suomen Konehuollon pihamaalta, Korkeakoskentie 93

Suomen Metsäkeskus

Metsäkeskus osallistuu tapahtumaan Huittisten toimistollaan (Risto Rytin katu 26) perjantaina 25.3. klo 9–17 ja lauantaina 26.3. klo 9–15.

Tervetuloa tutustumaan omien metsiesi mahdollisuuksiin Metsään.fi-palvelussa asiakasneuvojiemme avustuksella. 

Paikalla on molempina päivinä metsätila-asiantuntija: jos sukupolvenvaihdon metsätilalla on ajankohtainen tai esimerkiksi yhteismetsä kiinnostaa, tervetuloa keskustelemaan. Molempina päivinä voit tavata myös yksityistieasiantuntijan. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kokeilla taimikonhoitosimulaattoria!

Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Tulethan tapahtumaan vain terveenä. 


Turun Konekeskus

on erikoistunut maatalous- ja kiinteistönhoitokoneiden maahantuontiin ja myyntiin. Tuotevalikoimaan kuuluu myös puunkäsittelykoneita sekä työkaluja, varaosia ja tarvikkeita. 

Massey Ferguson traktoreiden ja varaosien maahantuonnin ja myynnin aloitimme vuonna 2016. Palvelemme ympäri maata 15 konemyyntipisteellä , joista yksi löytyy Huittisista.

Tervetuloa tapahtumapäivinä Kaharilaan, Korkeakoskentie 84!

Wikli Group Oy 

on maatiloille ja yrityksille palveluita tarjoava asiantuntijayritys. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluihimme kuuluvat talouden ja tuotannon asiantuntijapalvelut.

Teemme juuri sinun maatilasi lähtökohtiin sopivia asiantuntijapalveluja ja autamme kehittämään tuotantoasi entistä paremmaksi. Asiantuntijamme osaavat auttaa yrittäjää kehittämään toimintaansa, oli kyseessä sitten investointi tai nykyisen toiminnan kannattavuuden parantaminen.

Palveluihimme kuuluvat:

 • talouden suunnittelu ja kehittäminen, kuten yhtiöittäminen ja spv
 • liiketoimintasuunnitelmat
 • rahoitusneuvottelut
 • tuotannon kehittäminen
 • viljelysuunnittelu
 • sähkoinen taloushallinto ja kirjanpito
 • maa- ja metsätilojen kiinteistövälitys- ja arviointipalvelut
 • lainopilliset palvelut

Löydät meidät tapahtumapäivinä Esakon Oy:n toimipisteeltä Linnaherrankadulta, Jokilevon yrtitysalueelta.

WikliSoft Oy

WikliSoft Oy tarjoaa työkaluja maatilojen talouden suunnitteluun ja seurantaan. Helppokäyttöisen WikliNet-ohjelmiston ansiosta sinun ei tarvitse arvailla, miten maatilasi pärjää nyt ja tulevaisuudessa. Älä siis turhaan menetä yöuniasi epävarmuuden takia.

AgriHuittisissa esittelemme ohjelmistoamme ja kerromme mitä hyötyä sähköisen kirjanpidon ja budjetoinnin yhteiskäytöstä on sinulle. Osastollamme voit testata osaamisesi talousaiheisten kysymysten parissa. Suoritamme myös arvonnan, josta voit voittaa itsellesi Leatherman-monitoimityökalun.

Löydät meidät Kiviniityn tiloista, osoitteesta Ostoskatu 2.

Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin yrityspalvelut kertovat toiminnastaan. Samalla voit tulla katsomaan mitä yritystontteja meillä on tarjolla.

EkoHuittinen

Huittinen on mukana Paimion hallinnoimassa seutukaupunkien teemaverkostot -hankkeessa Heinolan, Forssan, Kristiinankaupungin, Nivalan ja Sastamalan kanssa.

Tavoitteena on kiertotalousklusterien tunnistaminen, rakentaminen ja kiihdyttäminen, sekä vahvistaa eri alueiden yhteistä voimavarojen ja osaamisen hyödyntämistä, vertaisoppimista, ja alueiden vetovoimaisuutta. Huittisten alueella on vahva elintarviketuotannon keskittymä ja ruoan tuotannon kulttuuri, joka on Huittisille suuri voimavara ja melkein brändi.

Löydät meidät Esakonilta, Linnanherrankatu 11.

AgriHuittinen -oheisohjelmaa!


Huittisten keila- ja pelihalli

Välillä voi piipahtaa vaikka keilaamassa, pelaamassa bilistä, puttailemassa minigolfia tai heittämässä tikkaa! 

Lauantaina 26.3. pihassa kotieläimiä mm. poni ja aasi!

Tule koko perheen voimin!

BILEET! Tervetuloa AgriHuittinen-jatkoille!

Lauantaina klo 21 AgriHuittinen jatkobileet, esiintyjänä Bono & G!

Suraa meitä myös Facebookissa