myHuittinen logo

AgriHuittinen kokoaa maatalousalan ammattilaiset yhteen

AgriHuittinen on maatalousalan kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Huittisissa perjantaina 29. - lauantai 30. maaliskuuta 2019. Tapahtuman käyntikohteet ovat yritysten omissa toimipisteissä ja heidän piha-alueillaan.

Huittisissa on lähes kaikkien suurten maatalouskoneiden maahantuojien edustukset ja huoltopalvelut. Niiden lisäksi paikkakunnalta löytyy kattava palveluverkosto aina LVI-alalta pankkipalveluihin, varaosista maatalousrakentamiseen ja hevostalleihin. 

Monipuolista ohjelmaa tiedossa

Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja näillä sivuilla.

Mukana tapahtumassa on nelisenkymmentä toimijaa

Kiviniitty, Hankkija, Suomen Konehuolto, Suomen Traktorimyynti, Pelttari, Laatuauto, Agripolku, K-Rauta/Lantmännen, Turun Konekeskus, Satafood, ProAgria, TimoTek, Nordica Oils, Sasky ja monta muuta!

AgriHuittinen -liite

Tapahtumaliite löytyy TÄÄLTÄ digitaalisena! Paperiversio ilmestyy viikolla 13 ja Lauttakylä, Alueviesti ja Loimaa -lehtien välissä. 

Klikkaa karttaa suurentaaksesi sitä

Hankkija sijaitsee keskeisellä paikalla Huittisten keskustassa

Olemme maaseudun täyden palvelun erikoiskauppa. Tarjoamme maanviljelijöille asiantuntemuksella tuotantotarvikkeet, siemenet, lannoitteet, polttoaineet, kasvinsuojeluaineet, rakennustarvikkeet ja konekaupan palvelut. Olemme myös varaosa- ja tarvikemyymälä edustamillemme konemerkeille. Myymälästämme on saatavana laaja valikoima maataloustarvikkeita, kuten aitaustarvikkeet ja rehut, niin ammattilaisille, kuin harrastajillekin. Meillä on hyvä valikoima harraste-eläintuotteita, sekä vapaa-aika ja metsästystarvikkeita. Iso puutarhamyymälämme palvelee heti kevään kynnyksellä.

AgriHuittinen päivillä on paikalla konekaupan ja maatalouskaupan edustajia useilta edustamiltamme valmistajilta, kuten John Deere, Väderstad, Amazone, Palax ja Yara ja paljon muita!. Lisäksi esillä on useita esittelykoneita.

Alueellamme on paljon ohjelmaa koko perheelle: Perjantaina tavattavissa Pepper-robotti, pe-la metsästyssimulaattori, lauantaina pomppulinna, polkutraktorirata ja kasvomaalausta. Lauantaina paikallisten tuottajien tuottajatori klo 10-15. Pe-La Lujan juniorit myyvät makkaraa

Olemme avoinna Pe 9-17 ja la 9-15.Os. Huittisten Hankkija Kievarinkatu 3, puh. 010 76 83646

Lantmännen Agro mukana AgriHuittisissa!

Esittelyssä mm. kovin uutuus kylvölannoitin puolella tulevalle keväälle, MULTIVA Cerex 300 kylvölannoitin. Tule tustumaan koneeseen ja kysymään lisää! Muista koneista esim. traktorin peräkärryistä, auroista tulossa kunnon vaihtotarjouspäivät perjantaina. 

K-Rauta menossa mukana! Tule katsastamaan tarjonta ja tarjoukset!

Suomen Konehuolto Oy on maatalouskonekorjaamo Huittisten Kaharilassa. 

Yritys huoltaa ja korjaa eri maatalouskoneita- traktorimerkkejä, puimureita ja kaivinkoneita, vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Kaharilastalöydät Kramp-myymälämme, josta löytyy tuotteita mm. koneille, ihmisille ja eläimille.

Suomen Konehuollolla on myös BKT-renkaiden jälleenmyynti, josta erityisesti renkaat traktoreihin, maatalous-ja maansiirtokoneisiin - suoraan kotiin toimitettuna tai alle asennettuna.

Olemme mukana AgriHuittinen -tapahtumassa! Tulossa toimintaa ja tarjouksia! Tervetuloa!

Atula Huoltopalvelut Oy 

on täyden palvelun maatalouskone ja raskaskonekorjaamo, joka palvelee asiakkaita toimipisteissään Huittisissa, Loimaalla, Maskussa ja Vahdolla sekä kentällä.

Atula on useiden tuttujen merkkien sopimushuoltokorjaamo: Valtra- ja Fendt -traktorit, Sampo Rosenlew -leikkuupuimurit, Japa -klapikoneet sekä Kesla -metsäkärryt tulevat kuntoon Atulan osaajien käsissä. Myös Komatsu-maanrakennuskoneet ja Husqvarnan (aik. Atlas Copco) maantiivistyskoneet saadaan huollettuna nopeasti takaisin töihin.

Voit tutustua meihin lähemmin www.atula.fi kotisivuillamme, seurata julkaisujamme facebook sivuillamme tai instagram tilillämme tai mikä parasta tule käymään Huittisten korjaamolla AgriHuittinen päivien aikana!

Atula Huoltopalvelut Oy Huittisten korjaamo ja myymälä,Metsälinnankatu 37:ssa, ovat avoinna Agrihuittinen tapahtuman aikana perjantaina ja lauantaina kello 9-15. Tule kahvittelemaan, tutustumaan ja keskustelemaan työkoneesi huollosta. Myymälässä päivien aikana reilusti Valtra Collection tuotteita. Myös varaosat ja voiteluaineet itse tehtäviin huoltoihin ja korjauksiin kannattaa tulla hakemaan nyt! 

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hanke

Gluteeniton viljelykierto on erikoistumisvaihtoehto asiaan perehtyville tiloille. Gluteenittomien tuotteiden kysyntä kasvaa tasaisesti sekä Suomessa että vientimaissa. Suomessa tuotettavista gluteenittomista kasveista tärkein on kaura. Millään muulla Suomessa tuotettavalla viljalajilla ei ole vastaavaa laadullista kilpailuetua kuin kauralla ja erityisesti gluteenittomalla kauralla. Muita gluteenittomaan viljelykiertoon sopivia lajeja ovat öljykasvit, valkuaiskasvit, nurmet, eri juurikasvit sekä pellava, kumina ja tattari, joista on koottavissa monia taloudellisesti hyviä viljelykiertovaihtoehtoja.

Tule poikkeamaan Satafood Kehittämisyhdistys ry:n osastolla perjantaina 29.3. Jokilevolle, Esakonin hallille (Linnanherrankatu 11, Huittinen)!

Voit saada mukaasi pääsiäiskauran siemeniä hankkeen asiantuntijalta, Jukka Saariselta.

Hankkeen kotisivut Facebook: Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille

Sasky koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston 

ensimmäisen vuoden maaseutuyrittäjäopiskelijoiden näyttönään rakentama peräkärrysauna mukana AgriHuittisissa. Tule katsomaan entisen Seppälän takapihalle perjantaina ja lauantaina!

Sasky koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa voit opiskella merkonomiksi, datanomiksi, maaseutuyrittäjäksi, eläintenhoitajaksi, putkiasentajaksi ja puutarhuriksi. Perustutkintojen lisäksi tarjolla on myös ammattitutkintoja, katso lisää koulutuksistamme www.sasky.fi.

Saskyn maskotti Sasse mukana tapahtumassa.

Vahvaa osaamista lattioille ja seinille tuotantotiloihin Esakonilta

Pinnoittamisen edut ovat rahanarvoisia ratkaisuja pitkään, investointiin voi saada tukea, jolla pinnoituksen kustannukset pienenevät tuottajalle.

Hygienia nousuun ja pesutyön tehokkuus

Pesutulos paranee, nopeutuu ja kustannus pesukertaa kohden pienenee. Hygienian taso nousee, huokoset lattiassa tukkeutuu ja pesutyöhön tulee uusi vaihde.

Jos tarvitset saneeraajaa tuotantotiloihin, Esakon on monipuolinen kumppani maatalouteen. Mallipalat pinnoituksista mukana tapahtumassa. Tule meille, nähdään perjantaina 29.3, Linnanherrankatu 11, Jokilevo. Hernekeittoa tarjolla tykillinen! 

ProAgria Länsi-Suomi on apunasi maatilojen ja maaseutuyritysten toiminnan kehittämisessä 

Asiantuntijat auttavat sekä maatalouden tuotannon että talouden suunnittelussa. Päätoimistot ovat Porissa ja Turussa. Lisäksi palvelua sopimuksen mukaan kuudella aluetoimistolla, joista yksi sijaitsee Huittisissa.

Tule osastollemme AgriHuittisiin perjantaina 29.3. Esakonille osoitteeseen Linnanherrankatu 11, Jokilevo, Huittinen!  Tiedätkö mihin kaikkeen miten voisit hyödyntää Neuvo 2020 -palveluja? Energiankäytössä liikkuu isot rahat. Tule juttelemaan energiaratkaisuista asiantuntijan kanssa. www.proagria.fi/lansi

Rantalainen on paikallinen ja palveleva tilitoimisto

Rantalaisen tilitoimisto Huittisissa palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinnon, palkkahallinnon ja tilintarkastuksen palveluissa. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija, talouspäällikkö tai tiimi, jonka apuun voit turvautua kaikissa talouden ja verotuksen kysymyksissä.

Tule tapaamaan meitä AgriHuittisten ajan 29.-30.3.2019 osoitteessa Risto Rytin katu 24 ja keskustelemaan talous- ja palkkahallinnon asioista. Samalla voit tutustua sähköisen taloushallinnon sovelluksiimme.

Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa kaikille vieraille. Tervetuloa!

Klikkaa ja katso toimialaratkaisut maa-ja-metsatalouteen ja maatalousyrittajan-opas-taloushallintoon-ja-verotukseen


Triotec Oy on metallialan konepaja 

joka valmistaa, myy ja markkinoi korkealaatuisia karjankasvatusjärjestelmiä, ulkorehu- ja pellettisiiloja sekä kuljettimia. Triotec on hitsattujen siilojen markkinajohtaja Suomessa. Lisäksi Triotec tuottaa ohutlevytöiden alihankintaa muille laite- ja konevalmistajille. Triotecilla on edustuksessa laadukkaita eurooppalaisia tuotemerkkejä mm. VDL, Schauer, Lubing, Skov jne.

Triotecin omistajilla ja työntekijöillä on vuosikymmenten kokemus metallialan tuotteiden valmistuksesta. Triotecin omat 5200m² toimitilat sijaitsevat Varsinais-Suomessa Koski TL:ssä. Katso video! Tule tutustumaan meihin perjantaina 29.3. klo 9-17 Esakonille, Linnanherrankatu 11, Jokilevo. 


Tervetuloa lounaalle Ravintola Wanhalle WPK:lle!

"Me Ravintola Wanhalla WPK:lla valmistamme aitoa ja maistuvaa ruokaa tunnelmallisessa ympäristössä. Arkisin meillä on tarjolla lounasta ja muina aikoina valmistamme tilauksesta kaikenlaiset ruokailut aina juhlatarjoiluista erilaisiin retkiryhmien kahvituksiin.

Ravintolamme yhteydessä palvelee lähi- ja erikoistuotteisiin keskittynyt Ilonan Maalaispuoti, josta voit napata mukaasi erilaisia herkkuja ja käsityö- ja sisustustuotteita.

Löydät meidät osoitteesta Koskitie 1, Rautasillan kupeesta"

Nordica Oils

Nordica Oils mukana AgriHuittinen-tapahtumassa! Löydät meidät osoitteesta Lauttakylänaktu 4 (Seppälän entinen myymälätila) perjantaina ja lauantaina!

North Sea Lubricants B.V. on merkittävä yksityinen voiteluaineiden tuotemerkki ja maailmanlaajuinen toimija, joka on lähtöisin Hollannista. North Sea Lubricants -yrityksen ovat muodostaneet voiteluaineteollisuuden keskeiset toimijat, ja yritys tarjoaa kattavan valikoiman Euroopassa valmistettuja korkealuokkaisia voiteluaineita nykypäivän alati kehittyville markkinoille.

Turun Konekeskus on konekaupan ammattilainen

AgriHuittinen-tapahtumassa on esillä Massey Ferguson -traktorit. Lastut lentävät ja työnäytettä antaa Pilkemaster-klapikone. Esittelyssä mm. Rysky-perävaunut, Parko-äkeet, Unia Ares -lautasmuokkain, Sami- puunkäsittelykoneet ja -kiinteistönhoitokoneet kuten takalanat ja harjat sekä paljon muuta!

Tervetuloa perjantaina ja lauantaina! Huittisten toimipiste sijaitsee Kaharilassa, Korkeakoskentie 84. Makkaratarjoilu!

Suonentieto 

Ratkaisut maatilan sekä yritystoiminnan talous- ja palkkahallintoon, talouden suunnitteluun ja viljelyasioiden hallintaan ja ohjaukseen.

Tuotteemme: Maatalousneuvos, Agrineuvos, AgriSmart, Metsäneuvos-metsäkirjanpito ja Balanssi. Ohjelmat toimivat työasemissa ja lähiverkossa. Katso lisää!

SaaS-pilvipalvelu mahdollistaa sovellusten ja saman tiedon käyttämisen eri sijainneista usealle käyttäjälle.

Tule juttelemaan Esakonille perjantaian 29.3. klo 9-17. 

Huittisten Säästöpankki – Yrittäjän tahdon asialla

Yrittäminen vaatii vahvaa tahtoa ja osaavan talouden kumppanin liiketoiminnan tueksi. Me tahdomme olla tukenasi pankkiasioissasi ja yrityksesi menestyksessä.

Miksi kannattaa olla Huittisten Säästöpankin yritysasiakas?

Asioillesi nimetään oma paikallinen yhteyshenkilö ja asiantuntija. Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa sinulle nimetty pankin asiantuntija ja saat hänelle myös suoran puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse käydä samoja asioita aina uudelleen, kun voitte tutun henkilön kanssa jatkaa siitä, mihin edelliskerralla jäitte – oli se sitten yrityksesi rahoituksen järjestäminen tai sijoittaminen yksityishenkilönä, toki myös yrityksen kautta sijoittaminen onnistuu.

Tahdomme auttaa sinua yrittäjänä ja yritystäsi menestymään. Ymmärrämme eri tyyppisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen.

Saat sparraavan kumppanin – sekä sinulle yrittäjänä että yrityksellesi. Me autamme kokonaisuuden hahmottamisessa: mitä yrityksesi tarvitsee? Entä mitä sinä itse tarvitset?

Kattavat digipalvelut. Yritystä ei voi pyörittää vain virastoaikaan. Asiakkaanamme käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelumme. Kehitämme niitä jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa. 

Suomen Siipikarjaliitto ry on satavuotias siipikarja-alan neuvontajärjestö. 

Siipikarjaliitto toimii keskusjärjestönä, ja sen toiminnan piiriin kuuluvat niin kananmuna- kuin lihasiipikarjaketjut. Voit tutustua vastuulliseen suomalaiseen siipikarjatuotantoon uuden videon myötä, klikkaa tästä!

Olemme mukana AgriHuittinen -tapahtumassa perjantaina 29.3 klo 9-17 Esakonilla (Linnainherrankatu 11, Jokilevo). Tule tapaamaan meitä sinne ja kuulemaan lisää siipikarja-alasta sekä liiton tarjoamista tuottajapalveluista!

Seuraa meitä somessa: Facebook, Instagramissa ja YouTubessa.

OP Satakunta on toimialueen johtava pankki

joka on lähellä asiakasta kaikissa elämäntilanteissa. Asiointi onnistuu konttorilla, verkossa, mobiilipalveluissa tai puhelimessa. Konttorimme sijaitsevat Huittisissa, Harjavallassa ja Kokemäelle.

Olemme omistaja-asiakkaidemme omistama pankki. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Pitkän historian aikana osuuspankit ovat toimineet asiakkaidensa ja paikkakuntansa parhaaksi. Toimintamme tarkoituksena on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia sekä turvallisuutta.

Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Bonuksilla omistaja-asiakkaamme voivat maksaa pankin palvelumaksuja ja vahinkovakuutuksia.

Sallila Sähköasennus Oy asentaa aurinkosähköjärjestelmiä

Aurinkoenergian suosio kasvaa jatkuvasti, sillä se on saasteeton ja ympäristöystävällinen energia-lähde, käyttökustannukset ovat alhaiset ja aurinkopaneelien käyttöikä pitkä. Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää tehokkaasti myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen. Katso esittelyvideomme tästä.

Meiltä saat apua myös liittymäasioissa, kaapelinäyttöihin sekä puunkaatoon sähkölinjan lähellä. Toimitamme myös sähköautojen latauspisteitä.

AgriHuittinen-tapahtuman aikaan löydät meidät Esakonin hallilta, Linnanherrankatu 11, Jokilevo. Tule tutustumaan aurinkosähköjärjestelmiin ja keskustelemaan, millainen järjestelmä sinulle parhaiten sopisi. Esittelyssä on myös sähköautojen latauspiste. Nähdään perjantaina 29.3. klo 9 - 17.


Far-Tec Oy 

Yrityksemme myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille. Toimintaamme kuuluu myös teollisuuden ja kiinteistöjen sähkökunnossapito, sekä sähköurakointi ja sähköasennukset.

Maatalouden ruokinta -ja ilmastointijärjestelmien myynti, asennus ja huolto koko Suomen alueella.

Varmistamme asiakkaalle toimivat ratkaisut tilakohtaisesti. Luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat tuotteet. Edustuksessamme mm. Tewe Elektonic, Vostermans ventilation, Hotraco Agri, VDL fittings, Chore-Time Europe…

Huittisten myymälästä löytyy laaja valikoima tuotteita teollisuuteen sekä maatalouteen mm. varaosat ruokintajärjestelmiin, puhaltimet, PVC-putkenosat ja- putket, sähkötarvikkeet, sikalatarvikkeet, spiraalikuljettimet, kiilahihnat, laakerit, kiinnitystarvikkeet, hydrauliikkaosat…

Olemme mukana tapahtumassa perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-15. Tervetuloa kahville Autokatu 5:een!