myHuittinen logo

AgriHuittinen 2024

KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMASSA KÄYNEILLE JA SIINÄ MUKANA OLLEILLE YRITYKSILLE JA YHDISTYKSILLE!

AgriHuittinen on maatalousalan tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Huittisissa perjantaina 12. huhtikuuta 2024. Tapahtuman käyntikohteet ovat yritysten omissa toimipisteissä ja heidän piha-alueillaan  klo 9-17!

Huittisissa on lähes kaikkien suurten maatalouskoneiden maahantuojien edustukset ja huoltopalvelut. Niiden lisäksi paikkakunnalta löytyy kattava palveluverkosto aina LVI-alalta pankkipalveluihin, varaosista maatalousrakentamiseen ja hevostalleihin. 

Kymmeniä kohteita ja monipuolista ohjelmaa tiedossa! Katso kaikkien kohteiden esittelyt tältä sivulta! 

Tiedossa on jälleen kauden uutuuskoneita, -laitteita ja -ajoneuvoja. Paljon hyviä tarjouksia ja kiinnostavia tuotteita. Monipuolisesti eri toimijoiden pisteitä, joissa kannattaa vierailla ja kerätä tietoa! Tarjolla tunnetusti grillimakkaraa ja kahvia, mutta toki Huittisten lounaspaikkoihinkin kannattaa tutustua. Lounaslista löydät täältä

Seuraa tapahtumaa FacebookissaInstagramissa ja näillä sivuilla. Lisätietoja tulossa tapahtuman lähestyessä, joten seuraa kanaviamme!

Yhteyshenkilö: Huittisten kaupungin elinvoimapalvelut, Helena Kaitanen, helena.kaitanen@huittinen.fi


Missä mennään maataloudessa? -paneelikeskustelu klo 14

Maatalous on ehtymätön keskustelun aihe! Tulee kuuntelemaan Missä mennään maataloudessa? -paneelikeskustelua klo 14.00 alkaen Esakonille, Linnanherrankatu 11, Jokilevo.

Panelisteina Jouni Kemppainen, Maaseudun tulevaisuuden päätoimittaja, Viveka lanne, Huittisten kaupunginjohtjaa ja Timo Junnila, agronomi. Paneelia vetää Heli Lehtelä, Lauttakylä-lehden päätoimittaja ja maatalousyrittäjä.

Mielenkiintoista puhetta siis tarjolla! Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

AGCO Suomi

AGCO Suomen KONEKIERROS Huittisissa 12.4. klo 9-17! Suuntaa Jokilevolle osoitteeseen Metsälinnankatu 37.  Tervetuloa tutustumaan kauden uutuuksiin!

Kevätmarkkinat on kevään paras paikka tehdä huippulöytöjä työkaluista, lisävarusteista, työlaitteista ja toki isommistakin koneista. Tapahtumapäivän aikana toimipisteellä on esittelyssä kauden uutuudet mm Valtra Q305 ja Fendt 728! Keslan ja FMG: traktorivarusteet metsä- ja tieurakoihin!

AGCO Suomi myy Valtra- ja Fendt-traktorit, Fendt- ja Sampo Rosenlew –leikkuupuimurit sekä Fendt-heinätyölaitteet. Lisäksi edustuksessamme on kattava lisävarustetoimittajien joukko, kuten Keslan ja FMG:n traktorivarusteet metsä- ja tieurakoihin. Laajan tuoteperheen tukemana pystymme rakentamaan juuri sinulle sopivan kokonaisratkaisun viljely- tai urakointitarpeisiin.

Ota yhteyttä! Mikko Harakka 0400 235 174, mikko.harakka@agcocorp.com, Metsälinnankatu 37, 32700 HUITTINEN

Aito Säästöpankki

Maa- tai metsätalousyrittäjä – tahdotko apua yrityksesi talousasioiden kuntoon laittamisessa tai vaikkapa sukupolvenvaihdoksessa? Meiltä saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, kattavat maa- ja metsätalousasiakkaan palvelut ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut.

Aito Säästöpankki Oy:n AgriHuittinen-osastolla katsaus pankkimme maa- ja metsätalouden asiantuntijapalveluihin sekä muuhun pankin palvelutarjontaan.

AgriHuittinen-tapahtumassa löydät meidät Hankkijalta, Lauttakylänkatu 4. 

Autohuolto Kannisto 

Autohuolto Kannisto on Huittisissa toimiva autokorjaamo, joka tekee niin isot kuin pienetkin huollot ja korjaukset yli 15 vuoden kokemuksella. Tarjontaamme kuuluu monipuoliset autohuolto- ja -korjauspalvelut, kuten vianmääritykset, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot. Meiltä saat kaikki autosi palvelut vahvalla ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

 • Vianmääritykset
 • Katsastustarkastukset
 • Määräaikaishuollot
 • Jarruhuollot
 • Renkaanvaihdot
 • Öljynvaihdot
 • Ilmastointilaitteenhuollot
Löydät meidät Jokilevolta osoitteesta Linnanherrankatu 9.

Autotalo Pelttari

Autotalo Pelttari – luotettavaa autokauppaa vuodesta 1958.

Olemme täyden palvelun autotalo ja merkkiliike Huittisissa. Palveluihimme kuuluvat uusien ja käytettyjen autojen myynti, huolto, korikorjaus ja varaosapalvelut, sijaisautojen vuokraus sekä kattavat rahoitus- ja vakuutuspalvelut. Uusien autojen merkkiedustuksiamme ovat Toyota, Hyundai, Renault ja Dacia. Näiden merkkien lisäksi huollamme maahantuojan valtuuttamana merkkihuoltona myös Peugeot, Citroën, Suzuki ja Isuzu –merkkisiä autoja.

 Tule tutustumaan mm. Toyota Hiluxin Pro -malliin.!

Tapahtumapäivänä löydät meidät Kiviniityn pihamaalta osoitteesta Ostoskatu 2. Laaja ajoneuvovalikoimamme vaihtoautoineen on myös aivan lähellä, osoitteesta Loimijoentie 55.

Esakon Oy

Tarjoamme ammattitaidolla mm. seuraavia töitä: Lattia- ja seinäpinnoitukset, kipsilattiat, timanttiporaus ja sahaus, asvalttijyrsintä ja sahaus, hiekkapuhallus liikuteltavalla kalustolla, pintakäsittelyä maalaamossa tai kohteessanne, piikkaukset koneella sekä kaikenlaiset kaivuu- ja nosturityöt. Meiltä saat myös kuljetuspalvelua.

Tervetuloa toimipisteellemme Linnaherrankadulle, Jokilevon yrtitysalueelle klo 9-17! Menossa mukana myös Vertek, Nordica Oils Finland, MTK Satakunta ry, Jobpari / Faktia Oy, Leader Joutsenten reitti, Satafood, SAMK ja Huittisten kaupunki.

Trubaduuri Ari Pihlava soittaa suomalaisia klassikokappaleita vuosien varrelta klo 11 ja 13.

Klo 14.00 alkaa Missä mennään maataloudessa! -paneelikeskustelu. Puhetta vetää Heli Lehtelä, Lauttakylä-lehden päätoimittaja ja maatalousyrittäjä. Panelisteina Jouni Kemppainen, Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja, Timo Junnila, agronomi ja Viveka Lanne, Huittisten kaupunginjohtaja. Tule kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Noin klo 15 Huittisten maamiesseuran Pertti Kuisma kertoo  Suomen vanhimman maamiesseuran historiasta.  

Huittisten Maamiesseura paistaa makkaraa ja Lauttakylän Lujan jalkapallotytöt muurinpohjalettuja! 

Klo 12 alkaen Tuomisen Arjan leipomukset ja Takalan myllyn jauhot myynnissä ! 

EURES

TE-toimiston EURES-asiantuntijat ovat tukenasi, kun etsit osaajia ulkomailta. 

EURES auttaa rekrytoinneissa ja edistää työvoiman liikkuvuutta EU/ETA-alueella sekä Sveitsissä tarjoamalla kattavan määrän palveluita, osaamista ja neuvontaa työnantajien ja työnhakijoiden tueksi. Palvelumme ovat maksuttomia. 

AgriHuittinen-tapahtumassa löydät meidät Lantmännenin tiloista, Kauppiaskatu 1

Eurofins Viljavuuspalvelu 

Suomen kattavin maatalouden analytiikka luotettavasti ja nopeilla toimitusajoilla jo vuodesta 1952

Suomen suurimpana maatalousanalytiikan laboratoriona tarjoamme maamme kattavimmat analyysipalvelut maatalouden toimijoille. Kauttamme saat kaikki laboratorioalan palvelut maanviljelyn, eläintilojen, viherrakentamisen, metsänhoidon ja lannoitekehityksen tarpeisiin tarkasti ja nopeasti – myös vaativimpiin kasvianalyyseihin.

Eurofins Viljavuuspalvelun osastolta saat mukaasi ilmaisia näytteenottotarvikkeita viljavuustutkimuksiin, lanta- ja rehuanalyyseihin sekä mahtavan tarjouksemme tämän vuoden analyysitilauksiin!

AgriHuittinen tapahtumassa löydät meidät Wikli Groupin tiloista, Lauttakyläntie 15.

Far-Tec Oy

Yrityksemme myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille sekä tarjoamme sähköalan palvelua.

Löydät meidät tapahtumapäivänä omasta toimipisteestämme, Autokatu 5. Kahvitarjoilu!

Huittisten Hankkija

Huittisten Hankkija on täydenpalvelun maatalouskauppa viljelijöille ja maaseudun asukkaille. AgriHuittinen tapahtumassa meillä on esillä laaja kirjo edustamiamme maatalouskoneita mm. seuraavilta valmistajilta: Claas, Väderstad, Amazone, Antti-Teollisuus, Agronic, Junkkari ja Palax. Lisäksi tuote-edustajat paikalla Yaralta ja Syngentalta, Hankkijan omat edustajat Täsmäviljely ja peltoskannauspalveluista, sekä maatilarakentamisesta.

Menossa mukana lisäksi Aito Säästöpankki, Tilitoimisto Rantalainen, Sasky Huittinen ja Kokemäki, Pro Agria Länsi-Suomi ja Grippen Wheels rengasliike

Pisteemme on osoitteessa Lauttakylänkatu 4

Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin yrityspalvelut kertovat toiminnastaan. Samalla voit tulla katsomaan mitä yritystontteja meillä on tarjolla.

Löydät meidät Esakonilta, Linnanherrankatu 11.

Leader Joutsenten reitti 

Leader Joutsenten reitti on yksi maamme 52 alueellisesta kehittämisyhdistyksestä. Toimialueenamme on: Huittinen, Hämeenkyrö, Punkalaidun ja Sastamala

Yhdistyksen tavoitteena on ruohonjuuritason kehittämishankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla parantaa maaseudun elämän laatua.

Tukea voivat hakea yritykset, yhteisöt, nuoret ja seniorit.

AgriHuittinen-tapahtumassa löydät meidät Esakonilta, Linnanherrankatu 11


K Auto

K Auto -merkkejä tulevaisuudesta! Näemme merkkejä paremmasta tulevaisuudesta. Yhdessä voimme muuttaa autoilua yhä ympäristöystävällisemmäksi!

Tule AgriHuittinen-tapahtumapäivänä tutustmaan ja koeajamaan uudet Wolksvagen mallit:

 • Passat
 • Tiguan
 • Amarok

K Auton tulevaisuuden automerkit Suomessa: Audi, Bentley, Cubra, Porsche, Seat, Volkswagen ja Volkswagen Hyötyautot.

K Autolla 16 toimipaikkaa ja Huittisten toimipisteessä Volkswagen ja Volkswagen hyötyautot, sekä mahdollisuus tehdä kaupat yli 2 000 kpl:een vaihtoautovalikoimasta.

Osoitteemme: Korkeakoskentie 75

Kiviniitty

Maatalouden vahva ja luotettava kumppani jo yli 40 vuotta!

Palvelemme monipuolisesti koneiden ja laitteiden, hydrauliikan ja kemikaalien saralla sekä kokonaisvaltaisella työvaatevalikoimalla. Kivenkova ammattitaitomme kattaa lisäksi varaosat ja maalit henkilöautoihin, raskaskalustoon sekä maatalouden työkoneisiin, lämmitys- ja ilmastointilaitteita sekä kuljetusjärjestelmiä unohtamatta. Verkkokauppamme ostoskatu.com tarjoaa yli 400 000 tuotteen valikoiman sekä yli 1000 tunnettua tuotemerkkiä.

Olet lämpimästi tervetullut, koko perheen voimin, maataloushumuun Ostoskadulle nauttimaan lukuisten esittelijöiden kovimmista tarjouksista, monipuolisesta ohjelmasta sekä lämpimästä välipalasta!

Paikan päällä myös mm. OP Satapirkka, Metsänhoitoyhdistys Satakunta, Autotalo Pelttari ja  UPM sekä edustamiemme tuomerkkien pisteitä!

Tervetuloa Kiviniitylle Huittisiin, Ostoskatu 2 

K-Rauta

auttaa onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Tarjoamme rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla.

K-Rauta PRO:sta löydät palvelumme ja valikoimamme, jotka on rakennettu palvelemaan yritysasiakkaitamme. Teemme töitä sujuvampien työmaiden puolesta.

Tule tapahtumapäivänä meille, Kauppiaskatu 1. 

Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy

Tervetuloa Jokilevonkatu 10 tutustumaan Kuorma-autokorjaamo Mäkelän toimintaan! Meiltä ammattitaitoiset raskaankaluston korjaukset, katsastukset, kattava varaosamyynti, hydrauliikkaletku ja -osapalvelu mm. Gates-letkut ja paljon muuta. 

Myös kuorma-autojen purkuosia lisääntyvällä valikoimalla.

Mukana tapahtumapäivänä myös: Kendall voiteluaine-edustaja, HydraSpecma edustaja ja Örum edustaja.

Osoite: Jokilevonkatu 10

Lantmännen Agro

Tapahtumapäivänä kattavasti esillä Multivan tuotteet ja paikalla tehtaan edustaja. Lisäksi esittelyssä Trimble ajo-opastin- ja automaatiohjauslaitteet. Paikalla myös asintuntija. Mepun tehdasedustaja myös paikan päällä. Lisäksi tuotetarjouksia!

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat.

Menossa mukana Eures ! Tule ja kysy kansainvälisistä rekrytoinneista!

Löydät meidän osoitteesta Kauppiaskatu 1, yhdessä K-Raudan kanssa!

Loimitraktori Oy

Tapahtumapäivänä koeajossa mm. uusi New Holland T6 ja esittelyssä Potila äes. Tule tutustumaan! 

Edustamme Loimaan, Huittisten ja Forssan talousalueilla:

 • New Holland traktorit, puimurit ja työkoneet
 • Kverneland ja Potila työkoneet
 • Joskin lanta, maansiirto ja viljaperävaunut ym.
 • Trima etukuormaimet
 • Oxsa lumilingot
 • Kire perävaunut

Löydät meidät Suomen Konehuolto Oy:n toimipisteeltä, Korkeakoskentie 93

Metsänhoitoyhdistys Satakunta

Olemme metsänomistajien omistama ja hallinnoima yksityismetsien asiantuntija. Haluamme tuottaa hyvinvointia Sinulle ja Metsällesi!

Meillä metsäomaisuutesi hoito lähtee aina Sinun ja Metsäsi tarpeista. Suomen vanhin metsänhoitoyhdistys, Metsänhoitoyhdistys Satakunta, palvelee metsänomistajia Harjavallan, Huittisten, Kokemäen, Säkylän Köyliön, Eurajoen Luvian, Merikarvian, Porin, Sastamalan Äetsän ja Ulvilan kuntien alueella. Yhdistys jatkaa vuonna 1909 perustetun Huittisten metsänhoitoyhdistyksen työtä, palveluvalikoimamme kattaa kaikki metsäomaisuutesi hoitoon tarvitsemasi palvelut.

Tuomme tapahtumaan monitoimikoneen ja esittelemme toimintaamme. Keskustelemme puukaupasta, hiilensidonnasta, lannoituksista, nuorien metsien hoidosta ja kevään metsänviljelytyöt. Tietysti myös metsätilojen sukupolvenvaihdokset ja Länsi-Suomen Metsätilat Oy:n kiinteistövälitys ovat esillä osastollamme.

Tapahtumassa löydät telttamme Kiviniityn pihamaalta, Ostoskatu 2.

MTK-Satakunta

on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien alueellinen etujärjestö. Toimialueemme kattaa Satakunnan ja osittain myös Pirkanmaan. Tehtäväkenttämme on monipuolinen, sillä tuotantosuuntien kirjo on alueellamme laaja. Valvomme jäsenyrittäjien etuja, pidämme maaseudun asioita esillä julkisessa keskustelussa sekä otamme kantaa maa- ja metsätalouden kysymyksiin niin kansallisesti kuin EU-tasollakin.

Tavoitteemme on lisätä maaseudun, maaseutuyrittäjyyden, kotimaisen ruoantuotannon ja metsänomistuksen arvostusta. Pyrimme vaikuttamaan myös maaseudun elinvoimaisuuteen, jotta hyvän elämän ja kannattavan yrittäjyyden edellytykset säilyisivät maaseudulla tulevaisuudessakin.

Muutosvoimaa tulevaan -hanke on mukana AgriHuittisissa! Tule juttelemaan maatilojen riskeihin varautumisesta, kiertotaloudesta ja maatalouden näkyvyydestä. Osallistu myös arvontaan!

Löydät meidät tapahtumapäivänä Esakonilta, Linnanherrankatu 11

Nordica Oils

Euroopassa tuotettuja huippulaadukkaita voiteluaineita kaikkiin ajoneuvoihin!

North Sea Lubricants B.V. on merkittävä yksityinen voiteluaineiden tuotemerkki ja maailmanlaajuinen toimija, joka on lähtöisin Hollannista. North Sea Lubricants -yrityksen ovat muodostaneet voiteluaineteollisuuden keskeiset toimijat, ja yritys tarjoaa kattavan valikoiman Euroopassa valmistettuja korkealuokkaisia voiteluaineita nykypäivän alati kehittyville markkinoille.

Löydät meidät tapahtumapäivinä Linnainherrankadulta, Esakon Oy:n toimipisteeltä Jokilevolta

OP Satapirkka

Maa- ja metsätalousyrittäjän vakavarainen kumppani. Olemme tukenasi eri elämänvaiheissasi. Suunnittelitpa sitten maatilayrittäjäksi ryhtymistä tai uusia investointeja, autamme sinua valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivat palvelut.

Vastuullisen hankeesi voit nyt rahoittaa myös kestävillä rahoitusratkaisuillamme. Kerromme näistä mielellämme lisää.

Olemme mukana AgriHuittinen- tapahtumassa pe 12.4. Löydät meidät Kiviniitystä!

Paikalla OP Satapirkan maa- ja metsätalousasiantuntijat, sekä Pohjola Vakuutuksen edustaja.

Peräniityn Tila

Peräniityn tila on Huittisissa toimiva siemenpakkaamo.

Kuulumme valtakunnalliseen Peltosiemen ketjuun, joka on n. 40 pakkaajan muodostama markkinointi, ja tuotanto yhteenliittymä.

Siemenpakkaustoimintaa on tilallamme harjoitettu kymmeniä vuosia.

Kunnostamme ja pakkaamme kevätviljojen, syysviljojen, palkokasvien ja heinäkasvien siemeniä.

Tuotamme siemenet pääasiassa Mty Peräniityn pelloilla, Huittisissa ja Punkalaitumella.

Tapahtumapäivänä löydät meidät Kahrilasta, Suomen Konehuollon pihamaalta, Korkeakoskentie 93

ProAgria Länsi-Suomi

Tarjoamme palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme jäsenillemme ja asiakkaillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Toimintatapamme on kumppanuus yhtymän jäsenten ja niiden asiakkaiden kanssa.

Tapahtumapäivänä löydät meidät Hankkijan tiloista sekä toimistomme pihasta osoitteesta Torkinkatu 14!

Rantalainen

Rantalainen on taloushallinnon kumppani, jonka kanssa teet fiksuja päätöksiä. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

Meiltä saat kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut saman katon alta. Asiantuntijoidemme kanssa liiketoiminnan ennakoitavuus lisääntyy, ja yrityksesi tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa. Sähköisten järjestelmien avulla yritykselläsi on aina pääsy niin myynti- ja ostolaskutietoihin kuin kirjanpidon raporteille.

Talous- ja palkkahallinnon lisäksi tarjoamme maa- ja metsätalousasiakkaillemme asiantuntijapalveluita muun muassa rahoitussuunnitteluun, sukupolvenvaihdoksiin ja yritysjärjestelyihin.

Olemme tavattavissa Hankkijan tiloissa, Lauttakylänkatu 4.

Rengasmyynti Heikki Sahko

Meiltä saa kaikki renkaat ja vanteet maatalouteen. Myynnissä mm. BKT, Alliance ja Ascenso maatalousrenkaat, sisärenkaat, sekä vaihtelevasti käytettyjä renkaita. Ota yhteyttä: Heikki Sahko 0407650805

AgriHuittinen tapahtumassa paikalla BKT:n ja Alliancen maahantuojien edustajat. Kaikista maatalousrenkaista kovia tarjouksia. Tule kysymään edustajilta markkinapäivän erikoistarjoukset! Yhtenä esimerkkinä Alliance 400/60-15,5 vanteellinen pyörä 195€ sis. alv 24%.

Tervetuloa osoitteeseen Nokkamäentie 112!

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos

tarjoaa ammatillista koulutusta Huittisissa ja Kokemäellä. Opiskelijoita on yhteensä noin 900.

Kokemäen yksikössä voi opiskella maatalous- ja puutarha-alaa sekä tekniikan ja liikenteen alalta talotekniikkaa. Huittisissa voi opiskella tietojenkäsittely- ja tietoliikennealaa sekä kaupan ja hallinnon alaa.

Löydät meidät tapahtumapäivinä Hankkijan pihamaalta, Lauttakylänkatu 4. Tervetuloa!

SAMK - Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu on alueen osaajien kouluttaja, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä, vireä teollisuuskorkeakoulu.

AgriHuittinen tapahtumassa on mukana Satakunnan Biolaakso, jota  kehittää SAMKin Teknologisesti vihreämpi ja vireämpi Etelä-Satakunta -hanke. 

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme Esakonille, Linnanherrankatu 11. 

Yhteinen tekijä -seminaari 16.5. 

Tervetuloa myös Satakunnan Biolaakson järjestämään Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa.

Lisäksi kuullaan useita mielenkiintoisia ja keskenään aivan erilaisia puheenvuoroja elintarvikealan huipuilta. Seminaarissa esitellään myös Satakunnan Biolaakso, jonka tavoitteena on mahdollistaa entistä vahvempi yhteistyö Satakunnan elintarvikealan toimijoiden välillä.

Tapahtuman juontaa Kirsi Alm-Siira.

Tervetuloa seminaariin rakentamaan Satakuntaan yhteistä elintarvikealan tulevaisuutta! Olit sitten maatalousalan yrittäjä, työntekijä, urasta alalla haaveilija, opiskelija, kouluttaja, potentiaalinen rahoittaja, sidosryhmän edustaja tai muuten vain kiinnostunut, tulet saamaan päivästä paljon irti.

Ilmoittaudu 10.5.2024 klo 12.00 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa mukaan täällä!

Satafood Kehittämisyhdistys ry

on vahva ruoka- ja elintarvikeketjun toimija, jolla on asiantuntemusta myös bio- ja kiertotalouden osa-alueilta. Toteutamme monipuolisia ruokaketjun kehittämiseen sekä bio- ja kiertotalouteen liittyviä kehityshankkeita sekä tarjoamme asiantuntijapalveluita elintarvikealan yrityksille ja maatiloilla.

Tervetuloa tapaamaan meitä Esakonille, Jokilevon Linnanherrakadulle! 

Sucros Oy

Sucros Oy viljelyttää sokerijuurikasta raaka-aineeksi sokeritehtaalleen Säkylään. Sokerijuurikkaan sopimusviljelijänä tuotat suomalaista sokeria.

Sokerijuurikas erottuu kannattavuudellaan edukseen, ja lisäksi se tuo viljelykiertoon toivottua monipuolisuutta ja riskienhallintaa. Tehdessäsi viljelysopimuksen tiedät hinnan koko juurikassadollesi, ja siitä maksetaan tilahinta 160 kilometriin asti. Sokerijuurikkaan viljelymäärä kasvaa merkittävästi tulevalle kasvukaudelle 2024. Vielä ehdit mukaan!

Tule tapaamaan meitä AgriHuittisiin, niin laitetaan tulevan kasvukauden juurikasasiat kuntoon.

Löydät meidät tapahtumapäivänä Suomen Konehuollon pihamaalta, Korkeakoskentie 93.

Kasvata sitä mikä kannattaa – liity mukaan makeaan joukkoomme!

********************

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Suomalainen sokeriteollisuus tarjoaa työtä noin 250 ammattilaiselle..

Suomen Konehuolto Oy

tarjoaa konehuollot, varaosat ja koneiden kuljetukset!  Kattavat merkkihuoltojen palvelut ja varaosat.

Paikalla TEHODYNAMOMETRI! Tule penkittämään traktorisi ja testaa paljonko tehoja löytyy! 

Samassa pihassa Loimitraktori esittelemässä maatalouskoneita sekä TIMOTEK.EE, Sucros ja Peräniityn Tila/ Peltosiemen.

NHK-keskuksella on mukanaan JCB-työkoneita mm. kurottaja sekä Case IH -maatalouskoneita mm. uutuustraktori.

Tervetuloa Kaharilaan: Korkeakoskentie 93

NHK-keskus

NHK-keskus on AgriHuittinen-tapahtumassa Suomen Konehuolto Oy:n pihamaalla,  Korkeakoskentie 93. 

Mukana on JCB-työkoneita mm. kurottaja sekä Case IH -maatalouskoneita mm. uutuustraktori. 

Tule paikan päälle tutustumaan!


Suomen Realisointi Oy

Realisointia luotettavasti ja ammattitaitoisesti - yli 20 vuoden kokemus maatalouskonekaupasta! Erikoisosaamisemme on maatalous- ja työkoneiden osto ja myynti. Traktoreita, puimureita, äkeitä, auroja, peräkärryjä ja kylvökoneita, eli maatalouteen liittyviä koneita ja laitteita laidasta laitaan.

Asiakas saa rahansa heti myyntipäätöksen hyväksyessään eikä hänen tarvitse odotella, että tavaralle löytyy ostaja. Tarjoa siis meille koneita myyntiin! Jos tarvitse itsellesi koneita, niin  tule katsastamaan valikoimaamme. 

Tule tustumaan toimintaamme osoitteeseen Nokkamäentie 112!

Telilä/Sähköliike E.J.Lehto Oy

Telilän yritys Huittisissa on Sähköliike E.J.Lehto, joka on erikoistunut maatalouden kokonaisratkaisuihin. Olemme perehtyneet maatalouden tarpeisiin ja tunnemme alan vaatimukset tuotantosuunnasta riippumatta

 • maatalouden, viljankuivatuksen ja tuotannon sähkö- ja automaatiotyöt
 • sähköasennus- ja korjaustyöt
 • valokuitutyöt
 • tietoverkot
 • lämmönsäätöjärjestelmät
 • valaistukset ja niiden ohjausjärjestelmät
 • antennityöt
 • hälytysjärjestelmät
 • kameravalvontajärjestelmät
 • varavoimajärjestelmien asennukset

Tervetuloa meille! Loimijoentie 4, 32700 Huittinen

TIMOTEKK.EE

Suomen pienin tukkukauppa.

Tuontitoimintaa Euroopasta. Tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat nosto-ovet, palo-ovet, ikkunat, liimapuut, sandwich-elementit, lattialämmitykset, jätevedenpuhdistamot sekä perus LVI- ja rakennustuotteet. Toimitukset ympäri Suomen.

Tarjoamme myös asennuspalvelua Huittisista käsin.

Agri Huittisissa näytillä UUSI August jäteveden puhdistamo kotitalouden jätevesille, PVC-ikkunat halleihin, talleihin ja asuntoihin, sekä Ryterna nosto-ovet.

Tule juttelemaan mukavia, tai laita tarvitsemistasi tuotteista lista meiliin timo@timotek.ee

Tapahtumapäivänä löydät meidät Kaharilasta, Suomen Konehuollon pihamaalta, Korkeakoskentie 93

Turun Konekeskus

on erikoistunut maatalous- ja kiinteistönhoitokoneiden maahantuontiin ja myyntiin. Tuotevalikoimaan kuuluu myös puunkäsittelykoneita sekä työkaluja, varaosia ja tarvikkeita.

Massey Ferguson traktoreiden ja varaosien maahantuonnin ja myynnin aloitimme vuonna 2016. Palvelemme ympäri maata 15 konemyyntipisteellä , joista yksi löytyy Huittisista.

AgriHuittisessa esittelemme työkoneet kevään ja kesän töihin, tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Esittelyssä on Horsch Focus 6 TD kylvökone ja hinattava Rauch Axent lannoitteenlevitin, teknisen esittelyn pitää Jussi Verho.

Tapahtumassa on myös Pilkemaster-klapikonetyönäytös ja koekäyttömahdollisuus, paikalla on tuotepäällikkö Antti Eura.

Esittelijöinä toimivat myös Ilkka Suominen ja Veijo Rautu.

Tervetuloa Huittisiin, makkaratarjoilu!

Tervetuloa tapahtumapäivinä Kaharilaan, Korkeakoskentie 84!

Törmälän Reeraamo Oy

Huittisten Jokilevolla toimiva Törmälän Reeraamo Oy on valtuutettu merkkikorjaamo ja varaosamyymälä mm. seuraavissa konemerkeissä: Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Kesla ja Japa. 

Kauttamme myös: Hydroscan letkupalvelut, Uddeholm tieterät ja Varta akut. 

Tervetuloa palveltavaksi osoitteeseen Metsälinnankatu 37.

P.S. Menossa mukana tietysti myös Agco Suomi ja Valtran konekiertue!

Vertek 

– Tämä naapuri ylläpitää häiriöttömät sähkö- ja tietoliikenneverkot.

Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista. Sähköasennus ja -kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden unohtamatta aurinkoenergia- ja sähköautonlatauspalveluitamme.

Vertek-konserni koostuu kahdesta juridisesta yrityksestä, Vertek Oy:sta ja Vertek Sähköpalvelu Oy:sta. Operatiivisesti olemme yksi Vertek.

Toimialueet: Varsinais-Suomi, Satakunta ja Loimi-Häme.

Löydät meidät tapahtumapäivänä Esakonin tiloista, Jokilevon Linnanherrankadulta.

Wikli Control Oy

Wikli Control Oy on maatiloille ja yrityksille taloushallintopalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Palveluihimme kuuluu:

 • kk- ja vuosi kirjanpidot alv ilmoituksinee
 • palkanlaskennat ja niihin liittyvät ilmoitukset
 • Tilinpäätökset
 • Sähköiset kirjanpito-ohjelmat

Löydät meidät osoitteesta Lauttakylänkatu 15. 

Wikli Group Oy

Wikli Group Oy on maatiloille ja yrityksille palveluita tarjoava asiantuntijayritys. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluihimme kuuluvat talouden ja tuotannon asiantuntijapalvelut.

Teemme juuri sinun maatilasi lähtökohtiin sopivia asiantuntijapalveluja ja autamme kehittämään tuotantoasi entistä paremmaksi. Asiantuntijamme osaavat auttaa yrittäjää kehittämään toimintaansa, oli kyseessä sitten investointi tai nykyisen toiminnan kannattavuuden parantaminen. Palveluihimme kuuluvat:

 • talouden suunnittelu ja kehittäminen, kuten yhtiöittäminen ja spv
 • liiketoimintasuunnitelmat
 • rahoitusneuvottelut
 • tuotannon kehittäminen
 • viljelysuunnittelu
 • maa- ja metsätilojen kiinteistövälitys- ja arviointipalvelut
Löydät meidät osoitteesta Lauttakylänkatu 15.