myHuittinen logo

Data Group JH Computer laajensi toimintaansa Säkylään

Data Group JH Computer laajensi toimintaansa Säkylään ostamalla
Säkylän Data Groupin 

Yritysten ja kuluttajien IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut Data Group JH Computer on ostanut
Data Group Säkylän (Säkylän Tietotekniikka) liiketoiminnan. Toiminta jatkuu nykyisissä toimitiloissa, jossa tutut kasvot palvelevat asiakkaitamme entiseen malliin. Data Group JH Computer tuo Säkylän ja Euran alueelle vahvan IT-toimijan, laajan teknisen osaamisen sekä monipuolisen palveluvalikoiman. Data Group JH Computerilla on Säkylän lisäksi toimipisteet Sastamalassa, Nokialla ja Huittisissa.

Tuomme alueelle vahvaa, nykyaikaista ja teknistä IT-osaamista. Tarjoamme alueen yrityksille ja julkiselle sektorille kattavat IT-palvelut, kuten konesalipalvelut omasta konesalista, Office 365 -ratkaisut, etä- ja lähitukipalvelut, IT-laitteet palvelupaketteina, sekä turvallisuuspuolelta mm. kamera- ja kulunvalvontajärjestelmät, kertoo Data Group JH Computer Oy:n toimitusjohtaja Jouni Hujo. 

Etsimme sopivaa jatkajaa liiketoiminnalle jo jonkin aikaa.
Pidimme tärkeänä, että Data Group Säkylä jatkaa vahvana alueellisena toimijana myös myynnin jälkeen. Olemme tunteneet Jounin kanssa ketjutoiminnan kautta toisemme jo 15 vuoden ajan ja tiedän, että Data Group Säkylä siirtyy hyviin käsiin, toteaa Data Group Säkylän yrittäjä Paavo Leppänen.

Molemmat yritykset kuuluvat Suomen suurimpaan IT-ketjuun, Data Groupiin, jossa työskentelee 370 IT-ammattilaista 60 toimipisteessä. Ketjun yhteenlaskettu liikevaihto on 70 M€. Ketjun vahvuuksia ovat paikallinen toiminta, maantieteellinen kattavuus, teknisen osaamisen taso ja yhdessä tekeminen, kertaa Data Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Vilenius.     

Lisätietoja:

Jouni Hujo (TJ.)
jouni.hujo@jhcomputer.fi 0201210701

Paavo Leppänen
paavo.leppanen@jhcomputer.fi 044 2709727