myHuittinen logo

Hankintatreffeillä tietoa yrityksille

Huittisissa järjestetään tammikuunlopussa Hankintatreffit. Treffeillä Satakunnan pk-yritykset pääsevät tapaamaan oman alueen julkisia hankintoja tekeviä tahoja ja esittelemään omaa yritystoimintaansa ostajille Huittisten Kaupungintalolla 30.1.2019. klo 15-19.

Hankintatreffit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden kysyä ja keskustella tulevista kilpailutuksista ja yhteistyömahdollisuuksista. Vuonna 2017 voimaan tullut hankintalaki parantaa pk-yritysten mahdollisuuksia osallistua julkisiin hankintoihin sekä korostaa ympäristöön ja sosiaalisiin kriteereihin liittyviä näkökulmia osana tarjouskilpailuja.

Näitä asioita avataan valtakunnallisessa Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hankkeessa, joka järjestää yhdessä satakuntalaisten toimijoiden kanssa Hankintatreffejä.

Hankintatreffit on maksuton ja kaikille pk-yrityksille avoin tilaisuus, mutta lisäevästystä on tarjolla erityisesti ruokakuljetus- sekä viher- ja ympäristöurakointihankinnoista kiinnostuneille. Tilaisuudessa on myös alan asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa tarjouspyyntöjen ja tarjousten tekijöitä.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset http://maaseudunhankinnat.fi/event/satakunnan-hankintatreffit/