myHuittinen logo

Huittisten Hullu Yö 25.9.2020

Huittisten Hullu Yö on jälleen täällä! Tervetuloa Huittisiin ostoksille ja viihtymään! 

Korona otetaan huomioon ja myymälät noudattavat aluehallintoviraston ohjeistusta tapahtumien osalta. Toivomme myös kaikilta kävijöiltämme toiseten huomioon ottamista eli pidetään turvaväleistä huolta, pestään käsiä mahdollisuuksien mukaan ja käytetään käsidesiä.  

Super Outlet Torin Kenkä ja Satulinna

Satulinnan ja Torin Kengän Super Outlet torin laidalla, Kappelikuja 1 (ent. Kauneus Deean tiloissa). Joka päivälle oma tarjous ja perjantaina mukana myös Okay´s Style, Huge E-Sport, Amare Desing ja Ihonhoitokonsultti Pirje Heinonen sekä gluteiinittomia leivonnaisia Ansan Kotileipojilta. Tervetuloa mahtavien löytöjen pariin! Vaatteita, kenkiä ja laukkuja uloskantohinnoin!

Laulukoulu Preston Hullun Yön hoilauspiste

Laulukoulu Preston laulajat jalkautuvat torin laidalle ja esiintyvät klo 16 alkaen, jolloin aloittavat lapsioppilaat. Klo 17 esiintyvät nuoret ja loppuillan esiintyjiä laidasta laitaan.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Härkäpakarin K-Marketissa hullutellaan!


Osassa paikoista hullutellaan koko yö!


Täällä korvenkylässäkin piretään katsastus auki klo 22.00 asti,  ja klo 17.00 jälkee ennestää edullisesta katsastukseta 10% alennus.

Korvenkyläntie 547, 32700 HUITTINEN

puh.  040 - 565 8292


Aito Säästöpankki

Aito Säästöpankki mukana Hullu Yö -tapahtumassa! Tule laittamaan talousasiasi kuntoon – konttorin edestä löytyvällä teltalla arvontaa, makkaratarjoilu ja maksuton onnenpyörä lapsille.

Hulluna Huittisiin kaupunkikehittämisen pop up! Tervetuloa pop upiin tapaamaan meitä: 

Kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa paikalla klo 10-11.

Elinvoimajohtaja Riikka Peippo klo 10-12 ja 16-22. Tule tutustumaan torialueen ja keskustan kehittämissuunnitelmiin! Haluamme kuulla sinun ajatuksesi!

Hallintojohtaja Sami Ylipihlaja ja tekninen johtaja Ulla Ojala ovat paikalla klo 12-14. Tule ehdottamaan mikä liikunta- tai virkistysalue pitäisi seuraavaksi laittaa kuntoon tai mitä uutta kaipaat!

Maankäyttöpäällikkö Seija Holmi klo 13-15. Tule kysymään tonteista!

 Perjantaina 25.9. klo 10-22, Risto Rytin katu 25, vanha Freezerin tila.