myHuittinen logo

Huittisten Hullu Yö 27.9.2019 - 10 vuotta

Huikea Hullu Yö on jälleen täällä! Kaupungin keskusta täyttyy ihmisistä, toiminnasta ja syysillan tunnelmasta! Lähes kaikki keskustan kaupat ovat auki aina aamusta klo 22 asti ja täynnä tarjouksia ja muuta mukavaa. Ravintolat tarjoavat herkkuja ja kaduilla paikallisten ruokatuottajien pop-up pisteitä. Seuraa kotisivujamme tai facebookia ja pysyt kärryillä! Hullu Yö -liitteen voit lukea täältä ja siitä löydät loistavat shppailu- ja menovinkit!

Hullu Yö täyttää 10 vuotta!!! Sen kunniaksi jälleen ilotulitus!

Juhlavuoden ilotulitus klo 22.15!

Shoppailla voi klo 22 asti ja sen jälkeen ihailla 10-vuotisjuhlauvuoden ilotulitusta klo 22.15!!! 

Ilotulitus näkyy hyvin ihan ydinkeskustaankin, mutta mm. vanhan alakoulun yläpiha (Koulutie) tai Gigantin ja Härkäpakarin parkkipaikat ovat loistavia katselupaikkoja.

Paukut ampuu Suomen Pyrotekniikka ja Heikki Mäki

Kaupunkijuna puksuttaa jälleen!

Supersuosittu kaupunkijuna tuksuttaa jälleen ja pysähtyy kahdeksalla pysäkillä. Matka alkaa klo 14 ja päättyy klo 21. 

Hyppää siis kyytiin ja näet yhdeltä istumalta mitä Huittisten Hullu Yössä tapahtuu!

Huomioi, että lastenvaunuja, potkulautoja ym. ei voi junan kyytiin ottaan. 

Takaosassa yksi pyörätuolipaikka varattu sitä tarvitseville. 

Tekemistä ja toimintaa

Aikataulua päivitetään aktiviisesti viime hetkiin saakka! Seuraa siis sivujamme.

Huittisten kirjakaupassa kansantaiteilija Ilkka Vainio ja mukana legenda Luumu Kaikkonen. Myynnissä liput Ilkka Vainion Risto Ryti-salin konserttiin 11.10.2019. 

Marikan Hiusyksiö hulluttelee klo 10-22 Lauttakylän rauta & taloudessa. Tule tutustumaan Wennbergin magneetti-ripsiin ja eyelineriin. Klo:14:00 myös itse Heidi Wennberg paikalla opastamassa tuotteiden käytössä. 10€ käsihoitoja tai kynsienlakkauksia, kestolakkauksia 30€. Loistavia muotoilu-, sekä hoitotuote tarjouksia, niin ja tietenkin arvontaa.

ABC Huittinen tekee yhteistyötä Satakunnan Sydänpiirin ja Huittisten Sydänyhdistyksen kanssa! Klo klo 13-17 Messiin-hanke järjestää maallikoille maaliikkoelvytys ja sydäniskurin käytön opastusta. Tule kokeilemaan paineluelvytystä Anne-nukella ja sydäniskurin käyttöä ABC:n kabinettiin! Hullu Yön tarjouksessa 2 x juustoateria 10 € ja polttoaineet päivän erikoishintaan. 

Viljar Shop palvelee 10-22. Talo täynnä loistavia tarjouksia, hyvin edullisia kampanjatuotteita sekä poistorekit pursuaa ostettavaa. Tapahtumassa on huomioitu myös lapset, heille tarjolla edullisia sukkia, ratsastuskypäriä, keppareita sekä pomppuheppoja.

Huittisten Fysioterapiassa klo 22 asti puristusvoiman ja rasvaprosentin mittausta, painokevennettyyn kävelyyn tutustumista, perjantaina ajan varaaville 45 minuutin hieronta tai fysioterapia -10% hinnasta, hieronta 3x45 min Hullun yön hintaan 105e!! Tasapainorata lapsille! Tuotetarjouksia, kävijöille yllätyslahja (rajoitettu määrä), arvonta, palkintona tuotekassi ja kahvitarjoilu!

Ri-Mak Solutions toivottaa tervetulleeksi! Hyviä tarjouksia JÄMÄ ja Bosch maalämpö- sekä vesi-ilma-lämpöpumpuista. Myös Fujitsu ilmalämpöpumput. Löydät pojat Systemian parkkipaikalta ja mukanaan lämpöpumppuTransit.

Pankkiaukiolla tapahtuu! TrafficPoint jalkautuu Pankkiaukiolle yhteistyössä Liikenneturvan ja ESATYn kanssa! Syksyn pimeisiin aikoihin ajankohtaista tietoa liikenneturvallisuudesta ja muuta ohjelmaa. Paikalla monipuolista kuljetuskalustoa. Liha-aitta Vahekoski tuo jälleen supersuositun makkarabaarin aukiolle ja toki mukaankin voi ostaa! LC Doris pyörittää vohvelikahvilaa eli makeaakin tarjolla. Sallila Energia tarjoaa taaas kivaa puuhaa! Huittisten Leijonat myyvät mm. kalentereita ja Pellonpuiston KV-luokka metrilakua! Sastamalan Omakotiyhdistys ry kertoo toiminnastaan. 

Satakunnan Osuuspankki on mukana Hullussa Yössä. Pankin väki jalkautuu Huittisten keskustaan tablettien kera klo 12-16.30. Opastusta mobiilipalveluissa sekä Hullu Yön hullutteluna kaikkien niiden kesken, jotka tekevät omistaja-asiakkuuden, jatkuvan rahastosäästösopimuksen, korkokaton tai vakavansairauden vakuutuksen pe 27.9., arvotaan iPad Mini! Arvontaan osallistuvat kadulla, konttorissa ja verkossa tehneet asiakkaat.

Toimintaa torilla! Toripuoti jalkautuu taas paistamaan makoisia lettuja! Huittisten Eränkävijät eli partiolaiset, tarjoavat toimintaa Kirkkopuistossa. Torin Kenkä pystyttää teltan torille ja jotain hauskaa on tiedossa! Jos vatsa kurnii, tarjoaa Piparminttutaivas jälleen herkullisen BBQ-lautasen, jolla nälkä siirtyy! Voimapuoti PopUp-myymälä perjantaina Skip-lisäravinteet ja Gorillla Wear- urheilutekstiilit. Lisäksi lapsille pujottelurata AIST-potkupyörille, jotka myös esittelyssä tarjouksineen. Lisäksi maistatuksia, arvontaa ja muita huipputarjouksia.

Huittisten Seurahuoneella street food buffet klo 16-19. Samaan aikaan lasten temppu rata! Illalla esiintyy Rockin Strings, liput 5 e

Haluatko hiljentyä kuuntelemaan? Huittisten kirkossa 27.9. klo 8.00 – 28.9. klo 8.00 LÄHELLÄ JUMALAA - YÖ KIRKOSSA Musiikkia vuorokauden jokaiselle tunnille. Ehtoollinen klo 24. Tule hiljentymään, ylistämään, iloitsemaan, rukoilemaan. Ohjelma julkaistaan myöhemmin facebookissa Lähellä Jumalaa ja www.huittistenseurakunta.fi Järj. Huittisten ev.lut. seurakunta, Huittisten Vapaakirkko, Huittisten Kotikirkko ja talkoolaiset


Jongleerausta ja muuta mukavaa ohjelmaa!

Sirkusduo Passiili esiintyy Hullu Yössä junapysäkkien ja Miljoonaympyrän tuntumassa.

Pongaa alta 'suurin piirtein' aikataulu:

Klo 18.00 Pysäkki 3. Härkäpakari

Klo 18.20 Pysäkki 4. K-rauta

Klo 18.40 Pysäkki 5. Kiviniitty/ABC

Klo 19.00 Pysäkki 6. E.J. Lehto

Klo 19.20 Pysäkki 7. Ravintola Wanha WPK

Klo 19.40 Pankkiaukio/Liikenneympyrä

Klo 20.00 Pysäkki 2. Huittisten Kirjakauppa

Klo 20.20 Pysäkki 8. Lautturi

Klo 20.40 Pysäkki 1. Tori

SoMe