myHuittinen logo

Huittisten kevään Hullu Yö 28.5.2021

Tervetuloa jälleen Huittisiin viettämään Hullu Yötä! Kaupat ovat auki klo 22 asti ja katujen varsilla ja aukioilla on touhua ja tohinaa! Kahvilat, ravintolat ja katukeittiöt pitävät nälän loitolla. Seuraa näitä kotisivujamme sekä somekanaviamme (Fb ja IG), jotka päivittyvät tapahtuman lähetessä. 

Tapahtuman järjestää Huittisten kauppiasverkosto ja Huittisten kaupunki. Hullu Yö tuo esille paikallisia palveluita. Tästä syystä myyjiksi ei oteta kaupungin ulkopuolisia toimijoita. Poikkeuksena yritysten yhteistyökumppanit.

Shoppailemaan! 

Huittisten vaatekauppavalikoima on poikkeuksellisen hyvä ja putiikit tarjoavat uniikkia valikoimaa ja loistavaa palvelua. Pukeutuminen alkaa alusvaatteista eli suuntaa kohti Sarden Tyylituunaamoa. Kivenheiton päästä löytyvät Asuste Nikkanen, Artemiia ja Huittisten Satulinna. Uudet kengät vauvasta vaariin Torin Kengästä ja kurkista myös Asuste Bodiannan kenkävalikoima. Satasauman omasta mallistosta lasten ja naisten vaatteet.  Kuikon tilalla sijatseva Butiken på Landet on ostosten arvoinen kohde. Sporttikansalle ehdoton mekka on Kesport. Viereisestä  Säästömarketista löytyvät näppärästi vaatetta muiden ostosten lomassa. Siitä onkin helppo kurvata Freezeriin, jos vaatteet menoon kuin menoon. 

Asusteet ovat yhtä tärkeitä! Uudet silmälasit ja tyylikkäät aurinkolasti kruunaavat asun kuin asun! Kipaise katsastamaan Huittisten Näkökeskuksen ja Fenno Optiikan valikoimat! 

Korut, kellot ja lahjat löytyvät Huittisista! Kello ja kulta Riihimäki, Kello-Hovi ja Kello- ja kultaliike HelmiHelena ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. 

Loppusilauksen ulkoasullesi antavat vaikkapa Kauneus Deea, KS Hiusateljee ja Marikan HiusyksiöSyömään!

Pitkä päivä vaatii aina vatsantäytettä. Herkuttelemaan voi piipahtaa vaikkapa Kahvila Helmessä. Lounasta ja iltaruokaa tarjoilevat mm. Ravintola Wanha WPK, Brewer's Pub, Eka KEbab, Brother's Pizza, ABC Huittinen ja Härkäpakari. Hesburgerit löytyvät ABC:ta ja Härkäpakarilta. 

Lisäksi Hullu Yönä kaduilta ja aukioilta voi pongata herkullisia katukeittiöitä, joista löytyy kaikke muurinpohjaletuista vohveleihin ja makkaroihin! 

Kaikkien janoisten sankareina toimivat Brewer's Pub ja Karaoke Karhu. Garstro Pub SMK tarjoilee ruoan lisäksi kattavan valikoiman erikoisoluita.