myHuittinen logo

Huittisten kevään Hullu Yö 28.5.2021

Tervetuloa jälleen Huittisiin viettämään Hullu Yötä! Kaupat ovat auki klo 22 asti ja katujen varsilla ja aukioilla on touhua ja tohinaa! Kahvilat, ravintolat ja katukeittiöt pitävät nälän loitolla. Seuraa näitä kotisivujamme sekä somekanaviamme (Fb ja IG), jotka päivittyvät tapahtuman lähetessä. Facebook-kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan! Muistetaan myös pitää huolta turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta - maski on loistojuttu! 

KLIKKAA itsesi Hullu Yö -liitteeseen, josta pongaat tarjouksia ja tapahtumia!

Tapahtuman järjestää Huittisten kauppiasverkosto ja Huittisten kaupunki. Hullu Yö tuo esille paikallisia palveluita. Tästä syystä myyjiksi ei oteta kaupungin ulkopuolisia toimijoita. Poikkeuksena yritysten yhteistyökumppanit.

Tästä pääset lukemaan Hullu Yö -lehteä!

Shoppailemaan! 

Huittisten vaatekauppavalikoima on poikkeuksellisen hyvä ja putiikit tarjoavat uniikkia valikoimaa ja loistavaa palvelua. Pukeutuminen alkaa alusvaatteista eli suuntaa kohti Sarden Tyylituunaamoa. Kivenheiton päästä löytyvät Asuste Nikkanen, Artemiia ja Huittisten Satulinna. Uudet kengät vauvasta vaariin Torin Kengästä ja kurkista myös Asuste Bodiannan kenkävalikoima. Satasauman omasta mallistosta lasten ja naisten vaatteet.  Kuikon tilalla sijatseva Butiken på Landet on ostosten arvoinen kohde. Sporttikansalle ehdoton mekka on Kesport. Viereisestä  Säästömarketista löytyvät näppärästi vaatetta muiden ostosten lomassa. Siitä onkin helppo kurvata Freezeriin, jos vaatteet menoon kuin menoon. 

Asusteet ovat yhtä tärkeitä! Uudet silmälasit ja tyylikkäät aurinkolasti kruunaavat asun kuin asun! Kipaise katsastamaan Huittisten Näkökeskuksen ja Fenno Optiikan valikoimat! 

Korut, kellot ja lahjat löytyvät Huittisista! Kello ja kulta Riihimäki, Kello-Hovi ja Kello- ja kultaliike HelmiHelena ovat valmiina toteuttamaan toiveesi. 

Loppusilauksen ulkoasullesi antavat vaikkapa Kauneus Deea, KS Hiusateljee ja Marikan HiusyksiöSyömään!

Pitkä päivä vaatii aina vatsantäytettä. Herkuttelemaan voi piipahtaa vaikkapa Kahvila Helmessä. Lounasta ja iltaruokaa tarjoilevat mm. Ravintola Wanha WPK, Brewer's Pub, Eka KEbab, Brother's Pizza, ABC Huittinen ja Härkäpakari. Hesburgerit löytyvät ABC:ta ja Härkäpakarilta. Brewer's Pubissa Texmex-buffa pe 17-21 ja la 14-21.

Wanhan WPK:n burgeribuffa 

Lisäksi Hullu Yönä kaduilta ja aukioilta voi pongata herkullisia katukeittiöitä, joista löytyy kaikke muurinpohjaletuista vohveleihin ja makkaroihin! 

Kaikkien janoisten sankareina toimivat Brewer's Pub ja Karaoke Karhu. Garstro Pub SMK tarjoilee ruoan lisäksi kattavan valikoiman erikoisoluita. 

Kiviniityllä Ostoskatu 2:ssa Hullu Yö starttaa aamulla jo kello 07 ja karnevaalit kestää aina kello 22 saakka. 

Liikekeskuksen ulkoalue muuttuu päivän ajaksi niin harrastelijoiden kuin ammattilaistenkin kesätoriksi, jonne päivän ajaksi suuntaavat myös useat tuote-edustajat tuotetestauksineen! Yli sadan hullun tarjouksen joukosta löytyy varmasti jotain koko perheelle ja päivän aikana on luvassa tietenkin myös huikeita arvontoja. Kaiken kukkuraksi sinullakin on mahdollisuus vaihtaa Kiviniityn kesätorilla menopelisi rahaksi, sillä kesätorimyyjille on nyt haku auki su 23.5. saakka ja ohjeet löydät osoitteesta www.kiviniitty.net/ajankohtaista

Sähköliike E.J. Lehto hulluttelee!

Hullu Yön tarjouksena ilmalämpöpumput – 10% ja sisustusvalaisimet – 15% (ei koske design -valaisimia). Valaisimien myymälämalleja hullun halvalla, alkaen 2€!

Lisäksi esillä sähköauton latausasema ABB Terra 11kW, aurinkosähköjärjestelmiä, Daikin ilmanpuhdistimia, tuulettimia ja siirrettäviä jäähdytyslaitteita, Solar Venti -aurinkoilmapuhallin sekä Led Lenser tasku- ja otsalamput.

Huittisten kaupunkikin on menossa mukana

Wanhalle meijerille ostoksille! Kiertokulma ja tekstiilimyymälä ovat auki klo 13-17. Huutokauppa klo 16-17, näyttö tuntia ennen. Kari Kynnysmaa ja In Beat nousee lauteille ja musisoi klo 20. HUOM! Jos kokoontumisrajoitukset eivät muutu, meijerin tilaisuudet perutaan ja huutokauppa siirtyy Huittisten Wanhan meijerin Facebook-sivuille. 

Ympäristöpuiston Puttiparkissa kisat klo 19-20. Rentoa kisailua ohjaa hallintojohtaja Sami Ylipihlaja. Ota 2 puttikiekkoa mukaan ja tule heittämään oma rataennätyksesi.

Tule kisailemaan nuorisopalveluiden toimintapisteelle klo 18-20 Kirkkopuistoon. Seuraa meitä instagramissa: @nuortenhuittinen ja @huittisten_etsivat

Taideakseli -katutaideprojekti

Tule tervehtimään Taideakselin väkeä Sahkon nurmialueelle Aittakadun kulmalle klo 18-22 välisenä aikana.

Tapaa taiteilijat työssään ja osallistu kukkapellon kylvöön! 

Kiinnostuitko? Katso lisää nettisivuilta ja ota seurantaan Taideakseli Huittinen Facebook ja Instagram!