myHuittinen logo

Huittisten Laatuautossa puhaltavat uudet tuulet

Vuosi 2019 alkoi suurten uutisten merkeissä. Huittisten Laatuauton liiketoiminta myydään K-Caaralle maaliskuun aikana. Keskon omistama aiemmin VV-Auto nimellä toiminut, nykyään K-Auto on ollut Volkswagen ja SEAT-merkkien maahantuojana jo vuodesta 1974, joten toiminta jatkuu varsin tuttujen toimijoiden kanssa.

”Liiketoimintakauppa antaa meille leveämmät hartiat ja mahdollisuudet vastata entistä monipuolisemmin autoalan muutoksiin ja asiakkaiden odotuksiin. Palvelut tulevat laajenemaan, meillä on tarjota koko K-Caaran vaihtoautovalikoima ja ratkaisut esim. sähköautoiluun ja leasing-ajoon. Keskon tarjoamat Plussa-kortin edut ovat myös asiakkaidemme hyödynnettävissä. Näiden kaikkien asioiden uskomme vahvistavan markkina-asemaamme entisestään”, toteaa Huittisten Laatuauton toimitusjohtaja Tommi Setälä.

Huittinen on tunnettu autojen kauppapaikka. Tänne tullaan laajalta alueelta autokaupoille. Tällä kaupalla pyrimme vastaamaan myös Huittisten elinvoimaisuutta autokaupan maakunnallisena vahvana toimijana.

Vaikka omistaja vaihtuukin, toiminta tulee jatkumaan Huittisissa ja Forssassa entiseen malliin ja osaava henkilöstömme pysyy samana. Joten tervetuloa jatkossakin paikalliseen, hyvän palvelun autokauppaan!