myHuittinen logo

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyivät 1.6.2020.

Palvelemme sinua entistä suuremmalla sydämellä - yli 100 säästöpankkiirin voimin 15 kunnan alueella Satakunnassa ja Pirkanmaalla!

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyivät 1.6.2020. Syntyi pankki, joka on paikallinen, turvallinen, asiantunteva ja asiakkaiden saatavilla. Pankki, joka palvelee pirkanmaalaisia ja satakuntalaisia paikallisesti ja entistä suuremmalla sydämellä.

Olemme koonneet alle tietoa yhdistymisestä ja sen vaikutuksista. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin laitathan meille yhteydenottopyynnön.


PERUSASIAT EIVÄT MUUTU

Pankkien yhdistyminen ei edellytä kummankaan pankin asiakkailta toimenpiteitä. Palvelusi jatkuvat kuten ennenkin. Tilinumerot, pankkikortit, verkkopalvelut, luotot, rahastot, säilytykset ja muut palvelut säilyvät ennallaan. Yhdistyminen ei vaikuta myöskään talletussuojaan. Asiakkaan Säästöpankkien yhteenliittymään kuuluvissa säästöpankeissa olevat talletukset on suojattu yhteensä enintään 100 000 euroon asti.

Yhdistyminen lisää asiointimahdollisuuksiasi. Voit hoitaa pankkiasioitasi kaikissa Aito Säästöpankin 20 toimipisteessä 15 kunnan alueella sekä käyttää pankin digitaalisia palveluja.


ASIAKASPALVELUNUMERO HENKILÖASIAKKAILLE MUUTTUU - SUORAT NUMEROT SÄILYVÄT ENNALLAAN

1.6. alkaen henkilöasiakkaita palvellaan Aito Säästöpankin asiakaspalvelun numerossa 010 311 6400*. Muut puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Yritysasiakkaita palvellaan numerossa 010 773 6725*. Nettisivumme ja kaikkien konttorien ja henkilökuntamme yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.saastopankki.fi/aito.

Huittisten Säästöpankin sosiaalisen median kanavat yhdistyvät Aito Säästöpankin sosiaalisen median kanaviin. Löydät meidät jatkossa nimellä Aito Säästöpankki niin Facebookista, Twitteristä, Instagramista, You Tubesta kuin LinkedInistäkin. Tervetuloa seuraamaan meitä!


HUITTISTEN SÄÄSTÖPANKKI MUUTTUU SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖKSI

Pankkien yhdistymisen yhteydessä Huittisten Säästöpankki muuttui Säästöpankkisäätiöksi, ja Huittisten Säästöpankkisäätiöstä tuli Aito Säästöpankki Oy:n suurin osakkeenomistaja. Säätiö jatkaa Säästöpankkiaatteen edistämistä pääpainona entisen Huittisten Säästöpankin toimialue. Aiemmin Huittisten Säästöpankki on jakanut vuosittain osan voittovaroistaan hyväntekeväisyyteen, jatkossa tätä työtä jatkaa säätiö jakaen apurahoja ja avustuksia Huittisten Säästöpankin alueella.

Aito Säästöpankki Oy:n omistavat Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöt.


TOIMITUSJOHTAJANA PIRKKO AHONEN

Aito Säästöpankin toimitusjohtajana jatkaa Pirkko Ahonen. Huittisten Säästöpankin toimitusjohtajana toiminut Toivo Alarautalahti toimii toimitusjohtajan varana. Pankin kotipaikka on Huittinen.*Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.