myHuittinen logo

Marraskuun kaikki päivät ovat black!


Black Friday on taas täällä 29.11. Koska koko marraskuu on mustaa ja pimeää, on oiva aika muistaa turvallisuus liikenteessä.

Muista tehdä itsestäsi näkyvä, liikutpa sitten taajama-alueella tai sen ulkopuolella! Jos liikut autolla, varaudu myös siihen, että saatat joutua syystä tai toisesta pysähtymään lähelle ajorataa. Onko sinulla mukana heijastin tai valo, jolla voit varoittaa muilla tielläliikkujia? Entä jos joku kanssakulkija tarvitsee apua, oletko varautunut siihen?

Auts-Tuote kokosi autoilijalle turvapaketin, joka on hyvä pitää aina mukana, ihan jokaisessa autossa. Jos itselläsi ja omassa autossasi on kaikki kunnossa, mieti, kuuluuko lähipiiriisi joku "pimeä tyyppi", jonka turvallisuus on sinulle tärkeä.

Osoita hänelle, että välität ja tilaa vaikkapa joululahjaksi autoilijan turvapaketti. Black Friday-tarjouksemme onkin Black November -tarjous!

Saat turvapaketin hinnasta 30% alennuksen . Tarjous on voimassa verkkokaupassamme marraskuun ajan. Valitsemalla toimitustavaksi noudon Huittisten toimipisteestä säästät lähetyskulut.

Autoilijan turvapaketin sisältö: Laadukas ensiapulaukku, heijastinliivi, SnapLight valotikku ja ResQMe pelastustyökalu