myHuittinen logo

”Millainen on Sinun Huittisesi?”-kirjoituskilpailun antia, osa II

My Huittinen

Minusta Huittinen näyttää ihanan keltaisilta pelloilta, sinisiltä joilta, joissa kalat polskivat innoissaan, koska asun Karhiniemellä. Siellä kuulee yleensä lintujen kaunista siritystä ja tuulen surinaa. Minulle Huittinen merkitsee kavereita, koska he ovat minulle todella tärkeitä. Kaikki hyvät uimapaikatkin, joissa on kivaa uida aina kesällä kavereitteni kanssa merkitsevät minulle paljon. Huittisissa on kiva asua, koska täällä järjestetään kivoja tapahtumia. Sekä kaverit asuvat lähellä. Isoin syy, miksi täällä on kiva asua, on se että kaikki täällä on tuttua ja turvallista.

Tekijä Lassi Lähteenmäki

Sammun koulun kolmas luokka

My Huittinen

Huittinen merkitsee siksi minulle paljon, että asun Huittisissa. Huittinen on siksi hyvä paikka koska meillä on uimahalli, Tahto-areena, kirjasto ja kouluja. Huittinen on kotoisa paikka ja viihtyisä paikka. Huittisissa on paljon tekemistä. Esimerkiksi leikkipuistoja.

Kirjoittanut Roosa Moisio

Sammun koulun kolmas luokka

My Huittinen

Huittinen on turvallinen asuinpaikka. Huittisissa saa harrastaa erilaisia harrastuksia. Täällä on kivoja ja kauniita paikkoja. Huittisissa on monta urheilupaikkaa esimerkiksi Kännövuori, Tahto areena ja urheilukenttä. Huittisissa on hyviä kouluja missä voi opiskella.

Kirjoittanut Minja Kolehmainen

Sammun koulun kolmas luokka