myHuittinen logo

”Millainen on Sinun Huittisesi?”-kirjoituskilpailun antia, osa III

My Huittinen

Huittinen on minulle hyvä paikka, koska siellä ei ole liikaa asukkaita, eikä se ole liian suuri kaupunki. Huittinen on minulle hyvä paikka, koska siellä on kavereita. Huittinen tuntuu kodilta niin kuin myös näyttää. Huittinen merkitsee minulle kotia ja kavereita. Huittisissa on hyvä olla.

Kirjoitti Aapo Huovinen

Sammun koulun kolmas luokka

My Huittinen

Huittinen on hyvä paikka, koska täällä on paljon kivoja leikkipuistoja. Täällä saa harrastaa paljon kivoja eri harrastuksia ja sen lisäksi täällä saa paljon kavereita. Huittisten kaksi kauneinta paikkaa on ehdottomasti Räätikäsvuori ja Ripovuori. Huittinen on kiva ja turvallinen paikka, se tuntuu rauhalliselta ja kaikki voivat käydä turvallisin mielin koulua. Huittinen on tärkeä, koska se on minun kotikaupunki ja suurin osa sukulaisistani asuu Huittisissa.

Kirjoittanut Anni Hakasuo

Sammun koulun kolmas luokka 

By J Hokkanen - Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=49096747

My Huittinen

Huittinen merkitsee minulle keskustassa patsaat ja hiljaisuus. Huittinen näyttää puhtaalta luonnolta ja maaseudulta. Huittinen tuntuu luonnolta ja kodilta. Huittinen on hyvä paikka, kun on paljon ystäviä, paljon mukavia harrastuksia ja myös hyviä kouluja.

Kirjoittanut Anni Matomäki

MyHuittinen

Huittinen tuntuu hyvältä paikalta, koska täällä asuu kaverini ja mummoni. Huittinen tuntuu kodilta ja pieneltä mutta kivalta. Huittinen merkitsee minulle metsää ja harrastuksia. Huittisissa kivoimmalta näyttää hirvenpää sekä Kännölän kaunis metsä maisema. Olen asunut Huittisissa koko ikäni.

Kirjoittanut Heikki Savikangas

Sammun koulun kolmas luokka