myHuittinen logo

Nauti Huittisten kesästä lasten kanssa

Leikkipuistoihin temmeltämään

Leikkipuistot ovat paikkoja, joissa lapset takuuvarmasti viihtyvät! Huittisissa on paljon erikokoisia ja monipuoli-sia leikkipuistoja, joista löytyy keinuja, kiipeilytelineitä sekä monia muita hauskoja leikkivälineitä eri-ikäisille lapsille. Leikin lomassa on mahdollisuus nauttia raittiista ulkoilmasta ja viettää mukavaa kesäpäivää vaikka koko perheen kesken. Pakkaa siis eväät mukaan ja lähde viettämään laatuaikaa lasten kanssa Huittisten leikkipuistoihin!

KUVALÄHDE: Huittisten Ratsastuskeskuksen Facebook-sivut

Huittisten Ratsastuskeskus

Huittisten Ratsastuskeskus tarjoaa monenlaista aktiviteettia lapsiperheille! Alma-Peikon Seikkailupuistosta löytyy liikenne-puisto, Alman leikkipuisto sekä Peikkometsä, jossa on metsärata sekä peikon koulu ja keittiö, joihin pääset kurkkaamaan sisälle. Kotieläinpihassa voit tavata monia ihania eläinystäviä, kuten silkkikanoja, kulta- ja hopeafasaneeja, riikinkukon, leijonan-harjaskani Sallin sekä äiti-lampaan kahden karitsansa kanssa! Lisäksi alueelta löytyy 9-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii myös aloittelijoille, ja wanhan ajan aitat, joissa pääset ihailemaan entisajan tavaroita. Hevosia ratsastuskeskuksessa on parisen-kymmentä ja perheen pienimmille tarjotaan ponitalutusta etukäteen tilattuna. Tilauskahvila Onnenkenkä on avoinna elokuun alkuun asti aamusta iltaan.

Osoite: Kivirannantie 240/253, Huittinen

Seikkailupuisto avoinna omatoimiseen käyttöön: ma-pe klo 10 - 19, la-su klo 10- 17.

Karhiniemen uimarannalle polskimaan

Karhiniemen uimaranta on Huittisten virallinen kesäuimaranta, jossa voit viettää leppoisaa kesäpäivää lasten kanssa uimisen ja hauskojen vesileikkien merkeissä! Uimarannalla ei ole uinninvalvontaa, mutta matala turvallinen alue on rajattu poijuin. Rannalta löytyy laituri sekä pukuhuoneet ja wc-tilat, jotka ovat avoinna päivittäin klo 7.00 - 21.00.

Osoite: Karhiniementie 140, Huittinen

TEKSTI: Suvi Korhonen