myHuittinen logo

Oletko kauneuskohko?

"Kaikki kaunis on sielunruokaa", pitänee paikkansa. Huittisissa voit hemmotella itseäsi nauttimalla kauneushoidoista, kampaamopalveluista, ostaa koruja ja vaikka ilahduttaa itseäsi kukilla! Kaikkea tätä ja paljon muuta! Alla muutama tärppi kauppiasverkostolistaltamme, mutta katso lisää täältä! 

Kauneuskohkon tärpit hemmottelupäivään!

KauneusDeea tarjoaa kosmetologi- ja kampaamopalvelut sekä laajan valikoiman erikoistuotteita. KS Hiusateljee loihtii sinulle uudet hiukset, kynnet, ripset ja paljon muuta! 

Hiukset ovat oleellinen osa ulkonäköä ja parturi-kampaamoita Huittisissa on paljon! Mm. Marikan Hiusyksiö loihtii sinulle upeat kampaukset ja magneettiripisillä saat päivään piristystä!Korut täydentävät asun kuin asun! 

Koruilla voit tehdä arjesta juhlaa! 

Kello- ja kultaliike HelmiHelenan valikoimista löydät upeat korut itselle ja lahjaksi! 

Kellohovi on vuosikymmeniä Huittisissa toiminut kultasepänliike, jonka laajasta valikoimasta löydät varmasti upeat korut, kellot ja lahjatuotteet.

Miljoonaympyrän vieressä sijatseva Kello- ja Kultasepänliike Riihimäki palvelee myös monen sukupolven kokemuksella. Kellot, korut ja lahjat löydeät asiantuntevan palvelun avulla.