myHuittinen logo

Oletko vauhtihullu?

Huittinen on autokaupan mekka ja täältä on moni löytänyt unelmien autonsa! Palvelu ja huolto pelaavat moitteetta ja merkeissäkin löytyy valikoimaa! Vaihtoautojen ystäville valikoimaa riittää! 

Vauhtihullun oikea valinta on Huittinen

K-Caara Huittinen tarjoaa laajan merkkivalikoiman ja merkkihuollot! Audi, Volkswagen, Seat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, Volvo, Toyota ja Skoda.

Autotalo Pelttari on perinteikäs autotalo, josta löytyvät merkit moneen makuun sekä laadukas huolto! Citroen, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Toyota, Suzuki ja Renaut...

Vaihtoautoihin erikoistunut Suomen Autohalli.com Oy on ketjuliike, jonka valikoimista löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoauto! 

Lauttakylän Kone tarjoaa vauhtia pienemmillä, mutta sitäkin tehokkaammilla laitteilla! Jos tarvitset mönkijää, mopoa, skootteria tai venettä - voit kääntyä tämän liikkeen puoleen. Lisäksi tietysti robottiruohonleikkuri, moottorisahat, trimmerit ja muut tarpeelliset koneet ja laitteet - huoltoineen päivineen! Honda, Derbi, Terhi, Husqvarna, Polaris... ja monta muuta merkkiä!

Moottorin pärinää tarjolla myös Konetalo Kivirannassa, jonka myymästä löydät pienkoneet, sähkötyökalut, pesurit, mutta myös mopot ja mönkijät! Stihl, Honda, aprilia ja paljon muita laatumerkkejä!