myHuittinen logo

Oletko muotimaanikko?!

Huittinen on kauppakeskus ilman kattoa! Kaupungissamme on sata putiikkia, kivijalkakauppaa ja palveluyritystä. Piipahda siis ostoksilla! Muotimaanikkona voit kerätä ystävät, työtoverit tai reissuryhmän yhteen ja tulla Huittisiin private shopping -ostoksille. Voitte siis varata yksityisostostilaisuuden ja saada omaa, rauhallista ostosaikaa, hemmottelua ja parhaat vinkit! Tarjolla saataa olla pientä purtavaa ja erikoistarjouksia. Lue alta lisätietoja ja ota yhteyttä!

Huittinen on muodin mekka

Oletko kiinnostunut muodista? Huittistista löytyy monta yksityisomisteista ja uniikkia vaatekauppaa. 

Artemiiasta löytyvät mm. Marimekon tuotteet, Gant, Zhenzi, Hinza, Ribkoff, Tamaris.... Katso lisää kotisivuilta!

Asuste Nikkanen, laadukkaat vaatteet aikuisille naisille ja miehille. Merkkeinä mm. Oratop, Mayer, Buzo, Modelia, Petrifun, Jukka Rintala, Laurie ja monta muuta! 

Butiken på Landet ainutlaatuinen miljöö ja upea vaatevalikoima ovat omaa laatuaan! Hammerschmid, Dubarry, Atelier Gardeur, Alan Paine ja monta muuta laatumerkkiä.

Farkkuliike Freezer mm. Tommy Hilfiger, Makia, Happy holly ja paljon muuta.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on sisustuksen ja muodin kohde! Vaatekaapin voi uusia koko perhe ja kodin somistaa uusiksi! Parka Lane, Nanso, Imitz, Peppercorn, Jense, NP, Mingel, Buzo, Petrifun. Lapsille värikkäitä vaatteita koossa 50-128 cm. 

Sarden Tyylituunaamo upeat alusvaatteet ja pukeutumisneuvontaa. Laatumerkit, kuten Primadonna, Marie Jo, Felina, Susa, Mey, Damella, Miss Mary, Lady Avenue, MEY, Magic...

Torin Kenkä ja jalkineet menoon kuin menoon. Sketchers, Gulliver, Sievi, Kentucky Western, Jana, Arcopedico ja paljon muita! 

Kesport Huittinen monipuolinen urheilutarvikeliike, jonka vaateosasto tarjoaa valikoiman koko perheelle. Vaatteissa mm. Adidas, Nike, Puma, HH... Urheiluvälineitä valtava valikoima!