myHuittinen logo

Teatteri Hirvenpäässä lentää Amorin nuoli


Tänä kesänä Metsäpirtillä ollaan täynnä rakkautta, kun suomalainen stylisti tapaa ulkomailla sveitsiläisen käkikellosuvun vesan. Miten käy häävalmisteluiden, kun kaikkea maailmassa ei voi stailata, ei ystäviään eikä alppien lunta? Näytelmä on toinen ulkonäytäntö Metsäpirtillä Salmenojalla, ja viime vuoden tapaan sen ohjaa Vampulasta syntyisin oleva Juha Koivunen.

Jos sä tahdot niin-näytelmässä on hienoista komiikkaa nähtävillä ja kuultavissa runsaasti suomenkielistä iskelmää mm. Hectorin, Maarit Hurmerinnan ja Rautavaaran tuotannosta unohtamatta Jipun ja Edelmannin nimikkokappaletta.

 Esitys on ulkokatsomossa ja sisätiloissa on väliajalla puffetti . Olemme järjestäneet myös kuljetuksen autottomille katsojille yhteistyössä Huittisten Tilausliikenteen kanssa to 1.8 esitykseen, varaukset teatterilta puh 0440 662610

Mukana näytelmässä ovat vanhat konkarit Taini Rantanen, Asko Hosike, Erja Urvikko-Vainio, Jouni Lehtinen, Jukka Ruskeeahde, Johanna Paavilainen, Minna Laine, Meri Merikivi sekä Roni Matintalo. Ronin ja Merin lisäksi mukana on uusia lapsia ja ensimmäistä kertaansa jännittämässä Julia Johansson, Anni Hakasuo, Juhani Valtanen sekä vasta 6-vuotias Oiva Hakasuo.

Morsiusneidoksi pääsevä yh-äiti Riikka on hiemman väsynyt vilkkaisiin kaksosiinsa Ridgeen ja Thorneen
Morsiusneidot haluavat järjesttää polttarit, ja niiden teemana tietenkin Sveitsi

Teatteri Hirvenpää esittää musiikillisen komedian sveitsiläisen käkikellosuvun vesan ja suomalaisen stylistin ensitapaamisesta ja sen seurauksista. Esitykset ovat viime vuoden tapaan ulkokatsomossa, maalaisidyllissä Metsäpirtillä Vampulassa. Väliajalla puffetti.

ESITYSAJAT:

La 20.7. klo 14 ensi-ilta
Su 21.7. klo 14
Su 21.7. klo 18
Ke 24.7. klo 18
To 25.7. klo 18
Pe 26.7. klo 22 yönäytös
To 1.8. klo 18
La 3.8. klo 14
Su 4.8. klo 14
Su 4.8. klo 18 viim. esitys

Puh. 044 066 2610    www.teatteritaikayo.fi   Teatteri Hirvenpää Huittinen ry.   Salmenojantie 241, 32610 Vampula