myHuittinen logo

Tervetuloa Huittisten Okra2023-osastolle

Olemme mukana  ke-la 5.-8.7.2023 klo 9-17 Okra Maatalousnäyttelyssä Oripään lentokentällä osastolla D28! 

Huittisten kaupungin osastolta löydät kaupungin oman pisteen lisäksi muita paikkakunnan toimijoita. Menossa mukana Digitoimisto Huima, JK-Brossi, Kangasfrilla, Kassimatti, Satasauma, Siirtonurmikkotuotanto Viitanen Oy ja Taikayöntien lumo -hanke. 

Tule siis tekemään hyviä ostoksia, tutustumaan palveluihin, suunnittelemaan matkareittiä ja heittämään sikaa! Lapsille temppurata ja kastelupiste sekä muuta mukavaa!

Okran kotisivuilta löydät kaikki messutiedot ja täältä myös aluekartan. 


Siirtonurmikkotuotanto Viitanen Oy 

Siirtonurmen avulla saat piha-alueet nopeasti siistiksi ja kauniiksi! 

 Siirtonurmikkotuotanto Viitanen Oy toimittaa sinulle juuri tarvittavan määrän upeaa ja laadukasta siirtonurmikkoa lähes kaikkialle Suomeen tai nouda suoraan tuotantoalueelta Vampulasta.

Tule osastolle D28 moikkaamaan meitä ja jätä tarjouspyyntö omasta kohteestasi!

 Katso lisää: nurmikko.fi

JK-Brossi

JK-Brossi tunnetaan alalla luotettavana toimijana, joka tarvittaessa joustaa asiakasta ajatellen. Tämän takia myös monet liikelahjafirmat ostavat JK-Brossilta alihankintana merkkauksia, kun homman tiedetään toimivan. 

Perinteisten merkkausten lisäksi suurkuvatulosteita, kylttejä, tarroja ja bannereitakin tehdään – asiakasta kuunnellen – ehkä joskus parempaan ja toimivampaan ratkaisuun ohjaten – asiakkaan parasta ajatellen.

Tervetuloa asiakkaaksemme – jätetään turhat ylistyspuheet sikseen ja katsotaan juuri Teille sopiva tuote ja merkkaus!

Tule Okraan ja jutellaan lisää!

Katso lisää: brossi.fi

Kassimatti

Aina on jotakin pakattavaa ja kannettavaa ja siihen tarvitaan kassi, laukku, reppu, pussi, pussukka jne. Tervetuloa kassikauppaamme Okra-messuijen osastolle D28. Teltastamme löydät kylmälaukut, kauppakassit, koulureput, kesäkassit ja paljon muuta!

 Tuotteita löydät myös verkkokaupastamme!


Kassimatti on täyden palvelun talo 

Ei tarvitse olla ammattisuunnittelija saadakseen hyvännäköisiä tuotteita. Riittää kun kerrot mikä on ideasi, niin me mietimme loput. Kassimatista saat kaiken tuotesuunnittelusta kuosisuunnitteluun, valmistuksesta pakkaukseen. Otamme vielä tuotekuvankin verkkokauppaasi jos niin haluat. Katso lisää mittattilaustuotteista täältä

Kangasfrilla

Rakastatko tehdä käsilläsi? Tule piipahtamaan kangaskauppa Kangasfrillan Okra-messuputiikissa! Löydät meidät Huittisten kaupungin osastolta D28.

Messuvalikoimissamme on käsityötarvikkeita, nappeja, nauhoja, palakankaita, lankoja ja paljon muuta ihanaa käsillä tekemiseen.

Myymälämme sijaitsee aivan Huittisten keskustassa ja tervetuloa asioimaan jatkossa myös sinne! Osoite Lauttakylänkatu 4

Löydät meidät myös Facebookista.

Taikayöntie

Idyllisillä maalaismaisemillaan ja kylillään ihastuttava Taikayöntie on yksi Suomen virallisista ja komeimmista matkailuteistä. Kumpuilevat peltomaisemat, kaunis jokilaakso sekä tietä reunustavat vauraat maatilat ovat Taikayöntien ominaisinta maisemaa.

Taikayöntien tienoo tarjoaa monia kulttuurikohteita kuten upeat historialliset puu- ja kivikirkot, alueen talonpoikaismuseot, idylliset tanssilavat, Huittisten hauskat ja hullunkuriset patsaat, Suomen vanhin lasikylä Nuutajärvellä, Väinö Linnan perinne ja kartanot Urjalassa

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto, näköalapaikat, monipuoliset ulkoilualueet ja -reitit, useat hevostallit sekä runsas laavu- ja nuotiopaikkatarjonta kutsuvat luonnon tarkkailuun sekä luonnossa viihtymiseen. Urjala on myös peuratihein kunta koko Suomessa.

Taikayöntien lumo -matkailuhanke osallistuu myös Okraan! Tule kuulemaan miten Taikayöntie lumoaa sinutkin! Ota seurantaan myös Taikayöntien Instagram ja Facebook!

Digitoimisto Huima

Tervetuloa juttelemaan Kristiinan kanssa! Okrassa kävijöille tarjoamme uusille verkkosivujen tilaajille 1 vuoden kuukausimaksut veloituksetta.

Pyydä Okrassa tarjous ja saat Huiman aurinkolasit. 😎

Osallistu myös arvontaan! Voit voittaa 100 €:n lahjakortin K-Rautaan.

Verkkosivut ovat aina avoinna ja erinomainen kanava kertoa yrityksestä, palveluista ja tuotteista - myös maatalousalan yrityksille. Suunnittelemme ja toteutamme näyttävät verkkosivut nopeasti asiakasystävälliseen hintaan. Teemme myös laajempia sivustoja, joissa voi olla mm. integraatioita ulkopuolisiin järjestelmiin.

Verkkosivut Huimalta, hinta alkaen 950 € + alv. 24%. Räätälöidyt, ominaisuuksiltaan monipuolisemmat, verkkosivustot tarjouksen perusteella.

Huima on ketterä ja monipuolinen digitoimisto Huittisissa. Autamme pk-yrityksiä näkyvyydessä ja toiminnanohjauksessa yli 20 vuoden kokemuksella. Sijaitsemme maaseudulla, tunnemme maataloutta ja meillä on asiakkaina monia alan yrityksiä. Olemme luonnikkaita ja puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä - emme monimutkaista jargonia.

Satasauma

SataSauma on ompelimo, pikkuinen vaatetehdas Satakunnan sydämessä Huittisissa, jossa kotimaiset SataSauman vaatteet suunnitellaan ja leikataan, ommellaan, viimeistellään sekä pakataan lähetettäväksi ympäri Suomea.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja kyvystämme tehdä ajattomia tuotteita, jotka kestävät pesusta pesuun. Saamme paljon hyvää palautetta kankaidemme laadusta, saumojen kestävyydestä ja vaatteiden istuvuudesta.

Toimintamme on vuosien aikana laajentunut omaan hurmaavaan lastenvaatemallistoon ja mallisto on saanut todella upean vastaanoton. Tule kurkkaamaan tuotteemme Okra-messuilla ja tee kivoja ostoksia! 

Katso lisää kotisivuiltamme satasauma.fi, josta löytyy myös verkkokauppamme. Kivijalkamyymälä toivottaa tervetulleeksi osoitteessa Virastokatu 1, Huittinen. 

Huittisten kaupunki

Tervetuloa Huittisten kaupungin Okra-osastolle D28 juttelemaan kuinka hullun hyvä paikka Huittinen onkaan! Meillä elämä sujuu, arki rullaa ja asuminenkin on edullista. Töitä on tarjolla, koulutus kukoistaa ja harrastuksia on joka lähtöön. 

Osastollamme pääset heittämään sikaa ja voittamaan tietysti palkintoja!

Liikuntaohjaajamme ovat rakentaneet lapsille hauskan temppurada ja pallomeren, jossa aika kuluu mukavasti. Samalla aikuiset voivat istahtaa vehreän nurmen viereen puiston penkille. 

Nähdään Okrassa 5.-8.7.2023 osasolla D28!