myHuittinen logo

Tonnilla todeksi

TONNILLA TODEKSI! - kaupungin strategian toteuttamisen kilpailu

Mitä tekisit tonnilla toteuttaaksesi kaupungin strategiaa?

Visio 2025 - Hulluna Huittisiin:

Huittinen on turvallinen ja kehittyvä lapsiystävällinen kaupunki, jossa on yhteisöllisyyden ja hyvän ilmapiirin myötä hyvä elää ja yrittää. Kaupungin johtaminen perustuu vakaaseen talouteen ja kaupunkilaisten osallistumiseen. Päätöksentekoa ohjaa inhimillisyys, yhteistyö ja rohkeus.

Kolme sarjaa:

1 .Kasvun ja oppimisen ympäristö

- onnellinen lapsuus ja hyvät eväät elämään

2. Työnteon ja yrittämisen ympäristö

- Huittinen mahdollistaa menestymisen

3. Asumisen ympäristö

- paras paikka sinulle

Ehdotukset 30.8.2019 klo 12 mennessä osoitteeseen tonnilla.todeksi@huittinen.fi.

Esiraati suosittelee kolme sarjansa parasta, joista valtuusto valitsee voittajat syksyllä 2019 mennessä. Toteutukseen voittajat saavat 1000 €/idea sekä avukseen kolme fiksua tuotekehittäjää. Toteutus vuoden 2020 aikana. Katso lisää: www.huittinen.fi

Esiraadin jäsenet: Amanda Kotaja, Marja-Liisa Hakanen ja Markus Törmälä.

Mitä tarkoittaa nuo fiksut tuotekhittäjät? Huittisten kaupungin henkilökuntaa koulutetaan ja tämä kilpailu on yhden tuotekehittäjäksi opiskelevan porukan huippu hyvä idea! Lue lisää:

"Tämä temperamentiltaan keltaisten palvelukehittäjäryhmä on mielenkiintoisen moniammatillinen ja innovatiivinen ryhmä kaupungin työntekijöitä, jotka suorittavat palvelukehittäjän erikoisammattitutkintoa. Ulospäin suuntautuneet ja kehittämismyönteiset ammattilaiset haluavat panostaa kuntatyöhön niin oman työn kehittämisellä kuin koko kaupungin toimintojen tarkastelulla. Tavoitteena ryhmällä on tuoda kaupungin strategiaa tutuksi niille, joita strategia koskee eli ihan jokaiselle kuntalaiselle. Haluamme antaa vaikuttamisen mahdollisuuden niin yksilöille, työpareille kuin porukoillekin; miten juuri sinä haluat kehittää kaupunkimme toimintaa rohkeaksi, inhimilliseksi ja yhteistyökykyiseksi?"