myHuittinen logo

Auts-Tuote Oy / VR Safe

Tarjoamme sinulle toiminnallisia koulutuspalveluita sekä laadukkaita ensiapuvälineitä sekä terveys- ja turvatuotteita.

Voit tilata ammattillisesti kohdennetun enisapukurssin työpaikallesi tai kohderyhmän tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen harrasteryhmällesi. Voit myös päivittää omaa osaamistasi kaikille avoimilla yleisökursseillamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai ilmoittaudu avoimelle kurssille.

Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja otamme aina huomioon kohderyhmän tarpeet. Käytössämme on modernit koulutusvälineet. Olemme mm. ensimmäisenä Suomessa ottaneet virutaalitekniikan avuksi ensiapukoulutuksiin. Kysy myös ensiavun verkkokurssia.

Kaikki kouluttajamme ovat hoitoalan ammattilaisia ja SPR:n hyväksymiä ensiavun ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Emme pelkää kurssilla kysymystä "miksi". Koulutuksemme perustuvat kansainväliseen tutkimustietoon ja sen pohjalta laadittuihin virallisiin ensiapuohjeisiin.

Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi: Satakunta, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Uusimaa.

Tarvitsetko apua yrityksen ensiapuvalmiuden suunnitteluun? Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme. Asiantuntijamme avulla vältyt yli- tai alimitoitukselta niin koulutusten kuin ensiapuvälineistöjenkin suhteen.

Ensiapuvälineiden ja terveydenhoitotuotteiden myynti: Autshop-verkkokauppa

Toimitamme verkkokauppatilaukset sinulle nopealla aikataululla, tai voit sopia noudon Huittisista:

Auts-Tuote Oy
Koskuankatu 6, HUITTINEN 
040 728 3872

www.auts.fi 
www.vrsafe.fi

Jos olet järjestämässä työpaikallesi tai harrasteryhmälle teemapäivää, johon liikenneturvallisuus ja auttaminen voisivat liittyä, VR Safe virtuaalinen kolarikokemus voisi istua päivääsi. Tutustu tähän vaihtoentoon lähemmin täältä.