myHuittinen logo

Kahvila-Ravintola Härkäpakari

Enemmän kuin liikenneasema – tervetuloa ohikulkumatkalta tai paikallisilta kulmilta!

Huittisissa sijaitsevassa taukopaikka Härkäpakarissa yhdistyy monta palvelua. Meille voit tulla syömään aamiaisesta iltaan, tehdä lahjatavara-, laukku- ja ruokaostoksia sekä levähtää vaikka vain kahvin ääressä. Liikenneasemamme kyllä huomaat, jos kuljet ohi. Poikkea matkan varrelta tai ihan ajan kanssa!

Jäätelökioski ja info-piste kesäisin. Huittisten kaupungin matkailun infopiste sijaitsee kesäisin Härkäpakarin piha-alueella, lue lisää info-pisteestä. Suvena saapuu myös Pingviini-jäätelökipsa.

Kokoustila Kammari. Kammari on 20 hengen kokoustila, jossa järjestät helposti ja kätevästi pienet kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet. Tarjoilut hoituvat helposti kahvila-ravintolasta tai Hesburgerista.

Aamupalaa, lounasta ja À la cartea joka päivä pieniin sekä suuriin vatsankurinoihin. Tiloissamme on n. 200 asiakaspaikkaa ja mukava, eläväinen meininki sekä pirteä palvelu! 

Aamupala. Härkäpakari on aamuvirkkujen ykköspaikka, sillä aamiainen tarjoillaan jo kukonlaulun aikaan, joka päivä. 

Lounas. Lounaspöydän lataamme herkullisella kotiruoalla niin ikään päivittäin. Voit syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Voit myös valita keittolounaan tai pelkän salaattipöydän. 

Kahvilatuotteet. Jos kaipaat vain välipalaa, saat meiltä maukkaat täytetyt voileivät, sämpylät ja paninit. Myös makeaan nälkään löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisista leivonnaisista. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita.

Härkäpakarin monipuoliseen taukopaikkaan kuuluu Hesburger. Moni tuntee "Hesen" suomalaisena pikaruokaravintolaketjuna, jonka listalta löytyy paljon vaihtoehtoja hampurilaisista salaatteihin, vegeversioihin ja jälkiruokiin, koko perheelle.

 Ravintolan yhteydessä on lisäksi lastennurkka pallomerellä, jossa pikkuväki viihtyy mukavasti ruokailun ohessa.

Levähdyspaikkamme yhteydessä sinua palvelee K-Market.


Lounaslista

Risto Rytin katu 2
32700 Huittinen

(02) 565 000

Avoinna
ma-pe 05.30-23.00 la 06.30-23.00 su 07.30-23.00

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa