myHuittinen logo

Länsi-Suomen Opisto

Länsi-Suomen opisto on vuonna 1892 perustettu maamme vanhin suomenkielinen kansanopisto. Opiston kieliin, kulttuuriin ja hyvinvointiin keskittyvillä kursseilla opiskelee vuosittain yli 1 000 opiskelijaa useista eri maista. Opisto on sisäoppilaitos eli opiskelijoilla on käytettävissään asuin- ja ateriapalvelut niin halutessaan. Kartanomainen päärakennus yhdessä asuntoloiden sekä hyvin hoidetun pihapiirin kanssa muodostavat esteettisesti kauniin kokonaisuuden, mikä tarjoaa miellyttävät puitteet opiskeluun ja elämiseen. 

Kokoukset, juhlat ja majoitus

Länsi-Suomen opisto on suosittu paikka niin suurten kuin pienten juhlien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Opiston komea juhlasali kristallikruunuineen ja kipsikoristeineen luo ylevät puitteet juhlaan kuin juhlaan. Tilaan on yhdistettävissä myös viereinen liikuntasali, mikä mahdollistaa pöytien ja tuolien järjestämisen moneen eri muotoon. Tilat soveltuvat 40-250 hengen tilaisuuksiin.

Täysinvarusteltua opiston keittiötä voi myös vuokrata joko yhdessä tai erikseen päärakennuksen tilojen kanssa. Ruokasaliin mahtuu aterioimaan kerrallaan n. 80 henkeä.

Näiden lisäksi opistolla on myös useita eri kokoisia luokkatiloja, jotka soveltuvat pienempien kokousten järjestämiseen. Loimijoen rannassa on saunatilat yhdessä takkahuoneen ja näyttävän terassin kera ja joita niitäkin vuokrataan eri käyttötarkoituksiin.

Opistolla on neljä asuntolaa, joissa majoituspaikkoja on n. 100. Huoneet ovat hyväkuntoisia ja niistä reilussa puolessa on myös omat suihkut ja wc:t. Lopuissa nämä sijaitsevat käytävillä asukkaiden yhteiskäytössä. 

Aino Voipion tie 30
Huittinen

(02) 560 7750

Avoinna
Länsi-Suomen opiston toimisto on 

avoinna ma-pe klo 8.00 - 15.30

Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa