myHuittinen logo

MLL Huittisten paikallisyhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto eli MLL on tehnyt uraauurtavaa työtä Suomessa sata vuotta ja paikallisyhdistys on toiminut Huittisissa jo yli 90 vuotta! Liiton päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Toiminta

Olemme vaikuttava ja aktiivinen vapaaehtoistoimija Huittisissa. Toimimme aktiivisesti lasten ja nuorten asialla.

Järjestämme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Toiminta on avointa kaikille. Lapsia ilahduttavat vuosittain vaihtuvat teatteriesitykset, konsertit ja retket. Perinteisiä tapahtumiamme ovat Lapset ensin -keräys, koko perheen Vappurieha ja Joulu jokaiselle -keräys. Esimerkkejä muusta toiminnastamme: muistamme huittislaisia vauvoja pienellä lahjalla, lahjoitamme keväällä pyöräilykypärät koulunsa syksyllä aloittaville yhdessä Lions Clubin kanssa, jaamme stipendejä koululaisille ja valvomme ilmaisia yleisöluisteluvuoroja jäähallilla.

Perhe- ja vauvakahvila

Arjen perustoimintaamme ovat syksy- ja kevätkaudella viikottaiset kahvilamme. Kesällä tapaamisia järjestetään puistoissa.

Vauvakahvila kokoontuu maanantaisin klo 10–12 Nuorisoklubilla (Koulukatu 1). Tervetuloa kaikki vauvat ja taaperoikäiset aikuistensa kanssa! Nuorisoklubilla mahtuu vaikka muutama isosisaruskin leikkimään. Myös lasta odottavat äidit ja isät ovat lämpimästi tervetulleita.

Perhekahvila on keskiviikkoisin klo 9-12 Nuorisoklubilla (Koulukatu 1). Tervetuloa leikkimään ja kahvittelemaan rennosti mukavassa seurassa!

Kahviloissa on tarjolla välipalaa, mehua ja kahvia sekä tietenkin hyvää seuraa. Kahvi ja kastettava 1 €/aikuinen, lapset 0,50 €/lapsi (maksu käteisellä kahvikassaan).

Kahvilat ovat täysin vapaaehtoisten pyörittämiä. Jokaisen panos ja apu on tervetullutta!

Lähde mukaan!

Liittymällä toimintaamme mukaan tuet MLL:n tärkeää työtä, mutta voit saada myös itsellesi ja perheellesi mukavan harrastuksen. Jäsenmaksumme on 25 euroa vuodessa ja sillä saa Lapsemme-lehden sekä runsaasti muita jäsenetuja - valtakunnallisia ja paikallisia.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Anna palautetta, ehdota ja tule mukaan tekemään hyvää huittislaisille lapsille, nuorille ja perheille.