myHuittinen logo

Satulinna Muoti ja Koti

Iloinen ja itsenäinen - jopa yllätyksellinen puoti poiketa Huittisten keskustassa.

 Vaatekauppa, josta löydät käyttömuotia naisille, miehille ja lapsille. Tiedetään, missä maailma menee, mutta sillai sopivasti ”huittislaisesti”, toteaa kauppias omin sanoin. 

Tavoitteeni on tarjota asiakkaille kokonaisvaltainen shoppailukokemus, jonka lopputuloksena asiakas saa käyttöönsä vaatekokonaisuuden, jota on kiva pukea päivästä toiseen ja mielellään monessa hetkessä. Mielenkiintoinen myymälä, josta uskaltaa ostaa eli tuotteet ovat keskihintaisia, hinta-laatusuhteeltaan hyviä eli ns. astetta parempaa kukkarolle sopivasti.  

Myymälämme yllätyksellisyys on ollut vahvasti mukana yrityksemme alusta asti eli valikoima vaihtelee kauppiaan mielen mukaan. Sesonkien ja tapahtumien rytmittäessä arkea, ja asiakkaiden opastuksen avulla, valikoima muokkautuu koko ajan uudelleen. Sitä yllättyy itsekin aika ajoin hyvistä käyttökokemuksista uusien vaatteiden osalta. 

”Vaikka pukeutumisessa on pitkien perinteiden muodostamia etikettejä ohjaamassa, on kuitenkin kaikista hauskinta hieman rikkoa kuvaa ja pukeutua juuri niin kuin itse haluaa.”

Isot ja vahvat toimittajat takaavat toimivat toimitukset, kun taas kotimaiset luovat uniikin ja aitouden. Suosimme Suomalaista , niin pitkälle kuin se on mahdollista. Ostajana tehtäväni on löytää riittävän erilainen valikoima isojen kaupunkien valikoiman rinnalle. Valikoimasta saankin kiitosta ja palautetta juuri huittisten ulkopuolelta saapuvilta asiakkailta. Kokoja löytyy pienistä isoihin ja eri merkkien mitoitukset ovat erilaisia. #housukauppa Lasten vaateiden koot alkavat ihan vauvasta taaperoihin.

"Myymälämme ilmapiiri on rento, sillä itse nautin eniten omassa rauhassa shoppailusta. Apua saa, ja autan mielelläni, mutta tutustua saa myös ihan omassa rauhassa. Siitä vaan kokeilemaan, mikä sopii itselle parhaiten!" Ja välillä myymälässä touhuavat apulaiset, ja he osaavat auttaa Sinua aivan yhtä hyvin! #tervetuloa

Aukioloaikamme ovat hassun hauskat, mutta tarpeen tullen hyvin joustavat. Somen ihmeellisessä maailmassa pyöritämme valikoimasta monia kuvia. Nappaa kuva muistiin, tule käymään tai laita viestiä tai soita.  Postitus Suomessa onnistuu helposti. Lahjakortti voidaan toimittaa myös sähköpostissa nopeastikin,  info(a)huittistensatulinna.fi. 

Toivottavasti pystyn mahdollistamaan tämän uniikin ja erilaisen vaatekaupan myös sinulle!

Style and home for everyday - Nähdään Satulinnassa!

Terveisin  Heidi - kauppias


Risto Rytin katu 30
32700 Huittinen

050 3757515 / Heidi

Avoinna


MA, TI klo 10-17.30 

KE, TO, PE klo 12-17.30

LA klo 11-14Verkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa