myHuittinen logo

Satulinna Muoti ja Koti

Iloinen ja itsenäinen - jopa yllätyksellinen puoti poiketa Huittisten keskustassa.

 Vaatekauppa, josta löydät käyttömuotia naisille, miehille ja lapsille. Tiedetään, missä maailma menee, mutta sillai sopivasti ”huittislaisesti”, toteaa kauppias omin sanoin. 

Tavoitteeni on tarjota asiakkaille kokonaisvaltainen shoppailukokemus, jonka lopputuloksena asiakas saa käyttöönsä vaatekokonaisuuden, jota on kiva pukea päivästä toiseen ja mielellään monessa hetkessä. Mielenkiintoinen myymälä, josta uskaltaa ostaa eli tuotteet ovat keskihintaisia, hinta-laatusuhteeltaan hyviä eli ns. astetta parempaa kukkarolle sopivasti.  

Myymälämme yllätyksellisyys on ollut vahvasti mukana yrityksemme alusta asti eli valikoima vaihtelee kauppiaan mielen mukaan. Sesonkien ja tapahtumien rytmittäessä arkea, ja asiakkaiden opastuksen avulla, valikoima muokkautuu koko ajan uudelleen. Sitä yllättyy itsekin aika ajoin hyvistä käyttökokemuksista uusien vaatteiden osalta. 

”Vaikka pukeutumisessa on pitkien perinteiden muodostamia etikettejä ohjaamassa, on kuitenkin kaikista hauskinta hieman rikkoa kuvaa ja pukeutua juuri niin kuin itse haluaa.”

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---  ---   ---   ---

On aika kiitosten ja kumarrusten. Satulinnan nykyinen toiminta päättyy tammikuussa 2023 ja myymälässämme on LOPPUUNMYYNTI.  Nyt saa hyvää halvalla. Paljon mukavia joululahjoja super edullisesti.

Style and home for everyday - Nähdään Satulinnassa!

Terveisin  Heidi - kauppias


Risto Rytin katu 30
32700 Huittinen

050 3757515 / Heidi

Avoinna


MA, TI klo 10-17.30 

KE, TO, PE klo 12-17.30

LA klo 11-14

SU 12-15 (11.12. ja 18.12.)

Jouluaattona 24.12. suljettuVerkkosivut

Ilmoita virheestä tiedoissa