myHuittinen logo

Satulinna Muoti ja Koti

Satulinna on tunnettu vaatekauppana, mutta myymälätoiminnan päättyessa keväällä 2023 toiminta on siirtynyt markkinointituotteiden merkkaukseen.

Valmistan mielelläni juuri Sinulle suunniteltuna, yksilöllisiä brändivaatteita. Olet sitten lähdössä messuille tai höntsäturnaukseen työpaikan salibandyjoukkueen kanssa tai kaverin polttarit kutsuvat hassuttelemaan, Satulinnan kautta saat sopivasti tilaisuuteen tarkoitettuja merkattuja vaatteita helposti ja varsinkin pienissä erissä.

 Vaatekaupan kautta kerätty vuosien kokemukseni vaatteista auttaa valitsemaan juuri oikeat tuotteet laajasta toimitusvalikoimasta. Pystyn kertomaan materiaalien toiminnasta ja miten materiaali toimii juuri siihen tarkoitukseen, kun haet tuotetta ja miten merkkaus tuotteeseen onnistuu.

Vaatteiden merkkauksessa käytän leikattuja siirtokuvia, jotka kestävät pesua jopa 95 asteeseen. (Pesu suoritetaan aina vaatteen materiaalin mukaan!) Painatukset valmistetaan käsityönä yksitellen, tarkoin ja huolella, joten nimikointi/yksilöinti onnistuu kuin itsestään, eikä tilauksien tarvitse olla edes kymmeniä kappaleita. Toimitukset tilauksesta 2-3 viikon sisällä, riippuen toimittajan varasto tilanteesta. Nopein tarra on tehty 15 minuutissa, joten toteutus ei ole vaikeaa.

Käytettävissä on perusvärien lisäksi glitteri, hologrammi, samettinen nukkapinta, heijastava harmaa ja värit sekä UV-kalvo, joka sisätiloissa on valkoinen ja auringon kautta muuttuu värilliseksi. Vahvuus on nimenomaan erikoisemmat merkkaukset, vaikka kaikki yksinkertaisetkin (valkoinen tai musta) merkkaukset onnistuu.

Merkata voidaan myös mitä vaan, joka sisältää tasaisen pinnan. Prässillä siirretty on pysyvämpi, mutta vaatii, että tuote kestää käytännössä silityksen. Tarrojen avulla voimme merkata mitä vain mielikuvitus keksii. Aukioloaikoja ikkunaa, nimikointia juomapuolloon...

Markkinointikokemukseni kautta pystyn suunnittelmaan logon tai painatuksen ihan alusta asti, joten ota yhteyttä rohkeasti, ihan tavallisten, kuin myös villienkin ideoiden kanssa. Yleensä niitä on kaikista hauskista tehdä!


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

heidi.ramo@huittistensatulinna.fi
Puhelin 050 3757515


Ja vielä referenssejä: 

Nelli koiran hupparin reunaan heijastavana tekstinä nimikointi "Nelli Neilikka". Hupparissa teksti on tässä myös turvallisuustekijä. (kuva 1)

Kiiltävä sydän t-paita, metallinkiiltävä pinkki painatus (kuva3)

"Heitä mulle"-pallotyttöpaidat Vampulan Urheilijat liigaotteluissa, Live, Love, Volleyball -hupparit, juomapullot ja muistikirja. (Peruspainatus valkoisella tai mustalla, sydän hologrammina.) (kuva 2 ja 4)

Risto Rytin katu 30
32700 Huittinen

+35850 3757515

Avoinna

Sopimuksen mukaan.

 Sähköposti: heidi.ramo@huittistensatulinna.fi

Ilmoita virheestä tiedoissa