myHuittinen logo

Käsityöläistori

Perjantaina 5.7. klo 15–19 museon pihamaan valtaa jälleen Käsityöläistori. Mukana on sekä vanhoja tuttuja että uusia tuttavuuksia! Edelliskertojen tapaan museo tarjoaa osallistujille myyntipaikan ja järjestää ohjelmaa yhdessä Huittisen museonystävien ja Huittisten Kotiseutuyhdistys ry:n kanssa.

Käsityöläisten kojuissa on tarjolla ainakin keramiikkaa, sisustustuotteita, koruja, kynttilöitä, mehiläisvahaliituja ja käsinmaalattuja käsilaukkuja sekä  leivonnaisia ja yrttituotteita. Little Paris -autokioskissa on myynnissä kahvia ja sen kera ranskalaistyyppisiä herkkuja. 

Musiikista vastaa Huittisten musiikkiopiston taitava viulu–harmonikkaduo Ninette Jäntti ja Emilia Kiuru. Takatikki ry:n työnäytöksessä iskunauhan valmistaminen, ja seppä Juha Vuorisen kojulla voi seurata taontanäytöksiä.

Museo on tapahtumapäivänä poikkeuksellisesti avoinna klo 19 asti. Museoon on vapaa pääsy. Ohjelmassa on elävöitettyjä opastuksia Momman Siinan ja Lauri Leppäsen näyttelyihin (maksulliset).

Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja tapahtumaan osallistuvista myyjistä päivittyvät museon nettisivuille huittinen.fi/museo.5.7. 15:00 - 19:00

Huittisten museo
Kirkkotie 4
32700 Huittinen
Huittisten museo