myHuittinen logo

Lastenvaate- ja -tarvikekirpputori

Tervetuloa Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n perinteiselle kirppikselle lauantaina 25.3.2023 klo 10.00 – 12.30!

Tapahtuma on aina huippusuosittu ja kauempaakin tullaan ostoksille! Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä kevättä ja kesää varten.

Kirppistapahtuma järjestetään osoitteessa Loimijoentie 88, joka on Huittisten ABC:tä vastapäätä (tiloissa toimi aiemmin Viljar). Nyt paikalle opastavat Romukioskin kyltit. Paikalle on esteetön kulku.

Tapahtumassa on buffet! Varaa mukaan käteistä, maksu myös MobilePay:lla. Kaikki kirppikseltä saatava tuotto ohjataan paikalliseen avustustoimintaan.

PeLan kirppiksellä voit myydä lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä äitiys- ja imetysvaatteita. Varaa oma myyntipaikkasi heti! Myyntipaikan koko 2x3m, hinta Huittisten Pelastakaa Lapset ry:n jäsenille 15€, ei-jäsenille 20€.

Myyjät huomioikaa: kirppiksellä ei ole valmiita kalusteita, joten jokainen tuo omat myyntikalusteet paikalle. Myyntipaikan rakennuksessa voit käyttää mielikuvitustasi: pöytä, rekki, laatikot, jne.

Myyntipaikan varaukset tehdään lomakkeen kautta: https://huittinen.pelastakaalapset.fi/tapahtumat/kirpputori/

Huittisten Pelastakaa Lapset ry on voittoa tavoittelematon ja vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, joka toimii paikallisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyväksi. Kohdistamme apumme heikoimmassa osassa oleviin esimerkiksi tarjoten taloudellista tai aineellista tukea. 

25.3. 10:00 - 12:30

Huittisten Pelastakaa Lapset ry
Loimijoentie 88
32700 Huittinen