myHuittinen logo

KoruMies Arvin luento unelmista, yrittäjyydestä raha-asioista jne.

Tervetuloa kuuntelemaan innostavaa KoruMies Arvia! 

5.9. vietettiin Yrittäjän päivää - Arvi on nuoresta iästään loistava esimerkki yrittäjästä, joka luottaa itseensä ja uskaltaa rikkoa rajoja. Hän perusti jo alakouluikäisenä oman korualan yrityksen, koska hänellä oli iso unelma - oma hevonen. Ja Arvi myös saavutti tavoitteensa eli sai ostettua hevosen tekemällä ahkerasti töitä ja säästämällä tarpeeksi rahaa.

Arvilla on erittäin positiivinen elämänasenne. Hän on upea ja kannustava esimerkki meille kaikille päämäärätietoisuudesta, unelmien toteuttamisesta, oman rahan ansaitsemisesta, yritteliäisyydestä ja säästäväisyydestä.

Arvi luennoi Huittisissa mm. seuraavista aiheista: yritystarina, kuinka ansaita rahaa laillisesti jo nuorena, oman yrityksen perustaminen, unelmien tavoittelu, nuorten taloudenhoito ja kiusaamisen ehkäiseminen.

Arvin jälkeen Huittisten 4H-yhdistys kertoo 4H-yrittäjyydestä ja paikallinen nuori 4H-yrittäjä kertoo meille omista kokemuksistaan. Nuoret ovat yhä kiinnostuneempia oman rahan tienaamisesta pienimuotoisella harrastuksenomaisella yrityksellä. 4H-yrityksen liikevaihdon raja on vuodessa 50–8000 euroa.

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan tilaisuuteen!

Suuret kiitokset Huittisten Säästöpankkisäätiölle, joka on tukemassa tilaisuuden järjestämistä!

Arvi käy myös päivällä puhumassa ala- (4-6lk.) ja yläkoululaisille sekä toisen asteen opiskelijoille.

5.10. 18:00 - 19:30

Huittisten Pelastakaa Lapset ry
Risto Rytin katu 70
32700 Huittinen
Risto Ryti -sali