myHuittinen logo

Aurahovi - Koti tuen ja palveluiden äärellä

Asukkaaksi Aurahoviin

Aurahovin asunnot ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Asunnot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoittamia, joten vuokrataso on käyttäjälle maltillinen. Lisäksi asumiseen ja Aurahovin tarjoamiin hoito- ja tukipalveluihin on käytettävissä useita tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki, eläkettä saavan hoitotuki, kotitalousvähennys ja kunnan tarjoama palveluseteli.

Ota yhteyttä! 

Me Aurahovilla selvitämme jokaisen asiakkaan kanssa perusteellisesti, mitkä tuet ja etuudet ovat kulloinkin käytettävissä.

Aurahovilla on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka toteuttaa asiakkaiden yksilölliset palvelut hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Aurahovissa järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja talossa käy mm. kampaaja ja jalkahoitaja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Aurahovin ruoat valmistetaan 95 prosenttisesti kotimaisista raaka-aineista. Ruokala on avoinna kaikille, joten läheisten on mahdollista tulla meille esimerkiksi lounastamaan yhdessä asukkaan kanssa

Aurahovi Huittine,n Myllykuja 4

Huittisilla on käytössä palveluasumisen palveluseteli,
joka soveltuu käytettäväksi Aurahovissa tarjottavaan palveluasumiseen.

Palveluseteli kattaa merkittävän osan palvelun kustannuksista. Palvelusetelin myöntäminen perustuu aina palvelutarpeesta tehtävään arvioon ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee kaupungin edustaja.
Palveluseteleistä lisätietoa saa Huittisten ikäihmisten palveluohjauksesta, jonka yhteystiedot löydät yllä olevasta esitteestä.

Mikäli sinulle ei tarjota palveluseteliä, voit hakeutua
Aurahoviin myös itse maksaen!

Annoimme asukkaillemme puheenvuoron!  Katso video

Aurahovi Huittinen

Huittinen Myllykuja 4
32700 Huittinen

www.aurahovi.fi

Riikka Huhtamäki
Johtaja, Huittisten Aurahovi
riikka.huhtamaki@aurahovi.fi
+358 40 715 3099