myHuittinen logo

DG JH Computer: Tietoturvallinen verkko mahdollistaa sujuvan monipaikkatyöskentelyn

Maailmanlaajuisen pandemian myötä nopeasti tapahtunut muutos muun muassa etätyönteossa on aiheuttanut yrityksille päänvaivaa joustavien, tietoturvallisten ja tietoliikenneverkkojen suhteen.

Data Group tarjoaa kaiken kattavaa ja monipuolista palvelua yhdessä Hewlett Packard Enterprisen ja Aruban kanssa, jotta työn tekeminen olisi mutkatonta ja mahdollista missä ja milloin tahansa.

Toimialasta riippumatta jokaisen yrityksen on tärkeää pystyä tarjoamaan työntekijöilleen mahdollisuus sujuvaan, kivaan ja helppoon työskentelyyn ajasta ja paikasta riippumatta. Olipa työtila sitten perinteisesti yrityksen toimitiloissa, tien päällä tai kotitoimistolla maasta riippumatta, tietoturvan pitää olla kunnossa ja työntekijällä tulee olla pääsy yrityksen tietojärjestelmiin. Viime vuosina laitteiden määrä, käyttötarkoitukset ja mahdollisuudet ovat kehittyneet ja vieneet jatkuvasti kohti uutta.

– Moderni monipaikkatyöskentely vaatii sen, että toimistoympäristöä venytetään haluttuihin paikkoihin ja työntekijälle on tärkeää luoda samat toimintaedellytykset paikasta riippumatta. 

Perinteisillä menetelmillä toteutetut verkkoratkaisut, jossa määritykset tehdään kiinteästi, eivät pysty skaalautumaan ympäristön ja tarpeiden muuttuessa.

Data Group jälleenmyy Nulpposen edustaman HPE:n ja Aruban ratkaisukeskeistä pilvipohjaista palvelua, joka luo turvallisen yhteyden käyttäjän päätelaitteiden ja yrityksen tietojärjestelmien välille. Data Groupin palvelun avulla voidaan ennakoida myös käyttäjän saaman palvelun tasoa.

– Modernin monipaikkatyön tulee olla skaalautuvaa, eli sen pitää nopeasti ja joustavasti laajentua tai supistua käyttäjän sekä yrityksen tarpeiden mukaan. Yhdessä hetkessä kaikki saattavat siirtyä etätyöhön ja toisessa kokoontua kaikki saman katon alle yhteisiin toimitiloihin.

Aruban ratkaisussa verkkoon kytketyt päätelaitteet autentikoidaan, profiloidaan ja liitetään automaattisesti oikeaan verkkoon sekä käyttäjärooliin. Laite saa aina samanlaiset käyttöoikeudet, tapahtuupa verkkoon liittyminen missä toimipisteessä tahansa Wi-Fi- tai LAN-verkossa.

Monipuolista palvelua asiakkaan ehdoilla

Verkon tulee olla siellä, missä ihmiset ovat. Juuri siellä, missä me päivittäin elämme, opiskelemme, työskentelemme ja käymme. Kouluissa, tehtaissa, kaupoissa, hotelleissa ja kaupungeissa, joissa asumme, tuotetaan valtava määrä dataa loppukäyttäjien ja laitteiden toimesta. Yritykset, jotka osaavat ja kykenevät hyödyntämään tämän datan, ovat etulyöntiasemassa kehittämässä omaa liiketoimintaansa ja markkinaansa. 

Aruban Edge Services Platform (ESP) on älykäs verkon arkkitehtuuripalvelua, jonka ratkaisut tuovat yrityksille tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvaa automaatio- ja ennakointikykyä. Yhtenäisen verkkoinfrastruktuurin alustamana saavutetaan korkean luokan käytettävyys ja tietoturvataso.

– Pilvipohjainen ratkaisumme mahdollistaa sen, että tarpeiden muuttuessa kapasiteettia ja laitemäärää voi helposti kasvattaa tai kutistaa. Ratkaisun voi ostaa palveluna kokonaisuudessaan ja tarpeiden mukaan kartoitettuna pakettina, Nulpponen sanoo.

Asiakas voi itse päättää, hankkiiko kertaluonteisen palvelun vai kuukausittaisen ylläpitopalvelun. Data Groupin sertifioidut osaajat kertovat lisää ja suunnittelevat asiakkaan kanssa räätälöidyn, tarpeisiin sopivan palvelupaketin.

Kaipaako yrityksenne verkkoratkaisu päivitystä?

Kysy tästä lisää, kuinka voisitte parantaa yrityksenne verkon tietoturvaa, sekä tarjota käyttäjille parempaa palvelua.