myHuittinen logo

Elämää arjen yläpuolella

Ratsastusta Laatutallissa

Huittisten Ratsastuskeskus on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma Laatutalli. Ratsastuskoulumme tarjoaa tunteja ja leirejä kaikenikäisille ja tasoille ratsastajille, myös erityisryhmille. 

Tasokasta majoitusta

Tarjoamme tasokkaat majoitus- ja ruokapalvelut, sekä kokous- ja saunapalvelut. Majoitushuoneet ovat hotellitasoisia huoneita, jotka ovat siistejä ja savuttomia. 

Majoitukseen sisältyy aamiainen kahvila Onnenkengässä. 

Erilainen kokouselämys

Ryhmille tarjoamme mahdollisuuden tehdä kokous-/saunaillasta erilaisen kokemuksen Wanhan ajan hengen suuressa ulkosaunassamme Koitossa. Koitto on erilainen, entisajan henkinen kokous- ja saunatila. Koiton vierestä löytyy viihtyisä oleskelualue laavuineen ja makkaranpaistomahdollisuuksineen. Pulahtaa voi myös Koiton vieressä olevaan lähdevesipohjaiseen uimalampeen. Sauna- ja kokouspäivään on mahdollisuus liittää myös oheistoimintaa. Meiltä löytyy Rekikoski Disc Golf Park, beachvolleykentät ja ratsastusmahdollisuus.

Lammen viereltä löytyy myös pienempi wanhan ajan henkinen saunatila, joka soveltuu hyvin pienille ryhmille.

Kahvila Onnenkenkä

Tilauskahvila Onnenkenkä on avoinna kesäaikaan leirien aikaan kaikille sekä muina aikoina sopimuksen mukaan. Onnenkenkä soveltuu myös kokouksien pitopaikaksi. 

Ryhmille ja erilaisiin tapahtumapäiviin voi tilata ruokapalvelut kahvila Onnenkengästä.