myHuittinen logo

Kaupungin yrityspalvelut – Yrittäjän tukena

Huittisten kaupunki tarjoaa alkaville ja toimiville yrityksille maksutonta yritysneuvontaa. Tavoitteena on edistää kannattavien ja työllistävien yritysten syntyä seudulle ja innostaa yrityksiä kasvuun.

Yritysneuvontaa antaa elinvoimajohtaja Riikka Peippo. Olen ollut itsenkin 15 –vuotta yrittäjänä ja tunnen yrittäjän arjen. Yritysneuvojana ja elinkeinojen kehittäjänä olen toiminut vuodesta 2007 lähtien ja suorittanut myös Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Minun kanssani voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti yrityksen perustamissuunnitelmista tai kehittämisajatuksista. Toimin myös yrittäjän tukena silloin, kun liiketoiminnassa on huolia. Olen kerännyt ympärilleni laajan asiantuntijaverkoston, joka myös auttaa huittislaisia yrityksiä liiketoiminnan eteenpäinviemisessä. 

Riikka Peippo
Elinvoimajohtaja
p. 044 560 4203
riikka.peippo(at)huittinen.fi

Perustamassa yritystä?

Autamme sinua liikeidean kehittämisessä ja yritystoiminnan kannattavuuden arvioinnissa. Neuvomme mm. lupa-asioissa, yritysmuodon valinnassa, rahoituksen ja tukien haussa. Opastamme sinua liiketoimintasuunnitelman, kannattavuuslaskelmien ja perustamisilmoituksen tekemisessä. Hyvä suunnittelu auttaa hallitsemaan yritystoiminnan riskejä.

Kehittämässä yritystä?

Tarjoamme ajatuksenvaihtoa kehittämisprojektin eteenpäinviemisestä, autamme löytämään tarpeisiin soveltuvia asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita, neuvomme rahoitusmahdollisuuksien löytämisessä ja julkisten tukien haussa.

Yritysten käytössä on myös tuettuun hintaan ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelut (www.yritystenkehittämispalvelut.fi). Asiantuntijat katsovat liiketoimintaasi ulkopuolisin silmin ja antaa uudenlaista näkökulmaa ja näin pyrkii tuomaan lisäarvoa yrityksesi kehittämiseen.

Omistajanvaihdosneuvonta

Omistajanvaihdoksen suunnittelu on hyvä aloittaa riittävän aikaisin, jotta omistajanvaihdos pystytään tekemään hallitusti ja myös verotuksellisesti järkevällä tavalla. Onnistuneessa yrityskaupassa ostaja näkee yrityksessä tulevaisuuden, yrityksen arvo on kohdillaan, tämä voi vaatia mm. yritysjärjestelyjä ja ostaja saa rahoituksen järjestymään. Haastavaa ja aikaa vievää on myös oikean ostajan löytäminen. Yrityskaupoissa kannattaa käyttää asiantuntijaa. Kaupungin yrityspalvelu antaa omistajanvaihdostilanteessa alkuneuvontaa ja teemme yhteistyötä mm.Satakunnan Yrittäjien sukupolven- ja omistajanvaihdoskoordinaattori Pia Österlundin kanssa. Puh. 050 410 0957, pia.osterlund(at)yrittajat.fi. 

Kansainvälistymisneuvonta

Autamme yrityksiä löytämään tarpeisiin soveltuvia asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja rahoitusmahdollisuuksia sekä autamme julkisten tukien haussa.

Yhteistyökumppanimme auttavat selvittämään yrityksesi kansainvälistymisen edellytykset ja haasteet, laatimaan kansainvälistymissuunnitelman, tekemään markkinaselvityksiä, rakentamaan kontakteja kohdemaahan, hyödyntämään kansainvälisiä verkostoja ja löytämään kumppaneita vientiyhteistyöhön.