myHuittinen logo

Kesävinkit uimiseen Huittisissa

Karhiniemen uimaranta

Kokemäenjoen rannalla sijaitseva Karhiniemen uimaranta on Huittisten virallinen kesäuimaranta. Rannalle mahtuu paljon väkeä ja parkkitilaakin on mukavasti. Alueella ei ole uinninvalvontaa, mutta turvallinen, matala uima-alue on rajattu poijuin. Suurin osa alueesta on nurmialuetta, jossa voi myös nauttia kesäpäivästä mukavasti puiden varjossa loikoillen. Rannalta löytyy myös laituri. Pukuhuoneet ja wc-tilat ovat auki päivittäin.

Osoite: Karhiniementie 140, Huittinen

WPK:n ranta

Loimijoen puistossa sijaitsevaa WPK:n rantaa kunnostettiin viime vuonna ja siitä saatiin oikein hieno ja viihtyisä uimaranta! Rannalta löytyy uusi hieno 10 metriä pitkä rannansuuntainen uimalaituri, johon johtaa kaksi kulkusiltaa ja jolta pääsee myös tikkaita pitkin uimaan. Lisäksi uimareille on kaksi pukukoppia. Ranta on katettu kiviheitokkeella ja vesirajan yläpuoliset osat pyöreillä luonnonkivillä. Ranta on myös muille kuin uimareille mukava kesänviettopaikka, sillä alueelta löytyy lisäksi rantahiekalla varustettu oleskelualue, jossa on aurinkolavereita, piknikpöytä ja keinut!

Vieressä mm. Ravintola Wanha WPK.

Osoite: Koskitie 1, Huittinen

Huittisten uimahalli

Huittisten uimahalli on avoinna myös kesällä! Uimahallista löytyy viisi allasta, joista pääallas on 25 metriä pitkä neljäratainen allas. Pääaltaan lisäksi hallista löytyy hierontapisteet sisältävä virkistysallas, matalampi lastenallas, noin 6°C asteinen kylmäallas ja
0-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu matala kahluuallas.  

Uimahallin yhteydessä toimii myös kuntosali.

Aukioloajat 15.6.-12.7. :
ma: 14:00-18:00, ti-to: 14:00-16:00, pe: 14:00-20:00.
Aamu-uinnit: ti-to 6:00-9:00

(Keskiviikon aamu-uinnit 29.7. asti nyt myös kaikkien asiakkaiden käytettävissä).

Kaikki altaat ovat nyt käytössä !
Myös isot saunat sekä
esteettömän puolen saunat ovat käytettävissä.

Osoite: Särkimyskoskenkatu 1, Huittinen

Kukonharjan uimapaikka

Kukonharjassa sijaitsee Kukonharjan Kyläyhdistyksen ylläpitämä hiekkarantainen uimapaikka, jossa voi käydä kesällä virkistäytymässä!

Osoite: Riuttanmaantie 13, Rutava