myHuittinen logo

Kesävinkit uimiseen Huittisissa

Karhiniemen uimaranta

Kokemäenjoen rannalla sijaitseva Karhiniemen uimaranta on Huittisten virallinen kesäuimaranta. Rannalle mahtuu paljon väkeä ja parkkitilaakin on mukavasti. Alueella ei ole uinninvalvontaa, mutta turvallinen, matala uima-alue on rajattu poijuin. Suurin osa alueesta on nurmialuetta, jossa voi myös nauttia kesäpäivästä mukavasti puiden varjossa loikoillen. Rannalta löytyy myös laituri ja sinne on helppo saapua myös vesiteitse. Vastakkaisella rannalla on myös veneenlaskupaikka.

Pukuhuoneet ja wc-tilat ovat auki kesäaikaan päivittäin.

Osoite: Karhiniementie 140, Huittinen

WPK:n ranta

Loimijoen puistossa sijaitsevaa WPK:n rantaa kunnostetaan ja siitä on saatu oikein hieno ja viihtyisä uimaranta! Rannalta löytyy uusi  10 metriä pitkä rannansuuntainen uimalaituri, johon johtaa kaksi kulkusiltaa ja jolta pääsee myös tikkaita pitkin uimaan. Lisäksi uimareille on kaksi pukukoppia ja kesäaikaan Bajama-WC:t. 

Ranta on katettu kiviheitokkeella ja vesirajan yläpuoliset osat pyöreillä luonnonkivillä. Ranta on myös muille kuin uimareille mukava kesänviettopaikka, sillä alueelta löytyy lisäksi rantahiekalla varustettu oleskelualue, jossa on aurinkolavereita, piknikpöytä ja keinut! Samalta alueelta löytyy myös venelaituri ja veneenlaskupaikka. 

Vieressä mm. Ravintola Wanha WPK.

Osoite: Koskitie 1, Huittinen

Huittisten uimahalli

Huittisten uimahalli on avoinna myös osan kesästä! Uimahallista löytyy viisi allasta, joista pääallas on 25 metriä pitkä neljäratainen allas. Pääaltaan lisäksi hallista löytyy hierontapisteet sisältävä virkistysallas, matalampi lastenallas, noin 6°C asteinen kylmäallas ja
0-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu matala kahluuallas. Uimahallin yhteydessä toimii myös kuntosali.

Uimahallin ja kuntosalin aukioloajat 6.6.– 30.6.2023: 

Ma klo 16.00 - 21.00

Ti klo 6.00-8.00 ja 16.00 - 21.00

Ke klo 16.00 - 21.00

To klo 6.00-8.00 ja 16.00 - 21.00

Pe klo 14.00-21.00

La klo 12.00-18.00

Su suljettu

Huom! Uimahalli on vuosihuollon vuoksi suljettuna 3.7.-13.8.2023 

Osoite: Särkimyskoskenkatu 1, Huittinen

Kukonharjan uimapaikka

Kukonharjassa sijaitsee Kukonharjan Kyläyhdistyksen ylläpitämä hiekkarantainen uimapaikka, jossa voi käydä kesällä virkistäytymässä!

Osoite: Riuttanmaantie 13, Rutava