myHuittinen logo

Lahja Huittisista -palvelu ratkoo yritysten lahjaongelmat

Onko kiitoksen aika? Haluatko muistaa yrityksesi työntekijöitä ja/tai yhteistyökumppaneita lahjalla?

Lahja Huittisista -palvelu tarjoaa yrityksille ja järjestöille helpon lahjaratkaisun, lahjansaajille laajan valikoiman ja samalla raha jää paikallisille yrityksille!

Huittisten kauppiasverkosto ja kaupungin elinvoimapalvelut ovat yhteistyössä luoneet verkkopalvelun, josta yritys voi valita hintakategorian (30 €, 50 € tai 100 € sis. alv). Rekisteröitymällä sivustolla pääset katsomaan koko valikoiman, valitsemaan kategorian ja toimittamaan lahjakoodin vastaaottajille. Lahjoja tarjoavat yritykset laskuttavat suoraan sinun yritykseltäsi. Helppoa kuin mikä!

Rekisteröidy asiakkaaksi vaikka heti! Rekisteröityminen ei velvoita yritystä mihinkään - voit olla vain utelias! Tule katsomaan mitä lahjoja on tarjolla. Saat tiedon sähköpostiisi, kun rekisteröinti on hyväksytty. Huomioithan, että rekisteröityneellä tulee olla voimassa oleva Y-tunnus.

Joululahjojen osalta palvelu on auki 15.12.2021 saakka, mutta jatkossa palvelu tulee olemaan ympärivuotinen. Jos siis haluat kiittää työntekijöitäsi vaikkapa tilikauden vaihteessa tai muistaa kesälahjalla, niin ota palvelu käyttöösi.

Lisätietoa palvelusta antaa projektisuunnittelijaharjoittelijamme Pauliina Puputti, pauliina.puputti@huittinen.fi, puh. 044 560 4206. Ota yhteyttä!