myHuittinen logo

Monipuolinen marja- ja viinitila

Nykyään kotimaisuus, käsityönä valmistus sekä lähellä tuottaminen ovat kuluttajien keskuudessa arvossaan. Mattilan Marjatilan marjaviinit sopivat näihin luonnehdintoihin oivallisesti. 

Puhtaista, tuoreista raaka-aineista saadaan pullotettua kesän raikkaat maut talteen ja nautittaviksi niin arkena kuin juhlanakin. Pientilaviinit ovat myös hurmaava lahjaidea, sillä yksilöllisiä ja persoonallisia viinejämme ei löydy muualta. Viinit ovat myynnissä tilamyymälässämme.

Laaja valikoima sekä oman tilan että lähitilojen tuotteita

Hiidenkolo on marjatilan viihtyisä kesäkahvila ja myymälä, josta löydät tuoreet marjat, varhaisperunat sekä tilan omista tuotteista valmistettuja jatkojalosteita kuten makoisat marjaviinimme. Hiidenkolon kahviossa voit nautiskella pienestä suolaisesta tai makeasta vaikka viinin tai kahvikupposen kera, ja kesällä voit istahtaa terassille nauttimaan Hiidenherkusta (mansikoista kermavaahdolla) ja ihastelemaan jokimaisemaa. 

Hiidenkolossa on pyritty mahdollistamaan liikuntarajoitteisten kulkeminen, joten meille ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin. Myymälä-kahvila Hiidenkolossa käyvät käteismaksun lisäksi myös yleisimmät pankkikortit. 

Meillä järjestät perhejuhlat, tapaamiset, kokoukset ja muut tilaisuudet 

Myymälä-kahvila Hiidenkolo ottaa vastaan myös ryhmiä, ja tiloja vuokrataan kokoustarkoitukseen tai pienimuotoisiin juhliin. Sisällä on tilaa max. 42 henkilölle ja terasseineen väkeä mahtuu maksimissaan 93 henkilöä. Lue tarkemmin kokous- ja juhlapalveluista nettisivuiltamme ja kysy meiltä lisätietoja.

 

Maatilamajoitusta marjatilalla

Tilamme yhteydessä on pienimuotoista maatilamajoitusta (4 kpl:tta 4 hlö:n huoneita). Pääasiassa omatoimiaamiaisella.

Majoitustilat ovat 2017 rakennetussa monitoimirakennuksessa ja jokaisessa huoneessa on suora ulko-ovi. WC ja suihkutilat ovat yhteiskäyttöiset lähellä huoneita.