myHuittinen logo

Onko omakoti- tai rivitalosi nettiyhteys riittävä?

Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen,
mitä käytätte tai haluaisitte käyttää?

Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä,
uusia näppäriä palveluita avautuu ja muutenkin tavat ottaa netistä ilo irti monipuolistuvat.

“Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää ole ollenkaan tarpeeksi. Kotona voi olla entistä enemmän laitteita ja käyttäjiä. Yleensä videokuvan katsominen paljastaa, ettei nettiyhteys vastaa omia käyttötapoja. On todella ärsyttävää, jos videon katselu pätkii”, sanoo Katri Perälä, DNA:n kodin laajakaistapalveluiden johtaja.

“Jo television katselussa nettiä tarvitaan nykyisin paljon, kun käytössä on vaikkapa Netflixin kaltainen viihteen runsaudensarvi. Töitäkin tehdään kotoa käsin yhä useammin. Nämä ovat kaikki hyviä syitä päivittää kodin nettiyhteys”, Perälä muistuttaa.

Kiinteä netti riittää moniin tarpeisiin

Paras yhteystapa on yleensä nopea kiinteä nettiyhteys, jos sellainen on saatavilla. Etuna tässä on se, että operaattori voi taata kiinteälle yhteydelle tietyn nopeuden. Toinen etu on pieni viive, millä on merkitystä erityisesti pelatessa. Lisäksi yhteys on säältä suojassa maan alla ja talon rakenteissa, jolloin se toimii vakaasti olosuhteista riippumatta.

“Sekä kaapeli- että valokuituyhteydet mahdollistavat tänä päivänä jo gigan nopeudet ja tulevaisuudessa vielä huomattavasti paljon enemmän. Molemmat ovat hyviä valintoja kodin netti ja tv-palveluiden toimivuuden kannalta!” Perälä kertoo. 

Viisi syytä valita DNA Kotikaapeli

1. Toimintavarma yhteys vuosikymmeniksi

DNA:n verkossa ei kaista lopu – ei nyt eikä tulevaisuudessa. Huippunopea yhteys saattaa vaikuttaa positiivisesti myös asuntosi arvoon.

2. Laaja valikoima kaapeli-tv-kanavia

Nauti TV:n katselusta parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

3. Nopea netti kodin kaikille laitteille

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa!

4. Helppo avaimet käteen -asennus

Asiantuntijamme pitävät sinut ajan tasalla, asennustyöt tehdään nopeasti ja ammattitaidolla. Yhteyden asentamisen jälkeen myös istutukset ja pihatontut palautetaan paikalleen.

5. Reilusti DNA Maksuaikaa 0 % korolla ja 0 € kuluilla

Saat kytkentämaksulle jopa 60 kk kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Lue lisää: dna.fi/huittinen

Huom! DNA Kotikaapelin saatavuus vaihtelee alueittain.