myHuittinen logo

Ostaminen vaivattomasti ja kätevästi Kiviniityn verkkokaupassa

Miten toimia?

Verkkokauppamme on avoinna kaikille. Runsaan valikoi-mamme lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot.

Verkkokauppamme on läpinäkyvä, joten näet aina tuotteiden reaaliaikaiset saldot sekä parhaimmassa tapauksessa myös tuotteen keskusvarastosaldon. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu myymälöistämme, näet onko sitä jo saapumassa myymälään.

Toimituskulut olemme pitäneet matalalla tasolla ja osta-malla kerralla enemmän toimituskulut poistuvat kokonaan. Nouto myymälästä on aina ilmainen.


Kirjautuneena asiakkaana

sinulla on enemmän mahdollisuuksia ja etuja käytettävissäsi

Jos sinulla on jo asiakastili Kiviniityn myymälöihin, pyydä verkkokauppatunnukset osoitteesta verkkokauppa@kivinii-tyn-auto.fi. Toimitamme tunnukset sähköpostiisi ja liitämme asiakastilisi edut verkkokauppaan. Maksuehdot toimivat kuten myymälässä asioidessa. Huomaa, että sinulla on mah-dollisuus käyttää Kiviniityn kuljetuspalveluiden kuutta toimi-tusreittiä ja toimitukset ovat perillä jopa samana päivänä!

Liity asiakastili- ja verkkokauppa-asiakkaaksi

Jos asioit myymälöissämme säännöllisesti, eikä sinulla vie-lä ole asiakastiliä ja haluat liittyä tili- ja verkkokauppa-asi-akkaaksi, sinun tulee ensin rekisteröityä asiakkaaksemme. Kätevimmin se käy linkistä https://kiviniitty.net/asiakastie-tolomake. Ilmoita laskutustiedot-kentässä, että haluat myös verkkokauppatunnukset.

Kasvavasta verkkokauppamme tuotevalikoimasta löydät nyt jo yli 400 000 laadukasta tuotetta!

Verkkokauppavalikoimamme laajenee koko ajan ja täysimit-tainen tuotevalikoimamme on ostettavissa verkkokaupan kautta lähitulevaisuudessa. Verkkokaupastamme löydät jo-pa 1000 tunnettua tuotemerkkiä. Käy tutustumassa.

Tilaa verkosta, nouda myymälästä!

Huittisten myymälä,  Ostoskatu 2.  Ark. 7.00 - 19.00,  La 9.00 - 15.00  p.  020 743 1065

Sastamalan myymälä, Kivisenojankatu 7. Ark. 7.00 - 18.00, La 9.00 - 15.00  p. 020 743 1060

Laskutusasiakkaille tilaukset verkosta 24/7 ja toimitus perille jopa samana päivänä!