myHuittinen logo

PAREMPI OFFICE 365 DATA GROUPISTA

Office 365:stä löytyy melkoinen kokoelma toiminnallisuuksia, jotka oikein käytettynä säästävät yrityksessäsi aikaa, helpottavat kommunikaatiota ja keventävät rutiininomaisiin tehtäviin kuluvaa aikaa.

Toiminnot yhdistyvät Office 365:n tuotteiden lisäksi myös lukemattomaan määrään Office 365:n ulkopuolisia palveluita, joilla saadaan käyttöön liiketoimintaasi hyödyttäviä ominaisuuksia.


Miten yritykseni toimintaa voisi parantaa Office 365:n avulla?

Yrityskäyttöön tarkoitettuja Office 365 -lisenssejä myydään lähes joka luukulta, mutta iso osa jälleenmyyjistä ei tarjoa asennusta, tukea ja ennen kaikkea toimivaa kokonaisratkaisua. Itse Office 365:n asentaminen ja perinteisten ohjelmistojen asentaminen sekä käyttöönotto onnistuvat liki keneltä tahansa. Jos palvelun koko potentiaali on toive ottaa täydellä teholla käyttöön, useimmat meistä tarvitsevat siihen ammattilaisen apua – joko yrityksen sisältä tai luotettavalta IT-kumppanilta.

Data Group Office 365:llä voit esimerkiksi
• pitää yhteyttä asiakkaisiisi monipuolisilla välineillä
• viestiä tehokkaasti yrityksesi sisällä
• automatisoida tiedonkulkua, raportointia ja viestintää
• parantaa tietoturvaasi oikeilla käytännöillä
• perustaa päätöksesi reaaliaikaiseen tietoon
• saada paikallista palvelua ja säännöllisiä kehitysideoita
• mukauttaa ratkaisua joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja etsitään niihin parhaiten toimivat ratkaisut – tai rakennetaan sellaiset teille. Kuukaushintaisina palveluina hinnat ilman räätälöintiä alkavat 5,10 € / käyttäjä / kuukausi (Business Essentials), ja monipuolisemmat toiminnot sisältävä Business Premium 12,60€ / käyttäjä / kk.


Kuinka yritykseni voisi hyödyntää Office 365:ttä paremmin? 

Varaa maksuton arvio, joka ei velvoita mihinkään. Saat asiantuntijan näkemyksen ja kehitysideat nykyisestä IT-ratkaisustasi.