myHuittinen logo

Tervetuloa MyHuittisiin!

MyHuittinen-paikallisportaali on nykyaikainen ja houkutteleva kaupunkisivusto, joka kokoaa yhteen kaikki Huittisten vahvuudet; kaupungin monet yritykset ja yhdistykset, harrastukset sekä kaupungin palvelut. MyHuittinen on Huittisten kaupungin markkinointisivusto, josta löytyy kaupungin palvelut sekä asumisen, yrittämisen ja opiskelun infoa.

MyHuittinen-palvelun tavoite on olla näyteikkuna Huittisiin niin kaupungin asukkaille kuin matkailijoillekin. Artikkelimuotoon perustuvaa sisältöä tuottavat palveluun yritykset, yhdistykset ja Huittisten kaupunki, sekä palvelun ylläpitäjä Digitoimisto Huima. Mukana on myös Huiman kanssa samaan Huittisten Sanomalehti Oy:ön kuuluva Lauttakylä-lehti, jonka uutisia näytetään palvelussa.

Tapahtumakalenteri kokoaa yhteen kaikki Huittisten tapahtumat.

MyHuittinen-palveluun on kutsuttu mukaan kaikki Huittisten palveluyritykset sekä yhdistykset, joista löytyy palvelusta vähintään perustiedot. Kaikki paikalliset toimijat ovat tervetulleita tekemään sisältöä paikkakunnan yhteiseen palveluun, lisätietoa löydät täältä. Huittislaisille ja muualta tuleville surffailijoille palvelu on täysin ilmainen, ja sitä kehitetään palautteen ja toiveiden mukaan.

Tervetuloa MyHuittisiin, tehdään tästä yhdessä paras paikallisportaali!