myHuittinen logo

Uusi harrastus? Sataopisto tarjoaa monipuolista tekemistä monenikäiselle

Sataopisto järjestää paljon harrastusmahdollisuuksia eri-ikäisille, Huittisissa, Vampulassa, Punkalaitumella, Harjavallassa ja Eurassa. Kielistä kiinnostuneille on Huittisissa tarjolla syksyisin ja keväisin alkavat tukiviittomien sekä italian alkeiskurssit. Jos ensiaputaidot ovat ruosteessa, voit osallistua hätäensiapu- tai ensiavun kertauskurssille.

Uskaltautuisitko Laulutaidottomien ryhmään vai kiinnostaisiko tehdä hopeakoruja, kokeilevaa grafiikkaa, ommella nahkapaperista tai tuftata ryijynukkaa? Entä jos tulisitkin tänä vuonna kursseille yhdessä lapsesi tai lapsenlapsesi kanssa? 

Tarjolla on mm. ompelua koneella lapsen kanssa, koko perheen käsityöillat ja naamiaisasukurssi. Liikuntakärpäsen pureman saaneille on uutuuksina tarjolla Tanssia ja kehonhuoltoa aikuisille sekä Nykyjazz (yli 13 v). Suositut Allas-lavisryhmät jatkavat edelleen. Lyhytkursseja ovat myös Tasapainoa kaikenikäisille, Lantionpohjalihakset ja Pilates. Vampulassa tarjolla on mm. Risutöitä kevätkotiin –kurssi sekä Kevättreeni.

Tervetuloa toimintaamme mukaan!

www.opistopalvelut.fi/huittinen/
www.facebook.com/sataopisto/
www.instagram.com/sataopisto