myHuittinen logo

Huittisissa on hyvä harrastaa!

Yksi Huittisten lukuisista hyvistä puolista on laajat harrastusmahdollisuudet. Huittisista löytyy harrastuksia kaikille vauvasta vaariin, niin maksullisia kuin ihan ilmaisiakin. Tekemisen puutteen ei pitäisi olla kenellekään Huittisissa asuvalle tekosyy olla poistumatta kotoa! 

Huittisten useiden urheiluseurojen ansiosta liikuntaharrastuksia on mahdollista aloittaa jo nuorella iällä. Eri lajeista joukkueita löytyy monen ikäisille ja tasoisille, höntsäileville sekä tavoitteellisesti pelaaville. 

Mikäli joukkuetoiminta ei kiinnosta, löytyy Huittisista säännöllisiä liikuntaryhmiä, jotka toimivat eri liikuntapalveluiden alla. Liikuntaryhmät toimivat Huittisten eri sisä- ja ulkoliikunta paikoissa.

Maksullista vapaa-ajan liikuntaa Huittisista löytyy mm. uimahallin ja kuntosalien muodossa. Liikuntakeskus Spiraalilla on kuntosalitoiminnan lisäksi erilaisia ryhmäliikuntoja, sähly- ja sulkapallokenttä sekä spinningsali. Myös ratsastukseen on loistavat mahdollisuudet, esimerkiksi Huittisten ratsastuskeskus tarjoaa mahdollisuuden kenelle tahansa nousta ratsaille!

Erilaisia liikuntatiloja on mahdollista varata paikasta ja käyttötarkoituksesta riippuen. Tenniskenttä, tekonurmi ja sisäliikuntatilat toimivat varauksella, muut ulkokentät kuten jalka-, lento- ja pesäpallokentät ovat kaikkien käytettävissä.

Kuva uimahallin takana sijaitsevasta liikuntapuistosta.

Ilmaisia liikuntamahdollisuuksia Huittisista löytyy myös, esimerkiksi kolme frisbeegolfrataa. Yksi sijaitsee Huittisten keskustassa, yksi Rekikoskella ja yksi Vampulan harjulla. Kyseisellä Vampulan harjulla on muitakin liikuntamahdollisuuksia, kuten ihanan luonnon keskellä sijaitseva ulkoilureitti. Mukavia ulkoiluhetkiä tarjoaa myös Kansallispuisto Puurijärvi-Isosuo, jossa eri pituiset luontopolut vievät lintutorneille. Eikä tietenkään pidä unohtaa Kännölää, jossa pururataa pitkin pääsee aina yhdestä kuuteen kilometriin asti pitkiä lenkkejä. Kännölässä sijaitsevat myös patikointireitti, maastopyöräreitti, kuntoiluportaat sekä kuntoilulaitteita. Ulkokuntoilulaitteita löytyy Huittisista muualtakin, esimerkiksi uimahallin takana on kokonainen puisto täynnä erilaisia liikuntaan tarkoitettuja välineitä. 

Tarkempaa tietoa löytyy Huittisten kaupungin nettisivuilta, sekä urheiluseurojen pitäjiltä!